• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Ben mayayı zeytinyağında eritememiştim ama arınması bence sinemakiden daha zor olucaktır arıtmaya çalışırken bence daha çok yıpratıyoruz saçı ama denersen lütfen sonuçlarını bildir olurmu canım ???:3::3::3::3:

canım şu an saçımda mayalı maske war zeytin yağının içine attım ısıttım kaşıklada ezerek karıştırdım sonra bir kaseye aldım lavobanın içine koydum saçlarımı öne eğdim we kasenin içinden hafif avuçlar gibi alıp 2 elimi birbirine sürttüm (hani kremi avuç içinde avuşturup ssonra saça sürer gibi) saten saçarünüce sürdüğün saç tutamının üstünden elinle bi iki kerz ileri geri yapınca beyaz olan mayalar eriyo gözükmüyo bile :89: şimdilik böyle umarım anlatmayı başarmışımdır :61: yıkadıktan sonraki izlenimlerimide yazarım bu arada ben bir bardak zeytinyağı ile deil bir çay bardağı ile yaptım yinede sağdan soldan az az akıyo :41:

inaşallah canım yaa erkek arkadaşım gelicek izne teee şırnaklardan :66: o gelene kadar 5 parmak uzasa yeter şimdilik :23: bu arada annem bu gün saçlarımı elliye elliye bir hal oldu pamuk gibi oldular keçe gbi saçlar diyoo :60: annemde istiyo şimdi aynı kürden kendine :)

Hahahahaha süpermiş benim annemde beğeniyo ama sanada yapıyım diye kovalıyorum kaçıyo böyle şeylere karşı bnm annem :1::1::1::1:

canım şu an saçımda mayalı maske war zeytin yağının içine attım ısıttım kaşıklada ezerek karıştırdım sonra bir kaseye aldım lavobanın içine koydum saçlarımı öne eğdim we kasenin içinden hafif avuçlar gibi alıp 2 elimi birbirine sürttüm (hani kremi avuç içinde avuşturup ssonra saça sürer gibi) saten saçarünüce sürdüğün saç tutamının üstünden elinle bi iki kerz ileri geri yapınca beyaz olan mayalar eriyo gözükmüyo bile :89: şimdilik böyle umarım anlatmayı başarmışımdır :61: yıkadıktan sonraki izlenimlerimide yazarım bu arada ben bir bardak zeytinyağı ile deil bir çay bardağı ile yaptım yinede sağdan soldan az az akıyo :41:

Gayeettt güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim saçına streç film geçiriver enseyede bir havlu insan uzaylı gibi oluyor ama olsun :1::1::1::1: ısıyla daha çok çekiyor yağlar hemde sağ sol batmamış oluyor inşallah faydası olur canım benim yaa :46::46::46:

Benim sütyen hizamda ve popoma kadar uzatmak istiyorum. :66:

Dün bi kız gördüm saçlar popoda ahh ne özndim ne özendim benimde omuzlarıma değiyor ve katsız doğal düz zaten bir ona seviniyorum uzadığını belli ediyor diye :62::62: bende istiyorum oraya kadar bakalım başarabilecekmiyiz ??? buarada senn saçında boya varmı canım boya baya yıpratıyor ister istemz kestirmek zorunda kalabilrsin diye söylüyorum doğala dönüş en iyisi uzadıktan sonra boyatıcam bende inşallahhh :52::52:

Dün bi kız gördüm saçlar popoda ahh ne özndim ne özendim benimde omuzlarıma değiyor ve katsız doğal düz zaten bir ona seviniyorum uzadığını belli ediyor diye :62::62: bende istiyorum oraya kadar bakalım başarabilecekmiyiz ??? buarada senn saçında boya varmı canım boya baya yıpratıyor ister istemz kestirmek zorunda kalabilrsin diye söylüyorum doğala dönüş en iyisi uzadıktan sonra boyatıcam bende inşallahhh :52::52:

Ben de görüyorum ya son zamanlarda cok fazla uzun sacli kiz. :31: Hele bir tanesini gördüm saclari poposunda simsiyah pasparlak... :69: Cok fena özendim. Ama olcak ya benim de inaniyorum buna. :66:
Benimki de katsiz düz. Bi ara kisacik kestirmistim pismanim ama arada diyorum iyiki kestirmisim cünkü eski saclarim katli kesimdi ve cok fazla yipranmisti. O saclardan kurtuldum sil bastan basladim uzatmaya ve su anki saclarimdan cok memnunum. Su an siyah boya var ama uzun zamandir boyamiyorum. Kendi sac rengimi kullanmak istiyorum artik. Zaten oldum olasi her seyin dogalini sevmisimdir ama yaptik iste bi hata :61: Bekliyorum artik. Dipler acik kumral uclar siyah kötü bi görüntü olacak ama napalim sabretcem. Sen ne renk düsünüyorsun?

Gayeettt güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim saçına streç film geçiriver enseyede bir havlu insan uzaylı gibi oluyor ama olsun :1::1::1::1: ısıyla daha çok çekiyor yağlar hemde sağ sol batmamış oluyor inşallah faydası olur canım benim yaa :46::46::46:

streçledim üstünede yazma gibi bişy buldum onu bağladım :60: umarım faydasını görürüs
gerçi görüyorumda uzama iiçin bişy diemem ama saç uçlarıma faydası oldu ilk yapışımda bile inşallah uzucakta ben inanıyorum :1:

kızlar şuan ikinci kez yaptım kafamda, bide streç filmle de sardım bi sıcaklık oldu kafamda:)bu arada bepanthen kullanıyorum, hiç kokmuyo Allahtan, gün aşırı da barcelino yağı kullanıcam, şu saçlar omzu geçsin artık yaa, en azından göğsüme kadar gelsin, bele kadar filan sonra düşünürüz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şuan ikinci kez yaptım kafamda, bide streç filmle de sardım bi sıcaklık oldu kafamda:)bu arada bepanthen kullanıyorum, hiç kokmuyo Allahtan, gün aşırı da barcelino yağı kullanıcam, şu saçlar omzu geçsin artık yaa, en azından göğsüme kadar gelsin, bele kadar filan sonra düşünürüz...

canım nasıl oldu yıkayınca ilk izlenimlerin neler merak ettim pazartesi ikinciyi yapıcam bende bu günde 2. maya kürünü yapıcam ama biras deiştirerek hazırladım mayayı ılımada şuan :51:

kızlar naber? saçlarım uzuyor kızlar nasıl mı? ben bi dönem sinemaki yaptım 6 hafta bunu yaparken 1 gün bile düzleştirmedm fön cekmedm topuz yaptım saçlarım uzamıstı ama acayip kırıklar wardı zaten boyadn yıpranmıstı 3hafta önce kestirdm 5cm gitti yane saçlarmdn simdi bu formlden sinemakiyi çıkardım cam terebentni koyuyorm 1cm uzadı belkide 1.5 cm bilemyrm ama bnm saçlrm cok zor uzar sampuanmada çamterebntini kattım hazirana kdr dewam böyle bakalım sonuçlar ne olacak kırıksız uzun saçlar hedefim birde saç uzaması kansızlıklada ilgilymiş ben 7.ci uygulmamdn sonra bırakacagım 2 hafta dinlensn saçlrım :)

canm sen 8 haftada nasıl bir etki gördn?

canım nasıl oldu yıkayınca ilk izlenimlerin neler merak ettim pazartesi ikinciyi yapıcam bende bu günde 2. maya kürünü yapıcam ama biras deiştirerek hazırladım mayayı ılımada şuan :51:
aynaya bakıyorum şu için bi uzama yok gibi, ama tabi daha 2 hafta oldu yılmak yok:)) şu anda da kafamda barcelino yağ var, bioblas şampuan da aldım, macitefendi sarımsaklı şampuan da var zaten:)) tek bi kırık bile yok bu saç uzamazsa kimsenin saçı uzamaz diyerekten kendime de moral veriyorum:)) bakalım nası olcak

8.yaptım bugün iki tanecik kaldı :16:
Ben de 10 ampulden sonra ara verecektim. Bir ampulumu bu akşam açarken parçaladım. :1: 9 ampulden sonra ara vereceğim. 2 uygulamam daha kaldı. Badem yağım bitmişti bu akşamkine zeytinyağı koydum mecburen.

aynaya bakıyorum şu için bi uzama yok gibi, ama tabi daha 2 hafta oldu yılmak yok:)) şu anda da kafamda barcelino yağ var, bioblas şampuan da aldım, macitefendi sarımsaklı şampuan da var zaten:)) tek bi kırık bile yok bu saç uzamazsa kimsenin saçı uzamaz diyerekten kendime de moral veriyorum:)) bakalım nası olcak
barcelino yağ nedir ne değildir?

içinde yanılmıyosam 18 çeşit yağ olan bi, saç bakım yağı, kutusuna bakıp içinde neler olduğunu yazarım birazdan:)

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

Yapmaya başladım bakalım ne olacak

kızlar barcelino saç bakım yağı içinde ısırgan yağı, badem yağı, mersin yağı, susam yağı, defne gar yağı, çörek otu yağı, hindistan cevizi yağı, avakado yağı, kekik yağı, papatya yağı, çamterebentin, zeytinyağı, sarımsak yağı, ceviz yağı, biberye yağı, menekşe yağı, buğday yağı ve sunflower varmış; yani saça faydalı ne kadar şey varsa var içinde, şimdi yıkadım saçlarımı, 6 saat tuttum, ellerimi saçımdan alamıyorum şuan çok yumuşacık oldu:)) müthiş bi çam kokusu var bayıldım kokusuna, orman havası:) siz sormadan söyliyim bunu bazı parfümerilerde ve aktarlarda bulabilirsiniz, ben eda parfümerden aldım, kadıköyde ve üsküdarda var bildiğim kadarıyla, cosmohomelarda da varmış...

Teşekkür ederim canım cevapların için
Saça ne gibi etkileri var? Bakım mı sadece? Uzama? Nasıl kullanıyor. Daha önce yazıldıysa takip edemediğimden soruyorum tekrar.

kızlar naber? saçlarım uzuyor kızlar nasıl mı? ben bi dönem sinemaki yaptım 6 hafta bunu yaparken 1 gün bile düzleştirmedm fön cekmedm topuz yaptım saçlarım uzamıstı ama acayip kırıklar wardı zaten boyadn yıpranmıstı 3hafta önce kestirdm 5cm gitti yane saçlarmdn simdi bu formlden sinemakiyi çıkardım cam terebentni koyuyorm 1cm uzadı belkide 1.5 cm bilemyrm ama bnm saçlrm cok zor uzar sampuanmada çamterebntini kattım hazirana kdr dewam böyle bakalım sonuçlar ne olacak kırıksız uzun saçlar hedefim birde saç uzaması kansızlıklada ilgilymiş ben 7.ci uygulmamdn sonra bırakacagım 2 hafta dinlensn saçlrım :)

canm sen 8 haftada nasıl bir etki gördn?

canım bu soruyu bana sorduğunu düşünerek cevaplıyorum
benm saç uzun zaten ne kadar uzadttı pek farkına varmıyorum da kahküller vardı benim kaşlarımda şimdi gözüme değiyo sanki 1-2 cm sanırım ben yaparken değilde ara verince uzıcak die düşünüyorum zaten bırakıcam artık

Ben de 10 ampulden sonra ara verecektim. Bir ampulumu bu akşam açarken parçaladım. :1: 9 ampulden sonra ara vereceğim. 2 uygulamam daha kaldı. Badem yağım bitmişti bu akşamkine zeytinyağı koydum mecburen.

barcelino yağ nedir ne değildir?

ben 10 dan sonra bırakıcam artık
hem yapmaktan bıktım ya hemde ben hergün saçımı yıkıyorum ve her yıkamada sıcak su değdikçe sinemaki ve bemiks çok kötü kokuyo saçıma yapıştı sanki kokusu çok rahatsız ediyo
bercelino yağı çok övüyolar ondan alıcam bende içine bide gül yağı-yasemin yağı dökücem haftada bir uygulucam kırık falan olmasın

Teşekkür ederim canım cevapların için
Saça ne gibi etkileri var? Bakım mı sadece? Uzama? Nasıl kullanıyor. Daha önce yazıldıysa takip edemediğimden soruyorum tekrar.
canım öle bi başlık var KKda, düzenli kullanımda uzamaya etkisi varmış, zaten içinde çamterebentin filan var, yani en azından uzamaya etkisi olan yağlar var, ve kutunun üstünde uzamayı sağlar filan da yazıyo, 2 ay düzenli kullanmak lazımmış

Ben de görüyorum ya son zamanlarda cok fazla uzun sacli kiz. :31: Hele bir tanesini gördüm saclari poposunda simsiyah pasparlak... :69: Cok fena özendim. Ama olcak ya benim de inaniyorum buna. :66:
Benimki de katsiz düz. Bi ara kisacik kestirmistim pismanim ama arada diyorum iyiki kestirmisim cünkü eski saclarim katli kesimdi ve cok fazla yipranmisti. O saclardan kurtuldum sil bastan basladim uzatmaya ve su anki saclarimdan cok memnunum. Su an siyah boya var ama uzun zamandir boyamiyorum. Kendi sac rengimi kullanmak istiyorum artik. Zaten oldum olasi her seyin dogalini sevmisimdir ama yaptik iste bi hata :61: Bekliyorum artik. Dipler acik kumral uclar siyah kötü bi görüntü olacak ama napalim sabretcem. Sen ne renk düsünüyorsun?

Ayyyy sanırım hepimiz etrafta uzun şaçlı hatunları kesiyoruz :9::9::9::9::9::9::9::9: bende senin gibi katlardan kurtulmak adına hep kestirdim iyiki yapmışımmmm :21::21: bende saçımın doğal rengini kullanıyorum şuan düzleştirmiyorumda toplayıp geçiyorum sadece uçlarında 5 parmak kadar boya kaldı açık kumral bal köpüğü gibi bi renk sarının üzerine natural kahvenin akmış hali bidahada boyamadım popoma gelsin sarışın olucam inşallaahhhh :27::27::27::27::27: buarada saçımın doğal rengide koyu kumral beren saat varya aynı o renk en iyi böyle tarif edebilirim sanırım :32::32::32::32:

Back