• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Ben kullanmayı bıraktım çünkü badem yağı saçlarımdan çıkmadı:)

badem yağını saçımdan çıkarmak için kaç kere yıkadım hatırlamıyorum,ama saçlarıma sanki jole sürmüşüm gibi kıtır kıtır ve yağlı görünüyordu.

Acaba ben mi bir yerde hata yaptım??

önce şampuanı saça dök
biraz o şekilde ovcala (türkçem harikadır)
daha sonra ılık suyla yıka
o zamn sorun olmuyo hangi yağ olursa olsun çok rahat çıkıyo saçtan

ya kızlar bn artk bemix kullanmıyorum bepantene geçtim bepantende uzatırmı acep ya??????:18::26:

uzatır niye uzatmasın pozitif düşünelim :66:
kimi arkadaşlar bepantenle yapıyo zaten
ikiside saç için yararlı vitamin nasılsa
ben evde hangisinden varsa onunla yapıyorum

hmmm oh be sewindim valla o zmn bn bundan sora bepanten kullancam bemiks çok kokuyo ya ve kokusu kalıyo saçımda bilmiyorm sizdede öyle oluyomudur:10:

kendimi ilaç gbi hissediyorum onu sürünce banyoda sağlık ocağı gbi kokuyo
sinemakide çok kötü kokuyo ya hiç sevmiyom elimdekiler bi bitse ara vercem artık

önce şampuanı saça dök
biraz o şekilde ovcala (türkçem harikadır)
daha sonra ılık suyla yıka
o zamn sorun olmuyo hangi yağ olursa olsun çok rahat çıkıyo saçtan

Bende öyle yapıyordum ama sadece ılık suyla değil sıcak suyla yıkıyordum,o yüzden mi oldu acaba..

Kizlar ben sinemakiye uzun bir süre ara vermistim yeniden basladim, simdi karisimi hazirliyorum. Banyodan sonra islakken saclarimin fotografini cekecegim. Her ay resmini cekmeyi düsünüyorum, özellikle ara verdikten sonraki uzamayi sabirsizlikla ve merakla bekliyorum. :66:

mrh kızlar ben kullanalı 1 ay oldu profilime saçımın fotolarını yükledim altlarına yazdım... ancak ben yaz aylarında düzenli olarak tam 3 ay kullanmıştım tam ölçemediğim için tekrar başladım bugün 1 ayı tamamladım... sizce uzamış mı? birde yüzümde çok fazla sivilce yaptığı için artık bırakmayı düşünüyorum ama saçımda tam olarak uzamadı:14:acaba devam etsem mi? sanki 1 ay içinde biraz uzamış gibi duruyor sizce uzama var mı? şimdiden tşk arakadaşlar... bu arada fotoları kendim çektiğim için pek düzgün değiller...

Benim de saçım acayip ilaç kokuyor.ev hastane gibi kokuyor.saçımı yıkasam da saçın içine işledi koku.Çıkmıyor koku.Bir de ben izmir'deyim.Burada bepanten ve evigen bulamıyorum.Depolarda da yokmuş.Sadece bemiks ampulü bulabildim.

kendimi ilaç gbi hissediyorum onu sürünce banyoda sağlık ocağı gbi kokuyo
sinemakide çok kötü kokuyo ya hiç sevmiyom elimdekiler bi bitse ara vercem artık
Kaç uygulamadan sonra ara vereceksin pnrarsln? 10 diye hatırlıyorum, doğru mu?
Bir de sen özel günlere denk getiriyormuydun bakımını?
Bir de saşlarının fotoğrafını koyacaktın?
:78::87:

Kaç uygulamadan sonra ara vereceksin pnrarsln? 10 diye hatırlıyorum, doğru mu?
Bir de sen özel günlere denk getiriyormuydun bakımını?
Bir de saşlarının fotoğrafını koyacaktın?
:78::87:

tatlım koyucam da istediğim rengi tutturunca koyım diyorum
bide sinemakiyi bi bitirim uzama farkınıda koyucam mart ayında falan
benm 7 kür yaptım bugün
10. da bitiricem
özel gün olayına pek inanmıyorum ay burçlar falan inandırıcı gelmiyo bana onlara uymuyorum 5 günde bir yapıyorum işte
saç çıkartıyo bu kür benm alnımda minik saçlar çıkmaya başladı

Back