Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar bu çam terebentini ne işe yarıyo nasıl kullnılıyo ben sinamekili kürü yaptım tmm uzattı ma döktüde simdi içinden sinamekiyi çıkardım ısırgan koyayım diyorum ama geri bu çam terebentinini mi koysam eczanede satırlırmı bu lütfennn beni bilgilendrin
:18:

Bende de dökme yaptı ama devam ediyorum aynı şekilde. Daha az bekleteceğim bakalım ne olacak. Şu anda dördüncüsü saçımda. Olmazsa sarımsaklı şampuana da başlarım, dökülme ursun diye.

formülü 1 aydır yapıyorum, yazılan tarif ve süre aralığına göre ama saçımda uzamaya dair hiçbir belirti yok.

aynen bende senn durumundaym. başlayalı tam 1ay 1 hafta oldu ama gözle görülür uzama yok. biraz uzadı oda sanırım ayda1cm olan kendi uzaması. ara verdğm zmn uzar diye umuyorum yorulmuş olblr.

kızlar bugün sinameki kürüne başladım.bemiksin kokusu çok kötü tabi ilaç olduğu için.saçımı yıkadığım halde ev de dahil heryer ilaç kokuyor.Eşim akşam gelince ne kokuyor böyle dedi.saçımdan koku çıkmadı.sizde de böyle olmadımı?kimse bahsetmemiş bundan.biri gelse eve hastane gibi kokuyor.

Saç derim terlediğinde bemixin kokusunu gayet rahat hiseedebiliyrum ama kokusu beni ç.ok rahatsız etmedi uzama konusunda bendede çok fark yapmadı ama besledi şuanlık tek faydası bu

ben de dün ilk defa yaptım.benim de alnımda saç diplerine doğru 2 3 tane sivilce çıktı.ondan olacağını düşünmemiştim.olabilirmi acaba?

sağol canım.bir dahakine alnıma limon süreyim bari yağlandırmasın.Limon sivilceye iyi geliyor.ama cildi kurutabilir de.Dikkatli kullanmak lazım

Ben de sinemakili bemiksli formülü denedim. bende istediğim sonucu vermedi ama yine de sonuç verdi. Düzenli yapmadım bu yüzden tam uzamadı saçımı kestirip kestirip durdum. onunda etkisi var. ilk yaptığımda birkaç cm uzamıştı arkadaşlarımın hepsi fark etmişti.
birde yapınca sanki saçım böyle kurumuş keçe gibi olmuş geliyordu bana. bu yüzden sinemakiyi yerine badem yağı hint yağı ve zeytin yağını karıştırıp jafta da bir sürmeye başladım onunda etkisi oldu tabii.
Bu pazartesi yine bemikse başlıycam. ama düzenli olarak foto yükleyebilirsem tarihlerle birlikte fotoda yüklüycem, umarım senelerdir hayalini kurduğum saçlara kavuşurum :))

6. kürüde yaptım
10.kürü yapınca 2-3 hafta ara vericem
ben kahkülün şekli bozluldu diye başlmıştım küre arkada daha çok uzama yapıyo sanki bu kür önler yavaş uzuyo gbi
sinemakinin kokusu çok kötü yaa

Ben de hep önden ölçüyorum. Bana uzadı gibi geliyor ama ölçtüğümde hiç uzamamış oluyor nedense. Belki de dediğin gibi arkadan uzuyordur. Eşime soruyorum saçlarım uzamış mı hiç diye: "evet bir karış uzamış:76:..." diye alay ediyor benle...

ben daha önce yapmıstım 5hafta gerçekten uzama gördüm ama sonra bıraktım üsengeçlikten :) simdi tekrar basladım 2,haftam bu ama ben icine bemiks in yanında birde evigen ampul koyuyorum.. bir de badem yagı yerine aktarın özel hazırladıgı yagkarısımını koyyorum birde haftada 2kez sarımsaklı sampuan yapıyorum onun icinede evigen ve bemiks kırdım bir tane birde zeytin yagı koyorum yıkadııgmda saclarrım yumusacık oluyo ...

ha kızlar birde annem dediki saclarımızı hep dik olarak taradıgımız icin cok dökülüyormus banyoda da boynumuzu egip enseden uçlara dogru yıkarsak birde aynı sekilde kafamızı egip saclarmızı enseden uca dogru tararsak daha gür ve bakımlı olurmus :)

saç ıslakken değil kuruyken taranır
ıslakken çok daha hassas olduğu için kırılır
kuruduktan sonra tarak hafif ıslatılmalı önce uçlar taranmalı sonra enseden aşağıya doğru taranmalı

yıkamada en önemli şey ise durulamadır
şampuanın markası önemli değil bence
2 dakika saç yıkanıyosa 4 dakika durulanmalı

Ben kullanmayı bıraktım çünkü badem yağı saçlarımdan çıkmadı:)

badem yağını saçımdan çıkarmak için kaç kere yıkadım hatırlamıyorum,ama saçlarıma sanki jole sürmüşüm gibi kıtır kıtır ve yağlı görünüyordu.

Acaba ben mi bir yerde hata yaptım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…