- 8 Mayıs 2010
- 2.614
- 7
- 116
kızlar eczanelerde bemiks ne kadar acaba bilen varmı
4 tl civarı 5 tane çıkıyo içinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eczanelerde bemiks ne kadar acaba bilen varmı
çok sağol canım cevap verdiğin için
kızlar bu bemiks hap mı sıvımı kpasül mü nasıl kullanıcazz. lavantayı deneyip faydasını gören var mı
ya ama ben tarifi yanlış okumuşum yarım çay bardagı suya koydum akarışımı saçımın her yerinede yayıldı ama sizce etkisi azalırmı??
Canim ben yarim cay bardagiyla yapiyorum, bir cay bardagi fazla geliyor. Belki öyle daha etkili olur yogun oldugu icin. Bu arada ben bu seferlik evigenle yaptim, o vardi. Umarim ise yarar :44:ya ama ben tarifi yanlış okumuşum yarım çay bardagı suya koydum akarışımı saçımın her yerinede yayıldı ama sizce etkisi azalırmı??
Canim ben yarim cay bardagiyla yapiyorum, bir cay bardagi fazla geliyor. Belki öyle daha etkili olur yogun oldugu icin. Bu arada ben bu seferlik evigenle yaptim, o vardi. Umarim ise yarar :44:
Canim peki faydasi oluyor mu böyle?bn tarife uymuyorum cezvenn yarısına su koyuyorum su kaynadıktan sonra sinemaki atıyorum beş dakıka sonra içinden saçıma yetecek kadar alıyorum
bepanten-evigen-bademyağı koyuyorum içine saç diplerime yapıyorum .
sonra zeytinyağı alıyorum bi avuç onuda saç uçlarına sürüyorum
ikisini aynı anda yapmış oluyorum
2-3 saat falan beklyrum