• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bugün 4. yaptım. uzamanda pek bi fark göremiyorum ama 7-8 den sonra farkeder diyolar zaten.

sarmısaklı şampuan şu son iki yıkamada inanılmaz rahatsız etti
bilmiyorum beklediği için mi o kadar kokusunu verdi yoksa dibe çökmüştü de şimd şampuan yarılandığı için mi öyle oldu

kızlar bunu bende yapacağım da bemiks tam olarak saça ne yapıyor?
bepanthen i bulabildim bi tek o saç dökülmesini engelliyormuş
bemiks ve evigen ne işe yarıyor?
bazı yerlerde bemiksin çok kötü koktuğu onun yerine bepanthen kullanıldığı yazıyordu doğru mudur?

bende mart ayından beri bu karışımı aralıklarla uyguladım mesela 3 ay yaptım 20 gün ara verdim sonra yine 3 ay yaptım sonuç olarak belime kadar uzamadıysa da sırtımın tam ortasına kadar geliyo şuan yani nerden baksanız 20 cm falan uzadı.öyle dayanılmaz bir kokusu yok hatta sarımsak yağını kullandıktan sonra bu mis gibi geliyo insanaaklinialirimsmile

benimde ilk başta kaşıntı oldu fakat sonra geçti yıkadığımda çok parlamış ve canlanmıştı
psikolojik mi bilmiyorum ama nedense bana uzamış gibi geldi saçım :1:
ayrıca bemiks o kadar da kötü kokmuyor abartıldığı gibi ağır kokusu yok
devam edeceğim küre

Bende bu kürü burdan öğrendim ve az önce ilk uygulamamı yaptım. Umutluyum inşallah uzayacak saçlarım. Hele birde boyayı akıttığı doğruysa başka da bişey istemem. Kurtulmaya çalıştığım kızıl saçlarım vardabilmiyorumkismile

3 hafta oldu. pek uzamadi. normal uzadi yani. ben de 2-3 hafta daha yapip ara verecegim. bakalim benimki de boy atacak mi?

7. yaptım bugün haftaya bi kere daha yapıp ara vericem
şu perçemim elmacık kemiğinde bi çeneme gelse yeticek bana :Saruboceq:

saçlarımın uçları şu an boyadan dolayı kırık önce onları aldırayım öyle mi başlayayım yoksa şimdi başlasam da uzama olur mu ? ama sanırım en sağlıklısı gidip öcne kırıklarımı aldırmak değil mi bilmiyorumkismile

saçlarımın uçları şu an boyadan dolayı kırık önce onları aldırayım öyle mi başlayayım yoksa şimdi başlasam da uzama olur mu ? ama sanırım en sağlıklısı gidip öcne kırıklarımı aldırmak değil mi bilmiyorumkismile

kendin becerebilirsen uçlarını kendin al derim kuaför çok keser .
kırığın uzamayla bi etkisi yok bnce bn 1 yıldır hiç kestirmedim öyle uzatabildim saçımı
varolan kırıkları ve oluşmaması içinde zeytinyağı badem yağı gbi şeyler kullnıyorum 2 aydır

kızlar su an 5 ci uygulamam bilemyrm bence bi fark yok ztn 7 den sonra saçlarımı boyuyacam onn için sadece bepanthen + evigen+ baden yagı yapıcam saçlarımın rengi açılmasın sizce:D

kızlar su an 5 ci uygulamam bilemyrm bence bi fark yok ztn 7 den sonra saçlarımı boyuyacam onn için sadece bepanthen + evigen+ baden yagı yapıcam saçlarımın rengi açılmasın sizce:D

bende bırakıcam artık çünkü hazırla yap 4 ssat beklet çok sıkıldım saçımda yorulmuştur eminim artık kendiliğinden uzasın sadece zeytinyağını bırakmıcam 3 haftada bi bepanten evigen bemiks badem yağı yapcam alkisalkisalkis

kestirmesem de yine etkisini gösterir yani ? fisfisfis

şimdi kestirmeye gidince emin ol çok keserler sonra yaptığın bakımla kestirdin kadar uzatabilirsin yani hiç bişey değişmez ğere fazla katlı değilse uçlarından çok az kendin al derim sonra 2-3 hafta zeytinyağı gliserin gbi kırık için bakım yap sonra bu kürre başla
tabi bu benim fikrim

selam kızlar bende bu tarifi uygulayacagım.... şöle bi göz gezdirdim cogunluk olumlu sonuc almıs sanırım?kızlar bunu bitek diplerimizemi sürücez nasıl yapcaz sinameki kaç dakika kaynayacak?ben birde yılan yagı badem yagı hint yagı sarımsak yagını karıstırıcam bir şişede haftada birgünde onu uygulayacagım dün internette cok arastırdım kızlar....sizde bunu deneyin yanında mutlaka....opuyorumnanaktan

Back