Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlarrr 2 ci kür kafamda 4 gn oldu ilkini yapalı bnm saçlarım bu aralar felaket dökülüo nese kızlarr ben saçlarımı boyamayı düşünyrm rengini begenmyrm acıldı ztn koyu kahweye sizce bu kür ne kadar açarr saçımn rengni napsam bilemiyrm acaba 7 ci kürden sonramı boyasam nede olsa ara wermemiz gerek degilmi

ben ezcaneden aldim canim adi "Bemix Kompoze" dogru dimi? bi ampulun icinde 2ml var..

ve ben bunu yaptigimda kac saat bekleticem?

yan etkisi yok dimi? ilk defa uygulicam cünkü..

bide bekletip yikadiktan sonra sampuanli yikiyorum dimi?

ben cevap veriyim sana:
bemix olayını bılmıyorum ben ama dogrudur sanırım.ben bepanthen kullandıgım için .
saçında max. 4 saat bekleticeksin yoksa saçı döküyor.
yan etkisi yok,tam tersi saça çok faydalı.
4saatten sonra klasik duşta saçını nasıl yıkıyorsan öyle yıka,şampuanla 2 kere.birde kremle tamamdır.

tamam anladim canim cok tesk ederim

kızlarrrrrrrr en bırsey sormak istıyorum ben sinemakeyi 2 gun ara ile yaptım ıkı kere ben dıyorum kı simdik boyle 2 gün ara ile devam etsem süreki acaba sacıma zarar mı verırımkı ,,,benım vakıt bolda ugrasabılırım ama zarar verırım dıye korkuyorum bıde sarımsaklı sampuan kullanıyorummm...lifen bir cvppp:)))

tam bilmiyorum ama sonuçta saçta 3-4 saat bekletiliyo ve yıkanıyo
iki güne bi böyle yapmak saçı yorar bnce

kızlar yarın 3 cü uygulamayı yapıcam ama 2 gndr kafam acayip kaşınıyor neden olabilir? ben evigende kırıyorum içine-tatlicadiarzu- nası uzucak bu saçlr bilmiyorum hiç benm saçlrım cok kötü uçları yanık gibi 4 ayda kndilinden 1,5 2 cm uzadısenağlamasenağlama ne dersnz

iyice durulamıyorsan olabilir..iyice duruluyor musun banyoda saçlarını?ya da herhangı bır deri hastalığın varsa saçında,ondan da olabilir diye düşünüyorum..

ya iyice yıkıyorum uzadıgı içinmi ddm kendi kendime bilmiyrm umarım 7 ci uyglamaya kadar dayana bilirim uzamasını cok istiyorum umarım işe yararboshayallersmile

herkesin saçlar up uzun olmus heralde:) cok sıkıldım saçlarımı boyamak istyrm ama rengininde acılmasını istemiyrm salı günü 4 cü uylucm peki 7 den sonra ne kadar ara verices

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…