• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

yok canım çok inceleme sen kafaya taktıkça farkında olmadan stres olursun ve daha fazla dökülebilir 14 tel mükemmel bence :)

benim de 2. haftam 2 kez yaptım uzatır diye umuyorum ama uzatmasada devam etmeyi düşünüyorum. inanılmaz bakım yapıyo ki daha öncede bakım ürünleri kullandım. bu hepsinden iyi; parlak, hafif, elektiriksiz :)

İçinizde bu kürü uyguladıktan sonra saçları dökülmeye başlayan oldu mu (benim gibi) ?

bazı arkadaşlara bu tarz bakımlar yaramıyor canım.
saçların yağlı mı kuru mu?
sanki yağlı saçlarda daha çok dökülme yapıyor gibi geldi bana CADIARZU
günde ortalama 100 tel saç dökülür bu normaldir.
100den fazla mı dökülüyor sence?
eğer fazlaysa kullanma derim kürü.
a.s.

5. yaptım şükür :lepi:
3 kere daha yapıcam sonra tamamdır hihoyyyt
istediğim 5 cm falan zatensırnaşık şey

benimde 5.kullanışım oldu ve evet uzamayı hissediyorum uçlarından azıcık ayrıca çok bakımlı gözüküyor dilerim ki 7.-8. kullanışımda fark iyice belli olur..

ayrıca önde katlar vardı onları uzatmak ıstıyordum delı gıbı uzadılar cok şükür ordan uzadığını daha net anlayabiliyorum =))

ben 4 günde bir yapıyorm 5 kaz yaptım
önümde hkahkül var uzamasını ordan farkediyorum kaşımın üstündeydi (kendim kesmiştimbilmiyorumkismile kısaydı sinemakıyıde o yüzden başladım zaten )şimd kirpiklerime kadar 2-3 cm uzadı

uzamasının 8. yapıştan sonra ara vericm o dönemde daha hızlı olur diye düşünüyorum çünkü saçın dinlenmesi gerek o zaman daha güzl uzar inşallah .
bn uzamasından çok saça verdiği parlaklık yumuşaklıktan dolayı çok seviyorum bu kürü

Doro saçlarım yağlı malesef canım :S
Önceden günde 2-3 en fazla 10 tel anca dökülüyo hatta hiç o derece
Şimdi elimi saçıma attığımda avuç avuç geliyo
Canım senin bu konuda bilgin fazlasıyla var galiba saç uzatma topiklerinde ismini görüyorum :)
Bana tavsiye edebileceğin bir kür felan var mı ?

Back