• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar japongülü arkadaşımız kapsama alanı dışında neden acaba ?

ben bşi sormak istiyorum bu karışımı deneyecğim ama saçlarım gürlerşir mi?zaten yeternce gür ve ben sdce uzamasnı istiyorum

1 hafta oldu kürü yapalı bu bemiks in kokusu çıkmıyor....sıcaklarda bide buram buram kokuyor bir daha kesinlikle yapmam..bepantene nin kokmadığına eminmisiniz arkadaşlar?

Bemix ile bephanten aynı etkiyi gösterir mi acaba ?

kürün asıl tarifi bemiks ile yapılan.
ben bemiksin kokusuna dayanamıyorum.
o yüzden bepanthen kullanıyorum.
sen kokuya dayanabiliyorsan asıl kürü bozma bence, yani bemiks kullan.
aynı etkiyi gösterdiğini düşünmüyorum bemiks daha iyidir.

ben karışıma hint yağıda ekledim bide 2 bemiks ampul koydum ama cidden çok fena kokuyoo :S sinamekide kokuyooo ama napalım dayancaz bende sürer sürmez bi kaşıntı başladı sizde deoldumu

arkadaslar şöyle bir aydan sonra cok güsel ve hızlı uzadı diyen varmı aranızda ben 28 haziranda baslamıstım işte bir ay oldu bi kaç gün gecio şimdi merakla bekliorum artık biranönce uzasın diye cıldırcım uzun saclı fotolara bakıorum sürekli

eet bende uyguladım bnları saçlarıma ve inanlmaz fark edyr yani. ancak bnm şuanda başka br sıkıntım var saçlarım açıcı boya ve düzleştirici kullanmaktan mahvoldu uçları yanık duruyo sertlkler var uçlarında bana önerebileceğiniz br şey var mı:?

eet bende uyguladım bnları saçlarıma ve inanlmaz fark edyr yani. ancak bnm şuanda başka br sıkıntım var saçlarım açıcı boya ve düzleştirici kullanmaktan mahvoldu uçları yanık duruyo sertlkler var uçlarında bana önerebileceğiniz br şey var mı:?

tatlım önce işe saç uçlarından aldırmakla başla bence.. benimde berbat bir haldeydi öyleki artık taramak bile gelmiyordu içimden. 7 yıl aradan sonra kısacık oldular (bu durum beni üzmedi değil) yağlarlada destekliorum şimdi bakımı şimdi saçlarımı taramak bile zevkli geliyorhihoyyyt

Back