Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar size birşey soracaktım, benim aldığım badem yağının üzerinde tatlı badem yağı yazıyor ve bemiks yerine bepanten ampul aldım bunları kullansam bişey farkeder mi , bu şekilde kullanan oldu mu? bilmiyorumkismile

canım ılk sayfalarda sorulmus bemıks de olur bepanten ampulde farketmez

benımkı de tatlı badem yagı canım sorun yok yanı :)

ya kızlar ben bugn yapmıştm ama bugn yapamadm kaldı yani yrn akşam yapsam olur mu acaba?? yksa atıyım bu yaptığımı yararı olmaz artk diyrsanz

ya kızlar ben bugn yapmıştm ama bugn yapamadm kaldı yani yrn akşam yapsam olur mu acaba?? yksa atıyım bu yaptığımı yararı olmaz artk diyrsanz

yok canım 1 gunden bı sey olmaz tabıı ama en guzelı taze taze yapıp uygulamak kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar kendi yaptığım karışımın tarifini bildiriyorum;(sorduğunuz için yazıyorum)
MALZEMELER
7-8 büyük diş sarmısak
2 ampul bepanten
2 " bimeks
2 " e vitamini
yarım çay bardağı demlenmiş sinameki ve civanperçemi suyu
2 yemek kaşığı kadar saça faydalı olan yağ karışımlarından(kendi hazırladıklarımdan)(10 -15 çeşit hazırladığım saça faydalı yağ karışımım vardı ama siz susam, tatlı badem hint ve üzüm çekirdeği yağlarından koysanız kafidir)
HAZIRLANIŞI
Hepsi birlikte bir kabın içine konulup blendırdan geçirilecek ve tülbent yardımıyla süzülecek.
UYGULAMA
Temiz saça saç diplerinden başlayarak ve firiksiyon yaparak sürülecek daha sora saç uclarınada sürülecek.
Saç kurudukça tekrar tekrar yapılacak.Her sürüşte ufo nun(ısıtıcının) karşısında saç dipleri ara ara ısıtarak firiksiyon yapılacak.Saç diplerinize sarmısağın yakıcı etkisini hissederseniz daha etkili olur.
Hazırlanan karışım bitene dek tekrarlanacak.
Toplamda 4-6 saat arası bekletilecek.(Ben 2 defa başıma sıcak ince havlu parçası sarıp sabah yıkadım)(gece uygulanan saçla, cilt sıkılığıyla, selülitle giyilen termal korseyle ve benzerleriyle ilgili uygulamalar en güzel gece etkili olur özelliklede saat 2 ile 4 arası)
Durulama suyunu son su olarak demlenmiş bitki karışımından fazla yapmıştım 2.5 çay bardağı kadar 1 ç. b. nın yarısını karışıma koydum kalanınıda durulama suyu olarak kullandım bu bitkilerin en büyük etkisi saçın normalden fazla uzamasını sağlamak.

SONUÇ olarak ben çok etkisini gördüm sizede tavsiye ediyorum uygulayıp uygulamamak size kalmış . Sarmısak kokusuna dayanamam dediğinizi duyar gibiyim ama ne yapayım saçlarımı ve kendimi çok sevdiğim için (geç uzuyorlardı) denedim ve pişman değilim halada devam ediyorum.Saçlarımda 3 hafta gibi bir sürede 1cm uzama oldu ayrıca bayağıda bi artış oldu. Allahıma şükürler olsun ki istediğim sonuca ulaştım gerisi size kalmış bişey beğenmezseniz sarmısak koymadanda uygulayabilirsiniz ama ne derece etkili olur orasını bilemem.Saç renginede gelince açılmasından ziyade saçlar daha bi canlı ve parlak göründüğü için rengini açılmış gibi hissetmiş olabilirsiniz. Uygularsanız sonuçlarını bende öğrenmek isterim ama şuna emin olun o kadar şey denedim hiç bu kadar güzel sonuç almamıştım bilseydim daha önce denerdim dersiniz.
NOT= Bu karışımı saça ılıktan biraz fazla sıcaklıkta olacak şekilde uygulamanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
çok teşekkür erderim canım cevabın için bende sinamekili karışımla biraz daha hızlı uzamasını sağladım çok zor uzayan saçlarımın senin karışımına da deniycem kaydirigubbakcemile3

ben yapıyorum benım saclarımı iki kat uzatıyor cook teşekkür ederim japongülü opuyorumnanaktan

acmıoo yapabılırsın ama bemıks cok fena kokuo boshayallersmile

canım sen kotu duymadın heralde ömründe ne olacak vitamin gibi kokuyor iste su an kafamda bu arada oyle yazıyorum :)

ben selulit yagı kullanıyorum resmen kekik yagı gıbı kokuyor ama sorun degıl valla:)

onun dısında da eskıden sarımsak özü yagı almıstım bı kokla istersen hehehe:)

ayyy sarımsak yagı kadar fecı bsı yoktur.taa cuma gunu yarım saat sacıma surdum bde ustune zeytınyagı surdum.dısardan odaya gelınce fecııı kokuooo,cumadan berı cam acık dusunun yanı :S
yarınm oda arkdsım gelcek bakalm ne dıcek :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…