Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaşlar peki haftada 1 değilde 3 günde yapsan benim sabrım yokturda
daha iyi olmazmı daha hızlı mı uzar yoksa saça zararmı verir?

ben bu formülü uygulayacağım ama saçımın rengi değişir diye çok korkuyorum şu an doğal halinde saçlarım .formülü uygulayan arkadaşlar birşey oldumu saç renginize ??

ben size bir şey sormak istiyorum siz denemişsiniz bende denemek istiyorum ama saçlarımın rengini değiştirir diye korkuyorum sizinkinde böyle bi durum oldu mu acaba?

yok ya çok deişmio öyle hafiften açılıo oda belki benim saçlarım çok solgun ve cansızdı öyle ışıl ışıl parlaonca banada öle gelmiş olabilir

selam arkadaşlar ben 1 hafta içinde 2.kez yaptım inşallah bir zararı olmaz ama 1hafta 1cm uzadı buda bir ayda 4-5 santim demektir ki iyi uzuyor yapmaya devammmmmmmmmm

kizlar bendede uzama oldu ama belli olmuyo pek sactan dolayi benim sac ancak düzlestirince uzunlugunu gösteriyo maalesef benim yarin 6. olcak ayrica mayali sütede basladim yaza kadar 15-20 cm uzamasi lazim

benim saçlarım doğum yaptıktan sonra çok dökülmeye başladı. zaten ince telliydi saçlarım bir de dökülünce çok cılız kaldılar ve uzamıyorlar. bu formül saçı uzatırken aynı zamanda bakım da yapar dimi kızlar? sarımsak deneyecektim ama kokma ihtimaliyle vazgeçtim, bu formül daha mantıklı geldi.

yaaa kızlarrrr ben 3 kere yaptım gıdım uzamadı :S:S:S:S acaba badem yağından kaynaklanıo olabilirmi? şimdi görüm tatlı badem yağı fln demiş arkadaşlar..ben eczaneden aldım badem yağını öle o cam şişede aktarlarda satılanlardan deil:S:S acaba onunlamı alakalı:S:Sbilmiyorumkismile

vereim ben durum hemenben 3 kutu bemixe başladım ve uzuo gerçekten denein derim çok güzel oldu saçlarım aşık oluorm her baktıkça saçlarıma opuyorumnanaktan normalde göğsümü geçmişti şimdiye kadar ama kestirdim ben böyle bi dört parmak falan ondan tam bilmiorm ama gerçekten çok hızlı uzuo yapmaya devam yaza kadar upuzun olur saçlarım bu gidişle :teytey::dance::sm_cool::teytey:

Bende şuanda saç yolma hastalığımdan dolayı saçlarımı erkek gibi kestirdim ama kestirmeden önce 2 kez yaptım 2 santim uzadı şuan kısa artık bundan sonra bakacam asıl ölçüye allahım önce beni hastalığımdan kurtarsın saç uzatma işi kolay bu yöntem ile inşallah:Saruboceq:

yarın hemen alıcam malzemeleri inşallah bende de işe yarar saçlarım omuz hizasında ve uzamasını çok istiyorum aynaya bakamaz oldum kısa saçı hiç sevmiyorum ama malesef sarı saç sevdam yüzünden yıprandı ve kestirmek zorunda kaldım

bende saçlarımla ilgili problem yaşıyorum son 6 aydır.boyadan ıyıce yıprandılar ve uzamıyoo.bu karışımı saçımızda nekadar bekletıcez pekı merak ettım sanırım 2 saat falan bekletsek yeterlı olur dimi :?

boş gün geçirmeyecem artık bakalım ne olacak hergün bir yöntemi deniyorum pazar saçlarımı erkek gibi yaptıktan sonra pazartesi sinamekini yaptım ,salı hint yağı ile badem yağına bemiks ampül kırıp sürdüm Çarşamba sarımsağı kürdanla delerek suyunu saç diplerime sürttüm, ayrıca 1 haftadan beri şampuanımda sarımsak koydum onu uyguluyoryum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…