• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

canim bende fayda etti ama zaten bi yerde okudum internette bir ay sonra etki ediyo diyodu benim uzama var cm olarak bilemiycem ama var

bende kullanıyorum bu formülü çpok işe yarıo ya kesinlikle tavsiye ediyorum hemen her yapışta fark ediyo ya kaydirigubbakcemile4

ben bu akşam 7. yapacam sanırım sekizde olabilir başlamadan önce saçlarım omzumun 3 parmak alltındaydı şimdi göğsüme kadar gelio ki benim saçlarım çok inca telli we uzamıo benim böyle olduysa sizde kimbilir nasıl olur denein bence kaçırılmıycak bi formül..

bende bugun perçemimin en kısa ucuna ip gerdim yarın deneyeceğim ilk bakalım bir ay sonra aynı yerdeki saçım ipi ne kadar geçecek böyle ölçmeyi düşünüyorum umarım işe yarar.:Saruboceq:

kızlar siz saçınıza nası sürüyorsunuz ? ben akşam bir şişeye koydum sıkarak yaptım...
sanki her yerine gelmedi ama..

haftada 1 yapıyorsunuz değil mi?

bu hafta 4. uyguluyorum ve saçlarım 1cm kadar uzamıştır en fazla. Şaka gibi ya ağlamak istiyorum niye uzamıyor bu saçlar. bilmiyorumkismile :delphin:

kızlar siz saçınıza nası sürüyorsunuz ? ben akşam bir şişeye koydum sıkarak yaptım...
sanki her yerine gelmedi ama..

haftada 1 yapıyorsunuz değil mi?

haftada 2 yaptıgımda oluyo benim valla ...ende şişeye koyup fıslatarak yapıorum canım zaten sadece diplere sıkıyorum bol bol yetiyo bana

Arkadaslar, uzun bir süre kullanipta saclarinin rengi koyulasan var mi :uhm: Ya Sinameki ya da Bemiks, ikisinden biri sacin rengini koyulastiriyor gibi ...

....ayrica Arkadaslar, sacimi kestirtmeyeli 13 ay oldu ! Fakat gayet iyi gözüküyorlar, kirik yok hic ...cok gec uzadigi icin kestirtemiyorum, acaba dogrumu yapiyorum bilmiyorumkismile

haftada 2 yaptıgımda oluyo benim valla ...ende şişeye koyup fıslatarak yapıorum canım zaten sadece diplere sıkıyorum bol bol yetiyo bana

saol canım. sen ne şişesine koydun. birde öle rastgelemi sıkıyosun yoksa düzenli olarakmı ?
ben geçen yaptım ama yarım çay bardağından biraz fazla koydum suyu. altlara sürdüm biraz.zemuszemus

saol canım. sen ne şişesine koydun. birde öle rastgelemi sıkıyosun yoksa düzenli olarakmı ?
ben geçen yaptım ama yarım çay bardağından biraz fazla koydum suyu. altlara sürdüm biraz.zemuszemus

kolonyalı şişeler var limon kolonyalı değilde diğer türlü olanlardan...ben ona koyuyorum hep..saçlarımın diplerini boyar gibi ayırıyorum diplere fıslatıyorum ben canım..artınca ben de uçlara sürüyorum valla kaydirigubbakcemile2

ara tatildeyim ve evde can sıkıntısındayım.... kendimi yeniden saç uzatmaya vermeye karar verdim. ben de bu yönteme hemen hafta sonu başlıyorum....

Back