Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kmse cvp vermemiş yalnz ne dcem son son arkadaşa yarım çay bardağı dye yazmışsnz baştaki tarfte 1 çay bardağı yazıytr??

insallah bizdede fayda eder ya ikinciyi yapcam yarin

Insanin sac yapisina göre, genetigine göre degisioyr bence bu durum ... benim bugün 7. haftam olacak canim bayanssulusmile

kmse cvp vermemiş yalnz ne dcem son son arkadaşa yarım çay bardağı dye yazmışsnz baştaki tarfte 1 çay bardağı yazıytr??

1 cay bardagi cok geliyor canim...ilk yaptigimda cok akmisti, zorlandim cok, yarim cay bardagi kafii.

kaydirigubbakcemile3

Diger arkadaslar kadar hizli bir uzama yok bende ne yalan söyleyeyim ...fakat saclarim daha saglikli ve bakimli gözüküyorlar...en kisa zamanda ekleyip fotografimi görürsünüz aklinialirimsmile

benim sanki turplu suda daha yatisik ve yumusak olmustu ikinci kafamda su an bakalim uzasinda artik temmuza kadar 20 cm uzamasi lazim sari yaptircam kesilcek birazda kiriklar malum

teşekkrler alinda cvp için bide kru saça yapıyruz demi cnm?? senin şaçın ne kadr uzamıştır ??

benim sanki turplu suda daha yatisik ve yumusak olmustu ikinci kafamda su an bakalim uzasinda artik temmuza kadar 20 cm uzamasi lazim sari yaptircam kesilcek birazda kiriklar malum

hiim ben turplu su hic denemedim canim:umursamaz: temmuza kadar 20 cm. cok iyi olur valla, insallah uzar o kadar :lepi:

teşekkrler alinda cvp için bide kru saça yapıyruz demi cnm?? senin şaçın ne kadr uzamıştır ??

Evet kuru saca yapiliyor. Ben 1,5 yildir bemix ve yag karisimlari kullaniyorum, bu küre ise baslayali 1,5 ay oldu, bende öyle hizli bir uzama olmadi malesef :1closedeyes: fakaz bu kür ile belki 5-7 cm uzamisligi mümkündür a.s

kızlar meraba..bugün eczaneye gittim bemix almaya.eczacı kız direk saç için dimi dedikaydirigubbakcemile3 saçların dökülmesine inanılmaz iyi geliomuş we bemix her bakımdan saç için mükemmelmiş..gerek uzaması gerek dökülmesinin durması gerekse sağlıklı görünümü için..benim saçlarım şuanda omuzlarımın altında..buakşam uygulamaya başlıcam gelişmelerden haberdar edicem sizikaydirigubbakcemile3 inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırıs:hooray: öptüm şekerler:1hug:

e cnm 1 buçuk ayda 5-7 cm hiç fena değil bence sen bu kürün dışında bişeyde yapıyrmusn?? bide kızlar ya bemixmi bapenthen mi karar veremedm bazılarımz kokudan şikayet etmişte ama acaba bemix daha mı etkiliki?? yazdırabiliyrduk demi ampülleri??

Canm eczacı bana kesinlikle bemix dedi..saç için tek çare dedi hatta..ewet yazdırılabiliomuş.koku ç0ok önemli deil cnm ya yıkarsın geçer

arkadaşlar uzun süredir giremiyorum annem ağır bir kalp ameliyatı geçirdi bilgisayar bozuldu falan filan ara ara fırsat bulursam bakıyorum ama gayet iyi gidiyorsunuz bence. Bakıma ve inanmaya devam ederseniz mutlaka faydasını görürsünüz diyorum ben kuaförce

kızlar benim saçlarım uzun ama dahada uzasın isitoyorum şuan belimde haftaya kırıklarımı aldıracağım sonrada bu bakıma başlayacağım inş. fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…