canim sen kacinci denemede uzama farkettin sacinda kaydirigubbakcemile3ben 4haftadır kullanıorm çok hafif açtı biraz ama ben çok memnunum :teytey:zemuszemus:teytey: daha fazla açsa keşke zaten saçlarımın rengine bayılıorm dhan bi hoş oldu hihoyyythihoyyyt ama kesinlikle uzatıo hemen uyguladıktan sonra bile fark edio ya inanılmaz bişi kafamçokkarıştı
:lepi:alkisalkisalkis
ben 4haftadır kullanıorm çok hafif açtı biraz ama ben çok memnunum :teytey:zemuszemus:teytey: daha fazla açsa keşke zaten saçlarımın rengine bayılıorm dhan bi hoş oldu hihoyyythihoyyyt ama kesinlikle uzatıo hemen uyguladıktan sonra bile fark edio ya inanılmaz bişi kafamçokkarıştı
:lepi:alkisalkisalkis
merhabalar... bende başlamayı düşünüyorumda suyu kaynatıp içine mi atıcaz?? baştan 2 snimi kaynatıcaz kaç dk durck??
benim şu an 4 parmaktan fazla uzadı 5. de yaptım her yapıştan sonra fark edio ki eminim sizin daha fazla uzar olumunekankayizsmile benim saçları çok zayıf ona rağmen bu kadar uzattı ve çok sağlıklı görünüo rengi bi başka parlıo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan annem sinir olur normalde böyle bakım işlerine falan ama oda dio kızım bu bakımı yapalı saçların kuvvetlendi çok hoş görünüo die :teytey::dance::dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?