• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

cvp için çok teşkkürler... ya bide içini kırılan ampülü bemks mi kullanyrsunz?? ktü kokouyr diyenlerde varda?? onu mu alıyım bebanthen mi karar veremedm siz ne dersnz??

cvp için çok teşkkürler... ya bide içini kırılan ampülü bemks mi kullanyrsunz?? ktü kokouyr diyenlerde varda?? onu mu alıyım bebanthen mi karar veremedm siz ne dersnz??

ben bepanthen'den çok memnunum öyle rahatsız edici bir kokusu da yok boshayallersmile

ben bemix kullanıorum yeşil çay gibi geziorum:):):):)

bende bemix kullanıorm öyle çok abartılıda bi kokusu yok bence iice yıkanınca çıkıo zaten şurup gibi kokuo biraz o kadar bCADIARZU ama ben hemen hergün lab.da kimyasallarla olduum için belki fazla farketmiormdur bilmiyorumkismile

ya siz sürdüğünüzde tamamen her yerine yetiyormuuu??uçlarına falan kalıo mu??

bu karışımı üç haftadır yapıyorum.ben 4 saat bekletiyorum haftada iki ayrı karışım uyguluyorum pazartesi bu karışımı perşembe sarımsaklı zeytin yağı karışımını.ben yarım cay bardağı sinamekine yapıyodum saç diplerime yapıyorum önce geriye kalan karısımıda uçlarına doğru yediriyorum ben faydasını gördüm.saçımda röfle olduğu için uzadığını anlayabiliyorum.bide saçlarımı canlandırdı.ama ben 6 hafta yapıp bir hafta saçımı dinlendireceğim ozaman faydası daha çabuk olur diye düşünüyorum.bir hafta dinlenmesi iyi olacaktır

ya duyduklarıma inanasım gelmedi valla.. yarın bende başlıycam eger bende işe yararsa kesin herkezde yarar çünkü saçlarım çok yavaş uzuyor. hadi hayırlısı

Arkadaşların bazıları resim falan eklemiş ama bende cesaret edip yapamadım.Saçlarım çok güzel çünkü.Rengi falan,sadece çok geç uzuyor.

canlarım benim.....öptüm hepinizi

kızlar bana biriniz su formülü nasıl hazırlayacağımı,,,saçımda ne kadar naıl bekleteceğimi,,,baştan sona bi anlatırmı lütfen....öptüm sizi...cevap bekliyorum..

canlarım benim.....öptüm hepinizi

kızlar bana biriniz su formülü nasıl hazırlayacağımı,,,saçımda ne kadar naıl bekleteceğimi,,,baştan sona bi anlatırmı lütfen....öptüm sizi...cevap bekliyorum..

merhaba tuanna opuyorumnanaktan yarim cay bardagi suyun icinde bir tutam kadar sinameki otu atip biraz kaynatiyorsun, cabuk renk veriyor zaten. Iliklasinca 1 bemiks kiriyorsun ve 1 tatli kasigi Badem yagi ilave edip saclarina yavas yavas yediriyorsun. 4-5 saat kadar bekletiyorsun. Hafta 1 defa bu karisimi uyguluyorsun. Baska bir gün de, ilik zeytinyagi sacina sürüyorsun....

slm kızlar bende şimdi 3. kez yaptım 5 saat bekleticembayanssulusmile dinlendirmek lazım demişsiniz kızlar iyi mi oluyor 1 hafta dinlendirmek benim daha 3. bende 2 ay dolunca bekletiyim faydalıysa boshayallersmile

kızlar bende yapıcam bunu kesin.ama bişe merak ediorum .bnm saçlarım ç0ok dökülüo bi ara sısrgan sabunu kullandımm dipten minik saçlarım çıkmaya başladı.sonra bi daha aynı markadan bulamadım farklı marka aldımm o saçımı daha ç0ok döktübenneyaptımki şimdi bunu yaparsam saçımı dökermi onu merak ediorumbilmiyorumkismile

mrv_1987 sen bu karışımı hala uyguluyormusun. saçlarım 10 cm uzadı demissin. bu uzama hala devam edyormu yosa durdumu. devam ediyorsa suan saç uzunluğun kaç cm oldu

bu arada kızlar formulu suan uyguladım. içine elma sirkeside kattım.1 saat felan oldu şimdi yıkayacağım. saçımın bu akşamki fotosunuda çektim 1 ay sonra koyarım. acıkcası pek fazla umudum yok çünkü saçlarım çok yavas uzuyor ama inşallah etki yapar. ayriyetten farklı günlerde zeytin yağıda sürmek istiyorum. ikisini birlikte deneyim. bide yrından itibaren B vit. hapı yutmaya başlıycam bari hepsini tam yapayım diyorum. birazda içten vit. almak gerekiyor bence. acabu bu arada turp suyunuda denesemmi hepsi çokmu karışır.

merhabalar tekrar... bende başlıcm bugn mahzemeleri aldımda bemixin kokusu hakknda ne düşünüyrsunz son kez soruam bide neyle sürüyorsunz sprey şişe fln mı?? son sorumda yapınca fazla suyu sıkıp kafamzda toplasak olur demi?? kirli temiz saç farketmiyrdu sanırım?? kuru saça mı yapalım peki??

çok soru sormuşm k.bakmayın ama uğraşıcaz bari tam olsun diye ...başlıyıp sonuç alınca (inşallah :) ) bildiricem cvplar için şimdiden teşkkrler
hepinizi öptümm

mrv_1987 sen bu karışımı hala uyguluyormusun. saçlarım 10 cm uzadı demissin. bu uzama hala devam edyormu yosa durdumu. devam ediyorsa suan saç uzunluğun kaç cm oldu

arada durdu...uzamadı..sonra geri başladı..şuan 13 cm kadar uzama oldu 3 ay olmak üzere...ama arada uzun bi zaman uzama durdu tekrar başladı..:1closedeyes:

Back