• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar saçlarınız her yerine yediriyormusunuz....? yoksa sadece dipleremi? az geldi ölçüsüde:)

Japongülü şampuan olarak ne tavsi edersin peki ?

Son düzenleme:
kızlar saçlarınız her yerine yediriyormusunuz....? yoksa sadece dipleremi? az geldi ölçüsüde:)

Japongülü şampuan olarak ne tavsi edersin peki ?

Cnm ben heryerine yediriorum önce diplere yapıorum ondan sonra kalanı uçlara doğru sürüorum.he bide ben sprey şişenin içine koyup yapıorum ç0ok rahat oluo oraya buraya dökülmüo..bazı arkadaşlar yarım çay bardağı suyla kaynatıo sinamekini ama ben 1 çay bardağı yapıorum tam yetio

kızlar bu sınamekının göruntusu nasıl bısı ya???

ESD_1275_14072008142802_97lvQ2.jpg

Buyur canım boshayallersmile

gecmis olsun canim saol japongülü yarin 4.denemem olcak ve fark var gibi geliyo bana banim sacim kivircik -dalgali karisimi ve noormalden 5cm kisa görünüyo ama yinede farketti belki bir ay dolunca daha fazla etki eder

bende 3.denememi pazar günü yptım fark var eskiye göre benim şöylede bi artım var normalde de saclarım cabuk uzar yani birden uzar sonra durur bu karısımla o durma dönemini atlatmak istiyorum:))

kızlarrr ben de yaptım bu maskeyi dün akşam..ve de saçlarım yumuşacık oldu saç kremine bile ihtiyacım kalmadı :lepi: bide hemen uzasa süper olacak bekliyorum inş uzar hemencecik :Saruboceq:

arkadaşlar baştan sona okudum yazılarınızı benim de bir hastalığım var illet bir hastalık saçlarımı kopartıyorum ve şuanda berbat kel kaldım diye bilirim ben şuanda peruk takıyorum ama saçlarım tekrar geliyor bende deneyecem bu formülü eskide çok gür ve uzun saçlarım var dı buhastalığa yakalndığımdan beri saç uzatamıyorum çünkü çok kopartıyorum benim saçım da ayda 1.5 santim uzuyor zaten birde ben deneyim nasıl olacak tekrar gürleşecek uzayacakmı buradan görüşürüz.Ayrıca benim hastalığımı merak edenler varsa bu sitede sayfamız var trikotilomani adında oradaki arkadaşlarada önereceğim burayı tşkler görüşürüz bugün hemen yapacağım.

inş tatlım sabır gerekiyo ama...

saol mervecim haklısın sabır şart....internette de araştırdım 3 ayda bele kadar gelir yazıodu bu formülle..bakalım deneyip öğrenicez benim tek derdim yaza olan düğünümde uzun saçlı olmak :)

bu arada geçmiş olsun mercan.a umarım sana da yarar bu formül...

diğer faydasını gören arkadaşlarda yazsınlar ya ayda şu kadar uzadı felan die bizde daha çok iştahlanalım dimi ama kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ne alemdesiniz hiç faydasını gören olmadı mı merve topic sahibi dışında ? :gitme::gitme::gitme::gitme:

Back