• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaşlar bugün benim 2. yapışım formülü ve saçımda biraz uzama olduğunu annem bile farketti bende zaten dip boyamdan anlıorum.. merve arkadaşımızın dediği gibi hem bu formülü uyguluorum hem de haftanın diğer bi günü zeytinyağı formülünü yapıorum inşallah istediğim boya gelir ama inanıorum olcak..

arkadaşlar bugün benim 2. yapışım formülü ve saçımda biraz uzama olduğunu annem bile farketti bende zaten dip boyamdan anlıorum.. merve arkadaşımızın dediği gibi hem bu formülü uyguluorum hem de haftanın diğer bi günü zeytinyağı formülünü yapıorum inşallah istediğim boya gelir ama inanıorum olcak..

Gayet güzel arkadasim, sevindim senin icin alkisalkisalkis Dün benim 6. uygulayisimdi, boya olmadigi icin diplerden anlamam imkansiz, fakat yeni sacim cok cikti a.s su kadar cm. uzadi diyemem, hic ölcmedim ki sırnaşık şey saclarim saglik gözüküyorlar artik, o yüzden memnunum zemuszemus

alindacım teşekkür ederim.. ben diplerden de anlıorum bide saçımı ölçtürüorum anneme o tabi daha ii uzama olup olmadığını bana kesinleştirio inşallah istediğim boya gelir..

kızlar bunun saça bir zararı yok demi zaten saç dökülmesinden sorunluyum tam durdu dökülme derken başa sarmayalım herşeyi

yok mervecim benimde çok döküldü saçlarım kansızlıktan şimdilerde azaldı ama bu maskeyi de yapıyorum cumartesi 3.kez yapıcam artıdan dökülme yapmadı yani.

evet kızlar merak etmeyin hem saçı dökülüp hem de bu maskeyi yapanlardanım, elanın dediği gibi artıdan hiç dökülme yapmadı...;)

melek_1907 yapmaya yine de devam et bakalım 1.5 ayı tamamla farklı olur belki..çok mu geç uzuyo normaldede saçın?*

ya normalde geç uzamıodu ama röfleden sonra çok yıprandı saçlaım o yüzden yavaş uzuo :( sabırla bekliorm inş yaza kadar gelişme olur :))

röfle saçı çok yıpratıo benimkide aynen ole ama bi gelişme olur inşallah ya yinede moralini bozma..opuyorumnanaktan

ben geçen hafta ilk defa uyguladım bu akşam 2.sini yapıcam şimdilik uzamasında bir fark göremedim daha yeni başladım tabii ama saçlarım kendine geldi gibi bakalım devamında neler olucak alkisalkisalkis

ya normalde geç uzamıodu ama röfleden sonra çok yıprandı saçlaım o yüzden yavaş uzuo :( sabırla bekliorm inş yaza kadar gelişme olur :))

canım röfleden yıpranan yerleri kestirdin mi???eğer kestirmediysen sağlıksız saç çok zor uzar canım....önce oraları aldırsan daha iyi olmaz mı???:uhm:

benimkiler baya bi uzadı yani ben de anlamadım ama nasıl olduysa......:sm_confused:

Back