- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
daha önce dikkat etmemiştim. (zeytinyağı ya da çam terebentin sürerken)peki canım bildiğin bir saç açmayan formül varmı :)
fakat sinameki yapınca fark ettim ki renk açıyor , sarartıyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce dikkat etmemiştim. (zeytinyağı ya da çam terebentin sürerken)peki canım bildiğin bir saç açmayan formül varmı :)
ben aslında yağları karıştıracaktım birde içlerine bemiks vs katacaktım sonra bu sinamekiyi herkes övünce yapıyım dedim o zaman ben gene yağ karışımını yapayım :))daha önce dikkat etmemiştim. (zeytinyağı ya da çam terebentin sürerken)
daha önce dikkat etmemiştim. (zeytinyağı ya da çam terebentin sürerken)
evet, benimki de açık kumral sarartıyor. oksijen suyu dökmüş gibi...mesela benim saçım açık kumral sarılaşır mı
iyi akşamlar benim de bi sorum olacak. Ben sinemako kürüme cam terebentin yağı da ekliyorum. Bi zararı olmaz değil mi uzamayı durdurur mu? Bişey daha sac kırıkları önlemek için badem yağı gliserin su karışımını uygulamamız doğru mu.internete telefondan baglandigim icin tu sayflari okuyamadim. Eger daha once cevap verdiyseniz kusura bakmayin sorularim icin. Şimdiden teşekkür ederimHTML:
Ben dün 3. kürü uyguladım.. İlk ölçtüğümde saçlarım 3,5 cm di. Şuan 6 cm olmuş. 2,5 cm uzama var.. Rüya gibi...