• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

daha önce dikkat etmemiştim. (zeytinyağı ya da çam terebentin sürerken)
fakat sinameki yapınca fark ettim ki renk açıyor , sarartıyor...:34:
ben aslında yağları karıştıracaktım birde içlerine bemiks vs katacaktım sonra bu sinamekiyi herkes övünce yapıyım dedim o zaman ben gene yağ karışımını yapayım :))

ya ben birhafta bemiks bulmadığım için bepanten bir hafda da bemiks kulandım toplamında iki hafta kulandım ama saçlarım çok dokulduğu için bıraktım sizce devam etmelimiyim saçlarım ince teli ve seyrek lutfen yardımcı olun şimdiden teşekurler

merhaba arkadaşlar bu kürden illaki fayda görende vardır ama bana yararından çok zararı oldu.,lk 2 hafta saç dökülmesi oluyor dendi bende nerdeyse 2 aydır aşırı şekilde saç dökülmesi var. sarımsaklı şampuan kullanmama rağmen felaket saç dökülmem var. şu durumda uzayıp uzamaması hiç önemli değil bence çünkü saç uzayıp 2 tel kalacağına hiç uzamasın daha iyi..

kızlar 3 haftadır sinameki kullanıyorum küre ve bakım yaglarına başlamadan önce boyattım saçımı gelişmeleri rahat anlamak için bugün banyodan çıktım saçlarımda dökülmeler oldu ( hiç dökülmem olmuyordu) şaşırdım korktum ama bu dökülen saçları uclarını kontrol ediyorum hiç siyah saç yok ama benim 1 santim dip boyam geldi dökülenlerde ise bu 1 santimtimlik çıkan saçım yok eski kökten ayrılan saçlarımı döküyo geröekten acaba yerine yenileri çıkacak deniliyor belkide dogru bilmiyorum

Az önce gittim aktara aldım badem yağını(5lira) sinamekini(1 liralık aldım neredeyse 2 avuç dolusu) eczaneden de Bemix(4 lira) aldım. Tamamen kuaför bacımızın dediği gibi uyguladım.. streç filme sardım kafamı.. 5 saat sonra yıkıcam.. Ama görüntüsünüböyle yağlı olur diye falan düşünmüştüm. Islak saç gibi görünüyor. Çok fazla kaygan da olmadım saçlarım.. Dip boyam geldiği için uzayıp uzamadığını anlamam iyi olacak.. Şuan 3 buçuk santim dibim var. Bi ay boyamayı düşünmüyorum. Zaten Sinameki saçın rengini de açıyormuş. İnşallah benimkini de açarda kurtulurum şu siyahlardan.. Resimleri de bi ay sonra atacağım bebeyimler.. çok heyecanlıyım :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben bu formulü ikinci kere uyguladım ama saçlarımın dibi yıkadıktan sonra çok ağrıyor yaa.. Neden ki acaba? fena baş ağrısı yapıyor birde. ıslak durmasından olabilir miki? :44::44:

HTML:
iyi akşamlar :17: benim de bi sorum olacak. Ben sinemako kürüme cam terebentin yağı da ekliyorum. Bi zararı olmaz değil mi uzamayı durdurur mu? Bişey daha sac kırıkları önlemek için badem yağı gliserin su karışımını uygulamamız doğru mu.internete telefondan baglandigim icin tu sayflari okuyamadim. Eger daha once cevap verdiyseniz kusura bakmayin sorularim icin. Şimdiden teşekkür ederim :40:

HTML:
iyi akşamlar :17: benim de bi sorum olacak. Ben sinemako kürüme cam terebentin yağı da ekliyorum. Bi zararı olmaz değil mi uzamayı durdurur mu? Bişey daha sac kırıkları önlemek için badem yağı gliserin su karışımını uygulamamız doğru mu.internete telefondan baglandigim icin tu sayflari okuyamadim. Eger daha once cevap verdiyseniz kusura bakmayin sorularim icin. Şimdiden teşekkür ederim :40:

çam terebentini ayrıca şampuanına karıştırarak kullanmalısın

Geçen sene ekim sonunda saçlarımı erkek saçı gibi kestirmiştim sonrada pişmanlık şubat ayında bu kürü denedim saçlarımda uzama oldu.deniz şu bu derken bıraktım ve düzleştirici yine saçlarımı batırdı.bu hafta 2 kürü yapacağım.Ayrıca şampuanıma çam terebenti esansı ekledim ve elma sirkesinide yapıyorum. Saçlarım şuanda güzel duruyor.Düzleştirici ve fönden mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum.100 mesaja ulaştığımda fotograflarımı ekliyecem.

sinameki kürünü bende uyguladım ve faydası olduğuna inanıyorum..yalnız buarada ne saç boyattım nede fön maşa kullandım...sadece kür ve çam terebentin..
şimdi saçlarım omuzlarımda bu aralar maalesef hiç yapmadım ..
evde hala sinameki var bu hafta sonu bakım yapayım şaçlarımaaa :1:

Ben dün 3. kürü uyguladım.. İlk ölçtüğümde saçlarım 3,5 cm di. Şuan 6 cm olmuş. 2,5 cm uzama var.. :53: Rüya gibi... :52::52::52::52::51::51:

ben de 2. uygulamamı bugün yapıcam. bu kürün tarifini paylaşan arkadaşa teşekkürler saçlarım daha az dökülmeye başladı ölçmedim ama uzamaya başlayacaklarından da eminim:34:

Ben dün 3. kürü uyguladım.. İlk ölçtüğümde saçlarım 3,5 cm di. Şuan 6 cm olmuş. 2,5 cm uzama var.. :53: Rüya gibi... :52::52::52::52::51::51:

benimde şuan 5.kür kafamda ayın 3ünde baslamısdım ekimin uzama var tabıkıde ama yeterlı degıl :(

Eveeeet :) onceden de denemiştim bu kürü ama malzemeleri değiştirdiğimden pek işe yaramamıştı. 2 yıl once yapmıştım. bu sene tekrar başladım. 3. kürü yapacağım yarına. benim 2 haftada 2 parmak uzadııı. ve ben sarımsaklı şampuana bi kaç damla çam terebentin koymuştum. saçlarım yok denecek kadar az dökülüyor şuan..:8:

Back