Attırdım bir kez ve ciladab sonra yeşerdi okadar zor geliyorki uzamasını beklemek bu renkten kurtulmakkestirmene gerek yok tatlım kıyma saçlarına sonra uzatmak işkence.. cila attır kuaförde beş dk bir şey ve pahalı bir işlem de değil..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül
- Konu Sahibi japongulu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
Attırdım bir kez ve ciladab sonra yeşerdi okadar zor geliyorki uzamasını beklemek bu renkten kurtulmak
ya hiç sorma ben de aynı durumdayım malesef.. ama o küllü atmış cilanı ondan yeşermiştir sıcak bir renkle yapsın sen zaten yeşilliği alcak bir cila at dersen anlar bence..
Baştan söyledim oysaki küllü olmasın sakın yeşermesin diye yok küllü diil korkma yeşermezdedi ama yeşerdi işte haftaya flan alttan bi tutamda boya denetcem karamel tonlarında eğer tutarsa komple boyatayım diyorum keşke saçlar ayda 1cm yerine 10 cm uzasa dimi cnm negüzel olurdu hatalarımızıntelafisi çok daha kolay olurdu ozamanya hiç sorma ben de aynı durumdayım malesef.. ama o küllü atmış cilanı ondan yeşermiştir sıcak bir renkle yapsın sen zaten yeşilliği alcak bir cila at dersen anlar bence..
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
Baştan söyledim oysaki küllü olmasın sakın yeşermesin diye yok küllü diil korkma yeşermezdedi ama yeşerdi işte haftaya flan alttan bi tutamda boya denetcem karamel tonlarında eğer tutarsa komple boyatayım diyorum keşke saçlar ayda 1cm yerine 10 cm uzasa dimi cnm negüzel olurdu hatalarımızıntelafisi çok daha kolay olurdu ozaman
ah nerdee ayda 3-5cm e razıyım ben.. boyatma tatlım şimdi o diyecek açıp boyamam lazım falan saçın iyice yanacak.. başka bir kuaförde cila yaptır ya da sen kendin evde yap nette tarifler vardı.. benim saçım umutsuz vaka, fön bile tutmuyor artık düşün.. kestiriyorum anında uçlar tekrar kırılıyor hiçbirşey yapmadığım halde.. şu an saçım en kötü dönemini yaşıyor resmen.. bir an önce uzatıp o renk almayan yanmış kısımdan kurtarmam lazım saçımı..
Aslında 2 cm de olsa olur:) valla canım seni çok iyi anlayabiliyorum bende daha öncesinde komple yakmıştım saçımı ve 2 yıl uzamasını beklemek zorunda kaldım senin saçının nekadarı yanık durumda çokmu yanınca hiçbişekilde boya tutmuyo ztn ve seneye yaza benim düğünüm var bu yeşeren yerlerin bitmesi lazım ama hesaplarıma göre ayda 1 cmle bitmiyor malesef bidaha asla açtırmam canım elimde kalır saçlar bgn bikaç kusföre gittim yeşil değil saçın dedi bikaç boya sonra rengi oturur sadece açıldığı için donuk duruyor dediler anlamadım bense beyaz ışıkta yeşil görüyorum((
Uzun saçı çok sevdiğim için kırıklara pek aldırış etmiyordum aslında:)ztn şuan saçım yeşerdiği için bikaç ayda bir kestirip o renkten kurtulmam lazım dolayısıyla kırık olma ihtimali pek yok:)Boya vs tamam da kırıklar ile nnasıl başa çıkıyorsunuz :)
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
Aslında 2 cm de olsa olur:) valla canım seni çok iyi anlayabiliyorum bende daha öncesinde komple yakmıştım saçımı ve 2 yıl uzamasını beklemek zorunda kaldım senin saçının nekadarı yanık durumda çokmu yanınca hiçbişekilde boya tutmuyo ztn ve seneye yaza benim düğünüm var bu yeşeren yerlerin bitmesi lazım ama hesaplarıma göre ayda 1 cmle bitmiyor malesef bidaha asla açtırmam canım elimde kalır saçlar bgn bikaç kusföre gittim yeşil değil saçın dedi bikaç boya sonra rengi oturur sadece açıldığı için donuk duruyor dediler anlamadım bense beyaz ışıkta yeşil görüyorum((
canım benim dipten 4 5 parmak kadar sonrası feci durumda.. ben de sürmem asla bir daha.. yeşillik turuncu olmasından iyidir tatlım ya hem akar o bir iki boyama sonrasında da oturur renk..
Benimde işte dibimde 6-7 parmak var sonrası yeşil bencede turuncu olması daha iyi yeşil çok tuhaf görünüyo haftaya gidip bi tutamda boya denetmeyi düşünüyorum kuaförümde bikaç boyadan sonra renk oturur yeşil flanda diil diyo ama bakalım yinede ben o açılan kısımlardan kurtulmak istiyorum inş saçlarımız çabuk uzarda kurtuluruz hemencecik:)canım benim dipten 4 5 parmak kadar sonrası feci durumda.. ben de sürmem asla bir daha.. yeşillik turuncu olmasından iyidir tatlım ya hem akar o bir iki boyama sonrasında da oturur renk..
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
Benimde işte dibimde 6-7 parmak var sonrası yeşil bencede turuncu olması daha iyi yeşil çok tuhaf görünüyo haftaya gidip bi tutamda boya denetmeyi düşünüyorum kuaförümde bikaç boyadan sonra renk oturur yeşil flanda diil diyo ama bakalım yinede ben o açılan kısımlardan kurtulmak istiyorum inş saçlarımız çabuk uzarda kurtuluruz hemencecik:)
habire birşeyler sürüyorum ben uzamazsa yuh artık..
Bende şimdi biton yağ sürdüm kafama bekliyorumhabire birşeyler sürüyorum ben uzamazsa yuh artık..
- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
Anladım canım olsun kırığın cok yoksa yüzeysel kırık alma yöntemini deneyebilirsin evde hatta kendinde kat verip filan kesebilirsin çok pratik videolar var. Ki ben aylardır kesim için kuaföre gitmediiimm elim yatkın böyle şeylere sanırım ,Ama kırığın oluşumunu önlemenin hiç bir zaman yolu yok sanırımm . Bi de Kesim konusunda kuaförü hiç tavsiye etmem canım :)Uzun saçı çok sevdiğim için kırıklara pek aldırış etmiyordum aslında:)ztn şuan saçım yeşerdiği için bikaç ayda bir kestirip o renkten kurtulmam lazım dolayısıyla kırık olma ihtimali pek yok:)
- 22 Haziran 2015
- 349
- 142
- 18
Tarif için çok teşekkürler japongulu uzun zamandır uyguluyorum bu formülü ve etkisinide gördüm ama bi sorum var karışımı fıs fıslı bi kutuya koyuyorum ve sıkarken yüzüme falanda bulaşıyo yüzümde veya karışımın değdiği yerlerde kıl çıkarmı
merak etme bişey olmuyor.
Kizlar gecerken gordum bazi arkadaslar saclarim yesil diye uzuluyor. Ingiliz bi kuaforun formulu, sacinizdaki yesilligi yok etmek icin ketcap surun saciniza kendimde bizzat denedim yemyesil olmustum umudum tukendi arastirmalara basladim bunu denedim 2nci yapisimda yesillik kalmamisti. Yani sakinn saclarinizi kesmeyin bunun icinn
Ve cheetoos'cugum sinameki kurunden ziyade sana havuc kurunu oneririm ikisinide denedim havuc kadar muthis bi nimet yok konu bile acmistim zamaninda uzatma hararetindeyken havuc kuru diye orada resimlerim var bi goz at istersen sinameki ile 3 santim den fazla zor uzatirsin ama yumusacik yapiyor onun icin kullanabilirsinn ve uzulme koku sende uzar yine
- 31 Aralık 2015
- 1
- 2
- 1
- 27
Arkadaşlar ben bu sinamekiyi bir türlü bulamadım şuan bir kapak badem yağı ve bepanthen ampülü karıştırıp haftada bir kullanıyorum, şu an 3. Haftam saçım accayip yumuşak ve parladı
1 parmak kadar uzadı ama yaptığım maskeden mi bilmiyorum sizce sinamekisiz etki ediyormudur
1 parmak kadar uzadı ama yaptığım maskeden mi bilmiyorum sizce sinamekisiz etki ediyormudur