• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

çam terebentinde çok etkili , şampuanıma katmıştım bayada gürleştirdi güçlendirdi saçlarımı , bilek kadar olmuştu kalınlığı saçımın eskidende öyleydi ama zamanla azalmıştı , ama terebentinli şampuan zamanla yüzümde ve vücudumda da tüylenme yaptı bıraktım, değdirmemek lazım galiba başka yerlere, şems denen bayanda tuzla nemli derinizi ovun durulayın diyordu kıl köklerini harekete geçirip açıyormuş üzerindeki gözenekleri ve kıllar çıkabiliyormuş kepeğe felanda iyi geliyormuş , ayrıca badem yağı ve hint yağıda kılları çok besliyor , kaşlarıma sürmüştüm, saf zeytinyagıda güzel

cansız vede çok seyrek olan saçlarımı bende uzatmak istiyorum artık...yıllardır saçımın en uzun hali en fazla koltuk altımda oldu..bi türlü uzatamadım.saçlarım hem cansız hem seyrek hemde dökülüyor :( bu formülü okudum ve hemen malzemeleri aldım.şimdi hazırlığa başladım sinamekiyi demledim ılınmasını bekliyorum.ben şöyle bi kür yaptım extra olarak sinameki bemix ampul 3 adet kuru karanfil 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı yarım tatlı kaşığı hindistn cevizi yağı eklicem...Allahım nolurrrr benimde uzun sağlıklı saçlarım olsun lütfeeeeennnnnnnn...gelişmeleri yazıcam..ha ayrıca dün kuaföre gidip sağlıksız ve kırık olan uçlarıda temizlettim...bakalım neler olacak...:kkk::52:

sanki beni anlatmışsınn...aynı benim sorunlarımm hiç çok uzun saçlarım olmadı cansız seyrek .bn de bu hafta başladm bu küre..bz birlik olmalıyız ve brbrimize yardım etmeliyiz bence cnmmm..duy sesimi ve bana cvp ver :)

tatlım cevabımı görür müsün bilmem ama bende saç uzatma derdindeyim :) sarımsaklı şampuan doğru tercih saç dökülmesine iyi gelio +küçük küçük saçlarım çıkmaya başladıı ve uzamayaa çok etkili ..bu kürü bende bu hafta başladım umarım işe yarar ve benim de saçlarım upuzun olur :)

ayy inşallah tez zamanda uzatırız saçlarımızı canım yaa valla 2 hafta oldu kestireli hala alışamadım:( sinameki benim saçımı döktü biraz ama sarımsaklı şampuanıda beraberinde kullanınca eskiye nazaran daha az dökülmeye başladı.bende sinamekide 2. kürü yarın yapcam.bayaa faydasını gören varmış inşallah bizde görürüz:)

bizzat kendi deneyimlerimdir..
badem yağı ilk zamanlar saça iyi geliyormuş gibi görünse de feci halde kurutuyor çünkü saç zamanla kendi nemini dengeleyemiyor badem yağı bu görevi üstleniyor
çam kerebenti ilk etaplarda iyi geliyor diplerde kuruluk yapıyor bu kez saç dipten sıkıntı yaşıyor
saç uzatacaklara tek geçeceğim formülü veriyorum kedi tüğü gibi olan arkadaşımın saçları su an at kuyrugu kalınlıgında ve belinde
zeytin yağı bir şişeye koyun içine ezilmemiş ama kabugu alınmıs 15 tane sarımsak bu karışım karanlıkta 1 ay ya da en az 15 gün bekleyecek sonra haftada 1 ya da daha sık size kalmış diplerine masaj yaparak sürün 1 saat bekleyip yıkayın tek geçerim
bir de benim saçlarım çok kırılıyor formülüm mayonez evet diplerine inmeden uçlarına sürüyorum 45dk sonra 2 kere şampuanlıyorum ne koku kalıyor ne bir şey ve saçlarım cidden çok sağlıklı herkes çok beğeniyor

ayy inşallah tez zamanda uzatırız saçlarımızı canım yaa valla 2 hafta oldu kestireli hala alışamadım:( sinameki benim saçımı döktü biraz ama sarımsaklı şampuanıda beraberinde kullanınca eskiye nazaran daha az dökülmeye başladı.bende sinamekide 2. kürü yarın yapcam.bayaa faydasını gören varmış inşallah bizde görürüz:)

inşallah cnm bakalım artık..benim saçlarım hiç uzamıo hiç belime kadar uzun görmedim o yüzden çok istiyorummmm uzamasını..

badem yağı ilk zamanlar saça iyi geliyormuş gibi görünse de feci halde kurutuyor çünkü saç zamanla kendi nemini dengeleyemiyor badem yağı bu görevi üstleniyor
çam kerebenti ilk etaplarda iyi geliyor diplerde kuruluk yapıyor bu kez saç dipten sıkıntı yaşıyor
saç uzatacaklara tek geçeceğim formülü veriyorum kedi tüğü gibi olan arkadaşımın saçları su an at kuyrugu kalınlıgında ve belinde
zeytin yağı bir şişeye koyun içine ezilmemiş ama kabugu alınmıs 15 tane sarımsak bu karışım karanlıkta 1 ay ya da en az 15 gün bekleyecek sonra haftada 1 ya da daha sık size kalmış diplerine masaj yaparak sürün 1 saat bekleyip yıkayın tek geçerim
bir de benim saçlarım çok kırılıyor formülüm mayonez evet diplerine inmeden uçlarına sürüyorum 45dk sonra 2 kere şampuanlıyorum ne koku kalıyor ne bir şey ve saçlarım cidden çok sağlıklı herkes çok beğeniyor

cnm bu formül ne kadar zamanda işe yarıyo

burdasınn..cvp verebilir msn ?

cnm bu formül ne kadar zamanda işe yarıyo

Mayonez anında cevap veriyor bende bunu Mehmet öz var doktor onun programında izledim kırıklar bile yok oluyor çünkü mayonez kırık teli aynı sac tanesi üzerinde bütünlüyor kısaca bir nevi yapıştırıcı gorevi sac uzatma formülüyse en az 3 kullanım gerek ama kalıbımı basıyorum cok olumlu sonuc alıyorsunuz. Kız arkadasım erkek gibi kestiriyordu sacını en fazla kulağına kadar geliyordu ve kopmalar başlıyordu kedi tugu olur ya oyle şimdi inanamazsınız onu tüm kafaya uygulamak gerek dipten uca ama mayonez sadece uç kısımlara sağlıksız olan yerlere. Walla deneyin görün oyle serumlara gerek yok evde cok ucuz yoldan aslında her seyin yolu var Nurgül yesilcay da sarmisak sürüyormuş çünkü dökülmeler oluyormuş onda da magazin de gormuştum

Mayonez anında cevap veriyor bende bunu Mehmet öz var doktor onun programında izledim kırıklar bile yok oluyor çünkü mayonez kırık teli aynı sac tanesi üzerinde bütünlüyor kısaca bir nevi yapıştırıcı gorevi sac uzatma formülüyse en az 3 kullanım gerek ama kalıbımı basıyorum cok olumlu sonuc alıyorsunuz. Kız arkadasım erkek gibi kestiriyordu sacını en fazla kulağına kadar geliyordu ve kopmalar başlıyordu kedi tugu olur ya oyle şimdi inanamazsınız onu tüm kafaya uygulamak gerek dipten uca ama mayonez sadece uç kısımlara sağlıksız olan yerlere. Walla deneyin görün oyle serumlara gerek yok evde cok ucuz yoldan aslında her seyin yolu var Nurgül yesilcay da sarmisak sürüyormuş çünkü dökülmeler oluyormuş onda da magazin de gormuştum

çok tşk ederim cnm bunları da dikkate alıcam

sanki beni anlatmışsınn...aynı benim sorunlarımm hiç çok uzun saçlarım olmadı cansız seyrek .bn de bu hafta başladm bu küre..bz birlik olmalıyız ve brbrimize yardım etmeliyiz bence cnmmm..duy sesimi ve bana cvp ver :)

ben hem bu sinameki kürünü hemde kuru maya kürünü yapıyorm haftada bir ama.ilk kürleri geçen hafta yaptım.sanki saçımda bi dolgunluk oldu gibi (yada bana öle geliyo)ikinci kür yarın akşam kısmetse :):1: gelişmeleri yazarım ama sende yaz mutlaka :46:

İlk beş haftası çok düzenli kalan üç haftası periyodik zamanlara uymayarak ben de yaptım bu kürü, hatta iki tane bemiks ampül var elimde onları da bitsin diye yapacağım.
Ben de sanki bir uzama görmedim gibi... Saçlarımı sararttı sadece...

Ölçüye o kadar takılmayın. Ben de suyu göz kararı koyuyorum. (yarım / bir çay bardağı arası) Kaynatıyorum biraz, soğuduktan sonra (ılık / soğuk gibi) badem yağı ve bemiks ampülü ekliyorum. Saçlarıma sürüp iki saatten az olmamak üzere bazen üç bazen dört saat bekletiyorum. :34:

Sırma saçlı günler dilerim.

oo dilek süpermiş teşekkür ederim :1: içimi rahatlattınız. ben de henüz birşey fark edemedim saçımda, ama 4 haftada zaten çok az kişi fark etmiş, genelde 8 hafta sonrasındaki bekleme süresinde fark görmüşler. o 4 haftada fark edenlerin saçı zaten sorunsuz uzayan saçtır muhtemelen.

bende ilk kürümü şuan uygulamış bulunuyorum . kafamda bekliyorum . maalesef saçlarım erkek saçı gibi . eğer işe yararsa en iyi ben anlıycam . sizlerle paylaşırım . hoşçakalın

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

Ben denedim 3 ay boyunca yaptım ama hiç bi faydasını görmedim bence saç uzaması insan yapısına göre değişen bişey.

hemen hemen bütün formüllerde sanki saçın rengi açılıyor ben saçlarımın açılmasını istemiyorum tavsiyesi olan varmı? birde diyelimki haftanın 2 günü bakım yapıyoruz farklı formüller uygulasak kötü olurmu acaba yani mesela ilk yağları karıştırsak sonrakinde başka şeyler ama aynı hafta içinde anlatabildimmi :)

hemen hemen bütün formüllerde sanki saçın rengi açılıyor ben saçlarımın açılmasını istemiyorum tavsiyesi olan varmı? birde diyelimki haftanın 2 günü bakım yapıyoruz farklı formüller uygulasak kötü olurmu acaba yani mesela ilk yağları karıştırsak sonrakinde başka şeyler ama aynı hafta içinde anlatabildimmi :)
Evet saç rengini açıyor maalesef!

Bence -şahsi fikrim- farklı şeyler uygulama... Saçına zarar verebilirsin fayda yerine...
Bir bakım kürü seç onu uygula bir müddet...
:34:

Back