• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

ben bi kaç gündür bu konunun nerdeyse hepsini ve baglantılı konuları da okuyup duruyordum maalesef sac rengimi siyahtan acmaya kalkınca mahvettim kestirmeme ragmen sacak sacak oldu annem kirpi diye dalga bile geçti düzelmez sanıyordum yani gecen 3 gündür sarımsak sampuanımda ayrıca bugun de bu formulu uyguladım sonuçlar inanılmaz gercekten çok iyi toparladı iyi ki buraya denk gelmişim çok mutluyum :)))

$10524588_1435904486696572_4104064781179324873_n.jpg

Son düzenleme:
Merhaba bir sorum olacak,saçlarım normalde de oldukça gür ve kalın telli eger bu kürü uygularsam saçlarımda daha fazla saç çıkar mı ? Bir kaç buna benzer yorumlar gördüm de emin olmak için ? Saçlarımda artma olur mu ?

Ben 8. Sınıfa gidiyorum ve sanırım ki siz hanımlar yaş olarak 25 ila 30 arasısınız(tahminimce) ben de bunu uygulamak istiyorum acaba gelişme çağında Olduğum için bende baya bi etkili olur mu saç uzamada? Ben normalde sinemaki otunu ısıtıp duştan çıkınca saçımı onunla duruluyorum aynı zamanda haftada 1-2 kez felan duştan 2-3 saat önce badem yağını sürüp saçıma bekletiyorum. Gerçekten etkili olduğunu söyleyebilirim. Neyse soruma cevap alabilirsem memnun Olacağım. :-)

Ben bir tek sinameke onu almadım diğerlerini aldım saçımı kahkül kestirdim ve çok pişmanım kaç saat ağladım 2 hafta falan oldu inceltirdim kahkülümü sonra iki yana ayırdım hergün tarıyorum k o yöne doğru uzasın malüm yaz geliyor ve ben denize girerken kahkülle rahat edemem bunun için bunu deneyeceğim ama 14 yaşındayım yaşımdan dolayı sorun olurmu ?

Bende saçlarımı orielle açtırıp boyatmıştım ve saçlarım yeşerdi hemen uzatıp o yeşeren yerleri kestirmem gerek saçlarımda malesef geç uzuyo ölçtüm birbuçuk ayda 2 cm uzamış gerçekten işe yarıyomu bu sinameki yarın alıp başlamayı düşünüyorum ayda ortalama kaç cm uzadı sizlerin

Gayet yağlı saçlarım yıkamasam kafama yapışıyo bi kuaför bulmuşken sorayım bu saçımın yeşermesinden nasıl kurtulabilirim sizce kestirmekten başka çarem yokmu

Bütün bakımlar bahane saç kendi yağıyla besleniyor en doğalı da o. Boyadan düzleştiriciden olabildiğince uzak durduğunda saçlarınız zaten uzar. Benim geç uzuyor diye bi kaide de yok hanımlar. Ayrıca kuaförde satılan ürünlerde sadece geçici süreliğine yıkayana kadar etkili

Back
X