- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
içine işlesin sonra görürsün faydasını :) benim saçım uzadı bence...6.haftayı da bitirdim hala bi gelişme yok... 2 haftam kaldı... 2 haftada mucize yaratacağına inanmıyorum da...
içine işlesin sonra görürsün faydasını :) benim saçım uzadı bence...
üzüldümvalla başlarda çok inandım çok umutluydum ama şuan hayır... 6.haftadan sonrada 1 değişim olmadığını görünce umudumu kaybettim.extradan 1 milim uzama bile yok
8.kürümü yapcam biraz dann
bugün ilk uygulamayı yaptım. saçıma sürdüm 4 saat kadar beklemeyi düşünüyorum .Saçlarımda boyadan kaynaklı yanma ve yıpranma var saçımı kestirdim ancak hala saçım berbat durumda baya bir kesim istiyor. kuaförüm saçlarında yavaş yavaş dökülmeler kopmalar olacak çok kötü olmuş dedi . saçımı hem uzatmak istiyorum hemde kestirmem gerek ve saçım zaten omuzlarımda kısa :44:
saçım acayip halde tarak takılıyor üstelik düz saçlıyım . baya bi yandı kestirmekte istemiyorum kısa saçla kendimi çirkin hissediyorum. gerçekten saçın çok güzel görünüyor. inşallah bu sinameki işe yarar 3 buçuk saatir başımda ilk uygulamam bakalım sonuç nasıl olcak iyi olmasını umuyorumben kestirme derim resim yükleyeceğim resimden sonra karar ver kestirip kestirmeyeceğine sinemaki çok iyi geliyo saça
Eki Görüntüle 900179 sinemakisiz kabarık ve mat hali Eki Görüntüle 900180 sinemakinin 3. kürü parlak ve canlı hali
saçım acayip halde tarak takılıyor üstelik düz saçlıyım . baya bi yandı kestirmekte istemiyorum kısa saçla kendimi çirkin hissediyorum. gerçekten saçın çok güzel görünüyor. inşallah bu sinameki işe yarar 3 buçuk saatir başımda ilk uygulamam bakalım sonuç nasıl olcak iyi olmasını umuyorum
saçlarım ıslakla kuru arası bişi olduğu için kötü durmuş aslında daha iyi
hahaha farkettim aslında kızıllık var gibi bazılarında yok ıslakmış ondanmış
ilk fotoda saçlar oryalle açılmış ve karamele boyanmış hali uçlar o yüzden sarı 1. kürden sonra kendi rengine boyadım ama hem sinemakiden hemde altı sarı olduğu için aktı boya tam orjinali tutturayım birdaha boyamayı düşünmüyorum en güzeli doğal hali
bnim saçımda açma vardı kestirdim açma olan yerleri. sonra bi akıl röfle yaptım mahvoldu uzun saçlarım vardı canlıydı boya üstüne boya maşa derken mahvoldu . boyadan tiksindim bnde uzun bi süre boyamicam galiba