• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

japongülü sana çok teşekkür ederim. :nazar:
annem ve ben kullanıyoruz çok memnunuz. :kkk:
üçüncü haftada iki parmak uzadı saçlarım.
ayrıca saçımın rengi de doğal bir renge doğru açılmaya başladı.

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

bende deniycem ama öncekırıkları temizlemekmi gerek

yanlış ölçtüğümü farkettim.. saçlarım hiç uzamadı 3 haftadır yarından sonra 1 ay olcak hiç uzama yok....

Bazı arkadaslar saclarının bu kürle uzamadigini soylemis. Bence sacın uzamasını bi küre bağlamak yanlis. Gerekli vitamin minarelleri vücut almiosa sac nasıl uzasın ki? Hayatınızda stres varsa alkol sigara kullanıyorsanız uykunuz düzenli degilse yine sac gec uzar. Mesela saat 23.00 ve 01.00 arasında vücudun sadece bu saatler arasında yenileme hormonu salgiladigini duymuştum. Bi de yapısal özellikler var bana yarayan baskasına yaramayabilir. Ben burdan okuduğum bitkisel formüller sayesinde saçlarımı kaybetmekten son anda kurtuldum ve bizzat yaşayan biri olarak bitkilerim gücüne inanıyorum.

6.haftayı da bitirdim hala bi gelişme yok... 2 haftam kaldı... 2 haftada mucize yaratacağına inanmıyorum da...:1::1::1::1:

bugün ilk uygulamayı yaptım. saçıma sürdüm 4 saat kadar beklemeyi düşünüyorum .Saçlarımda boyadan kaynaklı yanma ve yıpranma var saçımı kestirdim ancak hala saçım berbat durumda baya bir kesim istiyor. kuaförüm saçlarında yavaş yavaş dökülmeler kopmalar olacak çok kötü olmuş dedi . saçımı hem uzatmak istiyorum hemde kestirmem gerek ve saçım zaten omuzlarımda kısa :44: :43:

bugün ilk uygulamayı yaptım. saçıma sürdüm 4 saat kadar beklemeyi düşünüyorum .Saçlarımda boyadan kaynaklı yanma ve yıpranma var saçımı kestirdim ancak hala saçım berbat durumda baya bir kesim istiyor. kuaförüm saçlarında yavaş yavaş dökülmeler kopmalar olacak çok kötü olmuş dedi . saçımı hem uzatmak istiyorum hemde kestirmem gerek ve saçım zaten omuzlarımda kısa :44: :43:

ben kestirme derim resim yükleyeceğim resimden sonra karar ver kestirip kestirmeyeceğine sinemaki çok iyi geliyo saça
$2013-12-01 15.27.45.jpg sinemakisiz kabarık ve mat hali $9aralık 3,kür.jpg sinemakinin 3. kürü parlak ve canlı hali

ben kestirme derim resim yükleyeceğim resimden sonra karar ver kestirip kestirmeyeceğine sinemaki çok iyi geliyo saça
Eki Görüntüle 900179 sinemakisiz kabarık ve mat hali Eki Görüntüle 900180 sinemakinin 3. kürü parlak ve canlı hali
saçım acayip halde tarak takılıyor üstelik düz saçlıyım . baya bi yandı kestirmekte istemiyorum kısa saçla kendimi çirkin hissediyorum. gerçekten saçın çok güzel görünüyor. inşallah bu sinameki işe yarar 3 buçuk saatir başımda ilk uygulamam bakalım sonuç nasıl olcak :16: iyi olmasını umuyorum:9:

saçım acayip halde tarak takılıyor üstelik düz saçlıyım . baya bi yandı kestirmekte istemiyorum kısa saçla kendimi çirkin hissediyorum. gerçekten saçın çok güzel görünüyor. inşallah bu sinameki işe yarar 3 buçuk saatir başımda ilk uygulamam bakalım sonuç nasıl olcak :16: iyi olmasını umuyorum:9:

herşeyden önce sabırlı olucaksın en azından 2-3 hafta kestirme farkı göreceksin anında etki ediyor benimde saçlar sarıydı yanmıştı dediğin gibi tarak takılıyordu ama şuan gayet yumuşak dolaşmıyor bile uzatmasa bile ben çok memnun kaldımki uzattıda fotolarda bariz şekilde belli $başlangıç24 kasım.jpg $1,haft 2. kür.jpg $8 aralık 3,kür.jpg $16 ARALIK 4, KÜR.jpg
4 hafta oldu 24 kasım 15 aralık arası bu hafta sonu 5. kürümü yapacağım:42:

hahaha :37: farkettim aslında kızıllık var gibi bazılarında yok ıslakmış ondanmış :17: :46:

ilk fotoda saçlar oryalle açılmış ve karamele boyanmış hali uçlar o yüzden sarı 1. kürden sonra kendi rengine boyadım ama hem sinemakiden hemde altı sarı olduğu için aktı boya tam orjinali tutturayım birdaha boyamayı düşünmüyorum en güzeli doğal hali :34:

ilk fotoda saçlar oryalle açılmış ve karamele boyanmış hali uçlar o yüzden sarı 1. kürden sonra kendi rengine boyadım ama hem sinemakiden hemde altı sarı olduğu için aktı boya tam orjinali tutturayım birdaha boyamayı düşünmüyorum en güzeli doğal hali :34:

bnim saçımda açma vardı kestirdim açma olan yerleri. sonra bi akıl röfle yaptım mahvoldu :37: uzun saçlarım vardı canlıydı boya üstüne boya maşa derken mahvoldu . boyadan tiksindim bnde uzun bi süre boyamicam galiba :30:

bnim saçımda açma vardı kestirdim açma olan yerleri. sonra bi akıl röfle yaptım mahvoldu :37: uzun saçlarım vardı canlıydı boya üstüne boya maşa derken mahvoldu . boyadan tiksindim bnde uzun bi süre boyamicam galiba :30:

yeni boyamışsın en az 1 ay boyama zaten yıpranmış durumda saçların kürler işe yarayacaktır sabır sadece sabır...:32:

Son düzenleme:
Back