• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ay kızlar hiiç öyle formüllerle uzun uzun uğraşmaya gereç yok ben biotin hapı kullanıyorum on gündür ve bariz şekilde diplerim çıktı ciddi cidi saçım uzuyo ve tırnaklarımda sertleşiyor güçlerniyo çabuk uzuyo bi taşla iki kuş:21:

kaçıncı haftadan sonra uzamayı farkettiniz acaba

canım açıkcası ara verdıkten sonra farkettım uzadıgını..şimdi bıraktım uzadı baya :)) pes etme derım ben tekrar baslıcammm ve zeytınyagı da yapıyorum ben 4 5 gune bir zeytın yağı sürüp yatıyorum poşet bnoyle ıyıce emıyor sac derım ve ayrıca şampuanımada sarımsak attım :)

Kizlaar yeni üyeyim ama daha önceleri bu formülü duymuştum ve duyar duymaz yaptım 8hafta yapip 2hafta ara verdim sonra tekrar başladım. Çevremdeki herkes sen ne yaptın saçlarına yaa dedi ;)) hala denemeyen varsa hiiç durmasın :)

Kizlaar yeni üyeyim ama daha önceleri bu formülü duymuştum ve duyar duymaz yaptım 8hafta yapip 2hafta ara verdim sonra tekrar başladım. Çevremdeki herkes sen ne yaptın saçlarına yaa dedi ;)) hala denemeyen varsa hiiç durmasın :)

ayy ne güzel..ne kadar zamanda ne kadar uzadı saçlarınn ?? saçlarım omuzlarımda ve uzasın belime kadar uzasın istiyorumm ama uzamıo hiç o kadar uzun olmadı.gerçekten işe yarıo mu bu formül

ay kızlar hiiç öyle formüllerle uzun uzun uğraşmaya gereç yok ben biotin hapı kullanıyorum on gündür ve bariz şekilde diplerim çıktı ciddi cidi saçım uzuyo ve tırnaklarımda sertleşiyor güçlerniyo çabuk uzuyo bi taşla iki kuş:21:

biotin hapının nasıl bi ilaç olduğunu bilmiyorum biraz açar msn ?

bende bugün ilk kürümü yaptım saçımda iki saat beklettim, haftada 2 kür yapmayı planlıyorum, saçım normalde yavaş uzar ve kırıklardan dolayı omuzlarımdan aşağı indiğini neredeyse 8 yıldır görmedim, güzel gelişmeleri sizinle paylaşırım, yani inşallah :)

benimde öyledir hiç uzun olmadı..işe yaradı mı yaptığın kür??

biotin hapının nasıl bi ilaç olduğunu bilmiyorum biraz açar msn ?

aslında ilaç değil gıda takviyesi b7 vitamini. ben günde 2 defa alıyorum.5 mglık olanından. Fazlasınında bi zararı olacağını sanmıyorum sonuçta suda çözünen bi vitamin. Saçlarımda çok işe yaradı haziran ortasında boyatmıştım saçlarımı iki ay önce yani. Normalde 4 ayda bir dip boyası yaptırırım o derece az uzar saçlarım.şuan ciddi anlamda rahatsız ediyo diplerim neredeyse serçe parmağı boyutunda. bazıları dökülmeyide durdurduğunu söyledi ama bende dökülmesine bi faydası olmadı. Canım bide az çok fikrim var diye söyşüyorum biyotinin gerçekten saçlarını uzatabilmesi için saçının yavaş uzamasının sebebinin biyotin eksikliği olması lazım. Yani sen yeternice b7 vitamini alıyosundur günlük ihtiyacını karşılıyosundur ama saçların hala uzamıyodur demekki uzamamasının sebebi biyotin değilde başka bişeymiş. Eğer tırnakalrındada kırılmalar varsa, ve yavaş bi metabolizmaya sahipsen biyotin işe yarıycak demektir. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemediğimden uzun yazdım bağışla :)

ayy ne güzel..ne kadar zamanda ne kadar uzadı saçlarınn ?? saçlarım omuzlarımda ve uzasın belime kadar uzasın istiyorumm ama uzamıo hiç o kadar uzun olmadı.gerçekten işe yarıo mu bu formül

Bende saçlarım omuzlarımdayken başladım formüle ve tamıtamına 2 ayda bel çukurumun üzerindeydi ben çok faydasını gördüm şuan aradayım yine başlıcam :) kesinlikle başlamalısın :46:

arkadaşlar resimli cevap verebilirseniz uygulamaya henüz başlamayanlar için etkili olur, çünkü bir çok yöntem var insanın kafası karışıyor.

aslında ilaç değil gıda takviyesi b7 vitamini. ben günde 2 defa alıyorum.5 mglık olanından. Fazlasınında bi zararı olacağını sanmıyorum sonuçta suda çözünen bi vitamin. Saçlarımda çok işe yaradı haziran ortasında boyatmıştım saçlarımı iki ay önce yani. Normalde 4 ayda bir dip boyası yaptırırım o derece az uzar saçlarım.şuan ciddi anlamda rahatsız ediyo diplerim neredeyse serçe parmağı boyutunda. bazıları dökülmeyide durdurduğunu söyledi ama bende dökülmesine bi faydası olmadı. Canım bide az çok fikrim var diye söyşüyorum biyotinin gerçekten saçlarını uzatabilmesi için saçının yavaş uzamasının sebebinin biyotin eksikliği olması lazım. Yani sen yeternice b7 vitamini alıyosundur günlük ihtiyacını karşılıyosundur ama saçların hala uzamıyodur demekki uzamamasının sebebi biyotin değilde başka bişeymiş. Eğer tırnakalrındada kırılmalar varsa, ve yavaş bi metabolizmaya sahipsen biyotin işe yarıycak demektir. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemediğimden uzun yazdım bağışla :)

çok tşk ederim cnm benim..metabolizmam çok yavaş ve bunu deniycem :)

hadi bakalııııım ilk kür kafamda =) şampuanada sarımsak kattım bide duştan çıkarken ısırgan otu suyu dökücem hergün ısırgan çayı içiyorum bide haftada bir yağ bakımı bakalım sonuç ne olacak hadi hayırlısı :D

slm kızlar 2 gün öncesine kadar popoma kadar uzun saçlarım vardı (ama uçları mısır püskülü gibiydi:) )
kuaföre gidip saçın önlerine şekil verdireyim dedim ama kasap kuaför saçımı katletti:( popomda olan saçlarım şuan sırtımda:( bi bakıma seviniyorum bütün kırıklarım gitti ama kaç senedirde uzun kullanıyordum onun moral bozukluğunu yaşıyorum:( kuaförden geldiğim gibi hemen nete girip saç uzatma tekniklerine baktım.ilk ve son baktığım tarif sinameki tarifi oldu:) kafama çok yattı hemen malzemeleride aldım.hem uygun oluşu hem bitkisel oluşu beni cezbetti. ilk kür şuanda kafamda.inşallah bende etkisini görürüm.bu arada saç dökülmesi için geçen mecitefendinin sarımsaklı şampuanını aldım içine bir sürü şey kattırdım vitaminler ozon menekşe argan yağları vs vs.. anlayacağınız kafam bitki tarlası oluyor:)

cansız vede çok seyrek olan saçlarımı bende uzatmak istiyorum artık...yıllardır saçımın en uzun hali en fazla koltuk altımda oldu..bi türlü uzatamadım.saçlarım hem cansız hem seyrek hemde dökülüyor :( bu formülü okudum ve hemen malzemeleri aldım.şimdi hazırlığa başladım sinamekiyi demledim ılınmasını bekliyorum.ben şöyle bi kür yaptım extra olarak sinameki bemix ampul 3 adet kuru karanfil 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı yarım tatlı kaşığı hindistn cevizi yağı eklicem...Allahım nolurrrr benimde uzun sağlıklı saçlarım olsun lütfeeeeennnnnnnn...gelişmeleri yazıcam..ha ayrıca dün kuaföre gidip sağlıksız ve kırık olan uçlarıda temizlettim...bakalım neler olacak...:kkk::52:

arkadaşlar ben de bu kürü 4 haftadır uyguluyorum henüz bir uzama göremedim ama zaten 8 haftayı görmeden konuşmamak gerek kıvırcık ve kuru yıllardır aynı boyda seyreden çok zor uzayan saçlarım var... kürle ilgili tartışmaları okurken iki şey kafama takıldı huzursuz oldum :( sadece biraz ılıtın demişsiniz ben iyice soğutup öyle uyguladım saçıma bir şey fark eder mi? bir de küçük çay bardaığının yarısı demiş çoğu kişi ben ajda çay bardağının hepsini doldurdum çok mu seyreltik olmuştur, badem yağı ve bemiks kaynamış mıdır arada :(

arkadaşlar ben de bu kürü 4 haftadır uyguluyorum henüz bir uzama göremedim ama zaten 8 haftayı görmeden konuşmamak gerek kıvırcık ve kuru yıllardır aynı boyda seyreden çok zor uzayan saçlarım var... kürle ilgili tartışmaları okurken iki şey kafama takıldı huzursuz oldum :( sadece biraz ılıtın demişsiniz ben iyice soğutup öyle uyguladım saçıma bir şey fark eder mi? bir de küçük çay bardaığının yarısı demiş çoğu kişi ben ajda çay bardağının hepsini doldurdum çok mu seyreltik olmuştur, badem yağı ve bemiks kaynamış mıdır arada :(

İlk beş haftası çok düzenli kalan üç haftası periyodik zamanlara uymayarak ben de yaptım bu kürü, hatta iki tane bemiks ampül var elimde onları da bitsin diye yapacağım.
Ben de sanki bir uzama görmedim gibi... Saçlarımı sararttı sadece...

Ölçüye o kadar takılmayın. Ben de suyu göz kararı koyuyorum. (yarım / bir çay bardağı arası) Kaynatıyorum biraz, soğuduktan sonra (ılık / soğuk gibi) badem yağı ve bemiks ampülü ekliyorum. Saçlarıma sürüp iki saatten az olmamak üzere bazen üç bazen dört saat bekletiyorum. :34:

Sırma saçlı günler dilerim.

slm kızlar 2 gün öncesine kadar popoma kadar uzun saçlarım vardı (ama uçları mısır püskülü gibiydi:) )
kuaföre gidip saçın önlerine şekil verdireyim dedim ama kasap kuaför saçımı katletti:( popomda olan saçlarım şuan sırtımda:( bi bakıma seviniyorum bütün kırıklarım gitti ama kaç senedirde uzun kullanıyordum onun moral bozukluğunu yaşıyorum:( kuaförden geldiğim gibi hemen nete girip saç uzatma tekniklerine baktım.ilk ve son baktığım tarif sinameki tarifi oldu:) kafama çok yattı hemen malzemeleride aldım.hem uygun oluşu hem bitkisel oluşu beni cezbetti. ilk kür şuanda kafamda.inşallah bende etkisini görürüm.bu arada saç dökülmesi için geçen mecitefendinin sarımsaklı şampuanını aldım içine bir sürü şey kattırdım vitaminler ozon menekşe argan yağları vs vs.. anlayacağınız kafam bitki tarlası oluyor:)

tatlım cevabımı görür müsün bilmem ama bende saç uzatma derdindeyim :) sarımsaklı şampuan doğru tercih saç dökülmesine iyi gelio +küçük küçük saçlarım çıkmaya başladıı ve uzamayaa çok etkili ..bu kürü bende bu hafta başladım umarım işe yarar ve benim de saçlarım upuzun olur :)

Back