Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

çok araştırdım bu formülü herkes memnun kaldığı için denemeye karar verdim dün .uygulamamı yaptım.ilk yaptığımdan 1 hafta önce saçlarımı boyatmıştım açık renge şuan diplerimde 1 cm çıkmış duruma harika bi formül :) tek kötü yanı kokusu bemiks ampul de sinameki otuda malesef çok kötü kokuyo migrenim olmasına ragmen katlanıoyorum omuzlarımdan bi inemedi saçım umarım bu son işe yarıcak.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Sinameki kurunun icine konulan ampullerin ingilizce ismini bilen var mi? Sinamekiyi internetten aldim fakat ismini bilmedigim icin ampulleri bulamiyorum ampuller olmadan kurun fazla etkili olacagini sanmiyorum. Ne yapayim birakayim mi sizce :/ saclarimin uzamasini cok istiyorum...

Ampül bemiks kullanılıyor canım..Eğer daha fazla ampül katmak istersen ampül bepanten ve ampül evigen de var..

Son düzenleme:
Bemiks bulb olarak geçiyor sanırım..

Frezyacim tesekkur ederim cevabin icin. Eczanelerden sordum bana b vitamini hapi veriyorlar. Bemiks evigen gibi vitaminlerin ingilizce ismini bilmedigim icin bir de sacina suren olmadigi icin sanirim, bilmiyorlar. Ingilizce isminin ne oldugunu bilsem belki bulabilme sansim olur diye dusundum. Yine de saol arkadasim.

Ben vitamin b complex injection olarak istemiştim, bana neurobion adında bir ampül verdiler, içeriği bemixle aynı.

bemiks kokusundan rahatız olanlar sanmayın kı gecıcek o koku aylardır yapmıyorum hala yastıgım pıs pıs bemıks kokuyor

dax kullanın cok rahatsız oluyorsanız

cnm bunlar ilaç isimleri ingilizcesi ayrı türkçesi ayrı değildir sanmıyorum resmini göstererek istesen belki işe yarar

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim sevgili arkadaslarim.
Ampul icinde satilan vitaminleri buldum isimleri farkli olsa da icerikleri aynidir sanirim. B vitami ve E vitamini olarak temin edecegim umarim iyi sonuc alirim.

arkadaşlar bu kürü uygulrken saç dökülmem çok oluyor anlamadım kullandığım şampuanda bitkisel. herkestemı byle br sorun var yoksa bendemi ayrıca sinemaki saçımı kötü yaptı saç tellerimi:/

arkadaşlar bu kürü uygulrken saç dökülmem çok oluyor anlamadım kullandığım şampuanda bitkisel. herkestemı byle br sorun var yoksa bendemi ayrıca sinemaki saçımı kötü yaptı saç tellerimi:/
Bende de oluyor. Bu arada profil fotoğrafın çok güzel. Bir ara ben de kullanıyordum; FB'li olarak! :)

Bir bende mi ters etki yaptı bu formül :) arkadaş bu bemix iğrenç kokuyor nasıl dayanıyorsunuz ?
Gece kalkıp banyo yapıyorum koku geçsin diye :) Saçlarım da süpürge gibi oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…