benim saçlarım niye böyle olmadı?hala dökülmesi devam ediyor uzmada da bi farklılık yok şimdilik
Hoş geldiniz...Sirf bu konu icin uye oldum bayada arastirdim herkes etkili oldgnu soyledi ve bugun yaptim maskeyi evet ama kokusu cok kotuuuuu
Hoş geldiniz...
Nasıl yani?Rahatsız edici bir kokusu yok ki bu kürün. Ha biraz E-vitamini kokuyor, hepsi bu!
canım emin ol zamanla duyarsızlaşacaksın farketmeyeceksin bile hem elde edeceğin sonuç için değer sadece biraz sabır :)kötü kokanda o iştebelki de bana öyle geliyodur
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Sinameki kurunun icine konulan ampullerin ingilizce ismini bilen var mi? Sinamekiyi internetten aldim fakat ismini bilmedigim icin ampulleri bulamiyorum ampuller olmadan kurun fazla etkili olacagini sanmiyorum. Ne yapayim birakayim mi sizce :/ saclarimin uzamasini cok istiyorum...
Bemiks bulb olarak geçiyor sanırım..
Frezyacim tesekkur ederim cevabin icin. Eczanelerden sordum bana b vitamini hapi veriyorlar. Bemiks evigen gibi vitaminlerin ingilizce ismini bilmedigim icin bir de sacina suren olmadigi icin sanirim, bilmiyorlar. Ingilizce isminin ne oldugunu bilsem belki bulabilme sansim olur diye dusundum. Yine de saol arkadasim.
yok yok sadece sana öyle gelmiyor, gerçekten kokuyor da bir süre sonra rahatsız etmiyor.kötü kokanda o iştebelki de bana öyle geliyodur
canım emin ol zamanla duyarsızlaşacaksın farketmeyeceksin bile hem elde edeceğin sonuç için değer sadece biraz sabır :)
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Sinameki kurunun icine konulan ampullerin ingilizce ismini bilen var mi? Sinamekiyi internetten aldim fakat ismini bilmedigim icin ampulleri bulamiyorum ampuller olmadan kurun fazla etkili olacagini sanmiyorum. Ne yapayim birakayim mi sizce :/ saclarimin uzamasini cok istiyorum...
Bende de oluyor.arkadaşlar bu kürü uygulrken saç dökülmem çok oluyor anlamadım kullandığım şampuanda bitkisel. herkestemı byle br sorun var yoksa bendemi ayrıca sinemaki saçımı kötü yaptı saç tellerimi:/
Bende de oluyor.Bu arada profil fotoğrafın çok güzel. Bir ara ben de kullanıyordum; FB'li olarak! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?