• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

oooo! senin saçların uzunmuş maşallah. ;)
evet, 8 haftadan sonra 2 hafta ara vermen gerekiyor. sonra bir 8 hafta daha yapıyorsun.
8. uygulamadan sonra yine fotoğraf bekliyorum. ;-)
birbirimizi gaza getirelim.
ben ilk defa bu kadar düzenli bir şekilde kür uyguluyorum.
buraya fotoğraf koymamın falan çok faydası oldu.
bir de kendime tarih çizelgesi yaptım.
:34:

canımm 8. uygulamam bitti hafta sonu yüklicem bakarsın ama hiç bi fark olmadı şimdi iki hafta ara vereceğim değil mi ?

ara verince uzamayacak, diye bir kaide yok. gene uzuyordur zaten. yalnız saçın dinlensin biraz. :34:

Ne biliyim yaa :( akşam fotograf çekcem koyarım da uzamaması sinirlerimi bozdu 8 hafta uyguladım eder bu iki ay niye uzamadı. bırakıcam vallla sinirlerim bozuldu neyse iki hafta sonra tekrar yapalım bakalım sabır umutsuz vakayım

Ne biliyim yaa :( akşam fotograf çekcem koyarım da uzamaması sinirlerimi bozdu 8 hafta uyguladım eder bu iki ay niye uzamadı. bırakıcam vallla sinirlerim bozuldu neyse iki hafta sonra tekrar yapalım bakalım sabır umutsuz vakayım

pes etme, devam et. belki uzar. hep böyle pes ettik ya da düzenli uygulamadık diye uzamadı ya saçlarımız...

Cok da duzenlı uygulayabıldıgım soylenemez ama ıse yaradıgı kesın...
Benım saclarım cok zor uzar ama sımdı uzadıklarını fark edebılıyorum kesınlıkle bır de saclarım pırıl pırıl cok saglıklı parlıyor.
Ama benım saclarım cok kısa oldugu ıcın ben 1 cay bardagından cok daha az suda kaynatıyorum sınamekıyı ıcıne b ve e vıtamını eklıyorum bırde cesıtlı bakım yagları ve zeytın yagı eklıyorum

pes etme, devam et. belki uzar. hep böyle pes ettik ya da düzenli uygulamadık diye uzamadı ya saçlarımız...

kızzz Benim saçlarr çekmişmii napmışşş :D uzayacağına kısalmışş valla :D mavi tşörtlü olan yeni 8. uygulamam bittikten sonraki hafta çektim. o beyaz olan da 5. uygulamadan önce çekmiştim çekmiş benim saçlarr :D:D $IMAG0696.jpg $IMAG1013.jpg $IMAG0696.jpg $IMAG1013.jpg

kızlar ben 2. turun 4. küründeyim başlamadan önceki halim yok resim olarak ama saç boyum omzumdan 1 parmak aşağıdaydı şuan ki halim paylaşıyorum

güneşinkızı seninki tamamdır valla 1 2aya dahada güzel olacak emin ol bebişimm :) hadi kolay gelsin saç uzatma maceran bende uğraşıyorum bakalım bakalım nolacak :1:

arada ööle hissettiriyor canım ama vazgeçme birden bırakacak saç kendini..

güneşinkızı seninki tamamdır valla 1 2aya dahada güzel olacak emin ol bebişimm :) hadi kolay gelsin saç uzatma maceran bende uğraşıyorum bakalım bakalım nolacak :1:

sağ ol canımcım. ama bir şey diyeceğim senin saçların zaten uzun değil mi zaten. ben bu geçen ki saç kırık bakımı konusunda görmüştüm sanki fotoğraf paylaşmısşın. hani şu pasta jölesi ile yapılan bakım

sağ ol canımcım. ama bir şey diyeceğim senin saçların zaten uzun değil mi zaten. ben bu geçen ki saç kırık bakımı konusunda görmüştüm sanki fotoğraf paylaşmısşın. hani şu pasta jölesi ile yapılan bakım

evet canım uzun yaa ama istediğim bi boy var ben de onun için çabalıyorum valla :1: inşallah bi karış daha uzatırsam tamamdır benim için

inş canım, neyse şu ikinci uygulamayada başlayp bitiriyim ozaman anlıcaz bakalm :) senn saçlar ne alemde
görenler uzadığını söylüyor. Geçen cuma migrenim tuttu yapamadım. Hafta sonu da yoğundu yapamadım. Neyse artık bir hafta uzatırım süreyi. Bitince fotoğraflayacağım inşallah. Yani bu ay sonu inşallah... :32::34:

Back