Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül
- Konu Sahibi japongulu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
Hemen deneyecegim bunu ins.saclarim uzar
bu kürü uygulamaya bugun bsladim su an saçim sarili duruyo 2 saat gecti yalniz heryerim kaşıniyo huylandim mi acaba huzursuz oldum şimdi
benim de arada öyle olur canım bemiksten kaynaklanıyor
zamanla alışırsın kolay gelsin :)
arkadaşlar bakıyorum da çoğu kişi formülü uygulayıp geceden sabaha kadar böyle duruyor hiç bi bakım bu kadar uzun süre bekletilmemeli çok yanlış saçınıza ağırlık verir bu
benim de arada öyle olur canım bemiksten kaynaklanıyor
zamanla alışırsın kolay gelsin :)
Umarim :) Saol canim
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
ya bu formülü kuru saça mı uyguluyoruz benimde saçlarımın önleri belime kadardı tutup kırpma yaptırdım çok mutsuzum umarım işe yarar cevabınızı bekliyorum
Merhaba herkese, ben de az önce ilk kürümü uyguladım bekliyorum ama bekletme süresi konusunda herkes başka bir şey söylemiş ne yapsam bilemedim :/
Ben bu karışımın içine jojoba yağı da kattım onun da saçı uzatmak gibi bir etkisi varmış. Eğer istediğim yumuşaklıkta olmazsa haftaya menekşe yağı da katıcam. Bir de kızlar ben şu watsons da veya gratiste satılan en minik boy boş fısfıs şişelerinden aldım, karışımı onun içine koydum acayip rahat oldu uygulaması size de tavsiye ederim.
Herkes çok kötü kokuyo falan demiş de bence abartıldığı kadar değil. Sinameki kötü kokuyor bir tek ama o yıkanınca geçer, bemiks normal şurup gibi kokuyor.
Ben bu karışımın içine jojoba yağı da kattım onun da saçı uzatmak gibi bir etkisi varmış. Eğer istediğim yumuşaklıkta olmazsa haftaya menekşe yağı da katıcam. Bir de kızlar ben şu watsons da veya gratiste satılan en minik boy boş fısfıs şişelerinden aldım, karışımı onun içine koydum acayip rahat oldu uygulaması size de tavsiye ederim.
Herkes çok kötü kokuyo falan demiş de bence abartıldığı kadar değil. Sinameki kötü kokuyor bir tek ama o yıkanınca geçer, bemiks normal şurup gibi kokuyor.
Valla ben bu sinameki kürünü bidaha yapmıcam ne bu ya... Yapalı 5 gün geçti, her saçım yağlandığında dipleri normal yağlı saç gibi değil de iğrenç iğrenç sinameki ve badem yağı kokuyor. yastığım leş gibi koktu. yaparken kokusuna katlandım yıkanınca geçer diye ki 4 kez iyice diplerini resmen nerdeyse kazıya kazıya yıkadım ona rağmen böyle... çekilecek dert değil yani.
kendi nası uzuyosa uzasın saçım kokuyu çekemicem.
kendi nası uzuyosa uzasın saçım kokuyu çekemicem.
abartılacak bi kokusu yok şurup gibi kokuyor.normalde haftada 3 kez yıkarım saçlarımı çabuk yağlanır saçım ama 3 gün yıkamadım saçımı hala kuru.ilk yıkamada geçmiyor kokusu gerçi yastığım falan da kookmuşama bidahakine koku kalmıyor.yeter ki uzasın şu saçlar her kokuya razıyım
abartılacak bi kokusu yok şurup gibi kokuyor.normalde haftada 3 kez yıkarım saçlarımı çabuk yağlanır saçım ama 3 gün yıkamadım saçımı hala kuru.ilk yıkamada geçmiyor kokusu gerçi yastığım falan da kookmuşama bidahakine koku kalmıyor.yeter ki uzasın şu saçlar her kokuya razıyım
Çok ilginç içinde badem yağı olmasına rağmen saçını yağlandırmamış, benim de saçlarım yağlı(biraz fazla) gün aşırı yıkanmak zorundayım yoksa iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor diplerime yağ sürmeye korkuyorum bu yüzden.:18:
Çok ilginç içinde badem yağı olmasına rağmen saçını yağlandırmamış, benim de saçlarım yağlı(biraz fazla) gün aşırı yıkanmak zorundayım yoksa iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor diplerime yağ sürmeye korkuyorum bu yüzden.:18:
saçımın kuru kalması şampuana çam terebentin kattığım için galiba:) kürler birbirine karıştı