Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

8 haftamı doldurdum kızlar uzama oldu baya memnunum ama dökülme olmuyor değil kokuyada zamanla alışırsınız bence denemeye değer vazgeçmek yok :)

Ben 3 haftadır gene unutuyorum. Yapmıyorum. :-(
Bir de arkadaşın nişanı vardı. Unuttum ve saçımı dalgalı kestirdim. Gerçi boydan almadı ama gitti saçlar gene. :)
Size bitmiş halini fotoğraflayacaktım. Gene fotoğraflarım ama fark edilmez uzayıp uzamadığı.

Hemen deneyecegim bunu ins.saclarim uzar

arkadaşlar bakıyorum da çoğu kişi formülü uygulayıp geceden sabaha kadar böyle duruyor hiç bi bakım bu kadar uzun süre bekletilmemeli çok yanlış saçınıza ağırlık verir bu

arkadaşlar bakıyorum da çoğu kişi formülü uygulayıp geceden sabaha kadar böyle duruyor hiç bi bakım bu kadar uzun süre bekletilmemeli çok yanlış saçınıza ağırlık verir bu

benim de arada öyle olur canım bemiksten kaynaklanıyor
zamanla alışırsın kolay gelsin :)

Umarim :) Saol canim

uzamasına uzattıda çok kırdı uçlarını ayrıca dökülme çok yaptı kel bıraktı beni nerdeyse saçmda boya vardı en son aralıkta boyatmıştım ondan heralde. bir daha boyatmakmı tövbe beyazım çıkmadan boyatmıycam

ya bu formülü kuru saça mı uyguluyoruz benimde saçlarımın önleri belime kadardı tutup kırpma yaptırdım çok mutsuzum umarım işe yarar cevabınızı bekliyorum

Merhaba herkese, ben de az önce ilk kürümü uyguladım bekliyorum ama bekletme süresi konusunda herkes başka bir şey söylemiş ne yapsam bilemedim :/

Ben bu karışımın içine jojoba yağı da kattım onun da saçı uzatmak gibi bir etkisi varmış. Eğer istediğim yumuşaklıkta olmazsa haftaya menekşe yağı da katıcam. Bir de kızlar ben şu watsons da veya gratiste satılan en minik boy boş fısfıs şişelerinden aldım, karışımı onun içine koydum acayip rahat oldu uygulaması size de tavsiye ederim.

Herkes çok kötü kokuyo falan demiş de bence abartıldığı kadar değil. Sinameki kötü kokuyor bir tek ama o yıkanınca geçer, bemiks normal şurup gibi kokuyor.

arkadaşlar ben 4 kür yaptım ama siyah boya olan şaçlarım tepe kımı boyayyı akıtıp kıza aralarında sarı renk çıkmaya başladı boyayyı akıtıyor kesinde bendedeki anormal oldu.ama uzaması gayet iyi şimdi uçlar simsiyah tepem kızlımsı duruyor yardım edin napayım

Valla ben bu sinameki kürünü bidaha yapmıcam ne bu ya... Yapalı 5 gün geçti, her saçım yağlandığında dipleri normal yağlı saç gibi değil de iğrenç iğrenç sinameki ve badem yağı kokuyor. yastığım leş gibi koktu. yaparken kokusuna katlandım yıkanınca geçer diye ki 4 kez iyice diplerini resmen nerdeyse kazıya kazıya yıkadım ona rağmen böyle... çekilecek dert değil yani.
kendi nası uzuyosa uzasın saçım kokuyu çekemicem.

abartılacak bi kokusu yok şurup gibi kokuyor.normalde haftada 3 kez yıkarım saçlarımı çabuk yağlanır saçım ama 3 gün yıkamadım saçımı hala kuru.ilk yıkamada geçmiyor kokusu gerçi yastığım falan da kookmuşama bidahakine koku kalmıyor.yeter ki uzasın şu saçlar her kokuya razıyım

Çok ilginç içinde badem yağı olmasına rağmen saçını yağlandırmamış, benim de saçlarım yağlı(biraz fazla) gün aşırı yıkanmak zorundayım yoksa iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor diplerime yağ sürmeye korkuyorum bu yüzden.:18:

saçımın kuru kalması şampuana çam terebentin kattığım için galiba:) kürler birbirine karıştı

bende bugün ilk kürümü yaptım saçımda iki saat beklettim, haftada 2 kür yapmayı planlıyorum, saçım normalde yavaş uzar ve kırıklardan dolayı omuzlarımdan aşağı indiğini neredeyse 8 yıldır görmedim, güzel gelişmeleri sizinle paylaşırım, yani inşallah :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…