ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
bu kürü uygulamaya bugun bsladim su an saçim sarili duruyo 2 saat gecti yalniz heryerim kaşıniyo huylandim mi acaba huzursuz oldum şimdi
arkadaşlar bakıyorum da çoğu kişi formülü uygulayıp geceden sabaha kadar böyle duruyor hiç bi bakım bu kadar uzun süre bekletilmemeli çok yanlış saçınıza ağırlık verir bu
benim de arada öyle olur canım bemiksten kaynaklanıyor
zamanla alışırsın kolay gelsin :)
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
abartılacak bi kokusu yok şurup gibi kokuyor.normalde haftada 3 kez yıkarım saçlarımı çabuk yağlanır saçım ama 3 gün yıkamadım saçımı hala kuru.ilk yıkamada geçmiyor kokusu gerçi yastığım falan da kookmuşama bidahakine koku kalmıyor.yeter ki uzasın şu saçlar her kokuya razıyım
Çok ilginç içinde badem yağı olmasına rağmen saçını yağlandırmamış, benim de saçlarım yağlı(biraz fazla) gün aşırı yıkanmak zorundayım yoksa iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyordiplerime yağ sürmeye korkuyorum bu yüzden.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?