• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

yükle de bakıyım azcık morel olsun bana bende bu cumrtesi 5. kürü uygulayacağım. iyi su gibiyse tamamdır . saç diplerim yumusacık oldu ama kararsız kalmıstım bide uzamayınca morelim bozuldu haliyle, bende gece sürüp yatıyorum sbah yıkıyorum ama bişi takmıyorum tkayla topluyorum bide boneyle deneyim. haftada bir uyguluyorsun değil mi ?
:53: nasıl akşam sürüp sabah yıkıyorsun? bone de takmıyorum demişsin. yastığa sürülmüyor mu?

Ben 3 - 5 saat tutuyorum kafamda. 2 saat yeter aslında...

evet, haftada bir gün uyguluyorum.

:53: nasıl akşam sürüp sabah yıkıyorsun? bone de takmıyorum demişsin. yastığa sürülmüyor mu?

Ben 3 - 5 saat tutuyorum kafamda. 2 saat yeter aslında...

evet, haftada bir gün uyguluyorum.

Kıızz su gibi bişey zateeen valla gece yatıyorum sabah kalkıp banyoo yapıyorum ama tabii yastığa havlu koyup yatıyorum :D ama yaglı olmuyor ki benim kafam :/

sağ ol.
neden yükleyemiyorsun ki?
ben bile yüklediysem sen de yüklersin. :D

yüklendi sanırım :D ama benim öyle yapmadan önce resmim yok bu 4. cü uygulamam bu cumartesi 5. i uygulucam 8. inci uygulamamda resim yüklerim tekrar birde sanırım 8 uygulamada bir 2 hafta ara vermek gerekyormus ? dogrumu ?

Eklentiler

• $IMAG0696.jpg
    $IMAG0696.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 62
yüklendi sanırım :D ama benim öyle yapmadan önce resmim yok bu 4. cü uygulamam bu cumartesi 5. i uygulucam 8. inci uygulamamda resim yüklerim tekrar birde sanırım 8 uygulamada bir 2 hafta ara vermek gerekyormus ? dogrumu ?

oooo! senin saçların uzunmuş maşallah. ;)
evet, 8 haftadan sonra 2 hafta ara vermen gerekiyor. sonra bir 8 hafta daha yapıyorsun.
8. uygulamadan sonra yine fotoğraf bekliyorum. ;-)
birbirimizi gaza getirelim.
ben ilk defa bu kadar düzenli bir şekilde kür uyguluyorum.
buraya fotoğraf koymamın falan çok faydası oldu.
bir de kendime tarih çizelgesi yaptım.
:34:

oooo! senin saçların uzunmuş maşallah. ;)
evet, 8 haftadan sonra 2 hafta ara vermen gerekiyor. sonra bir 8 hafta daha yapıyorsun.
8. uygulamadan sonra yine fotoğraf bekliyorum. ;-)
birbirimizi gaza getirelim.
ben ilk defa bu kadar düzenli bir şekilde kür uyguluyorum.
buraya fotoğraf koymamın falan çok faydası oldu.
bir de kendime tarih çizelgesi yaptım.
:34:

çizelgeyi nasıl yaptınnn bende yapıyımm. Evet uzun ama gördüğün gibi çok yıpranmış durumda :( çünkü boyamadığım renk kalmadı. tamammm çook iyi oluurr senin de 8. hafta resimlerinii bekliyorum :)) bakalım hangimiz de daha cabuk etki göstercekk dicem ama sende gösterir benm yıpranmıs oldugu için bide sürekli düzleştiriyorum :( etkisini pek alamam sanırım

çizelgeyi nasıl yaptınnn bende yapıyımm. Evet uzun ama gördüğün gibi çok yıpranmış durumda :( çünkü boyamadığım renk kalmadı. tamammm çook iyi oluurr senin de 8. hafta resimlerinii bekliyorum :)) bakalım hangimiz de daha cabuk etki göstercekk dicem ama sende gösterir benm yıpranmıs oldugu için bide sürekli düzleştiriyorum :( etkisini pek alamam sanırım
çizelgem evde... bir kağıda kürü yapacağım tarihleri yazdım. ( haftada bir gün )
yaptıkça yanına yapıldı yazıyorum.

tamam, en son gene çekeceğim fotoğraf inşallah...

sırma saçlı günler diliyorum hepimize...
:8:

geçen bende çektim fotoğrafımı ama daha 2. uygulamam olduğu için çokta bir fark yok ama bir şey fark ettim saçımı en son eylül başı boyamıştım şubatı bitiriyoruz nerdeyse 5 bucuk ay olmuş bu arada 4parmak dibim gelmiş eylülde çektiğim fotoğrafla 3 gün önce çektiğim fotoğraftaki saç uzunluğum aynı :50: yaa o 4 parkmak nere gitmiş ustten uzuyorda alttan gerimi çekiyor bu saç yaaa :43:

geçen bende çektim fotoğrafımı ama daha 2. uygulamam olduğu için çokta bir fark yok ama bir şey fark ettim saçımı en son eylül başı boyamıştım şubatı bitiriyoruz nerdeyse 5 bucuk ay olmuş bu arada 4parmak dibim gelmiş eylülde çektiğim fotoğrafla 3 gün önce çektiğim fotoğraftaki saç uzunluğum aynı :50: yaa o 4 parkmak nere gitmiş ustten uzuyorda alttan gerimi çekiyor bu saç yaaa :43:

Canım saçında kırık varsa onlardan oluyor uçtan parça parça dökülüyor malesef..uçlarına yağı bol bol sür bir de gliserinli kuruluğa iyi gelen suyu hazırla onu arada sık saçlarına..

malesef cnm dediğin gibi çok kırılıyor ben beni bildim bileli bu saç en fazla bu boyda hiç aşağı inmedi gliserinli suyu yapıyorum geçen hafta fln başladım saçlarım yağlı ve ince tellidir bu su sanki daha çabuk yağlandırdı ilk yaptığım karışımın yağı biraz fazla olmuş ondan böyle yağlandırıyor diye su ekleyip durdum ama yinede durum değişmedi ama inatla devam edecem kullanmaya sadece uclarına sıkıyorum ama yinede yağlandırdı işte ne kadar gıcık bir saç yapım var yaaa

malesef cnm dediğin gibi çok kırılıyor ben beni bildim bileli bu saç en fazla bu boyda hiç aşağı inmedi gliserinli suyu yapıyorum geçen hafta fln başladım saçlarım yağlı ve ince tellidir bu su sanki daha çabuk yağlandırdı ilk yaptığım karışımın yağı biraz fazla olmuş ondan böyle yağlandırıyor diye su ekleyip durdum ama yinede durum değişmedi ama inatla devam edecem kullanmaya sadece uclarına sıkıyorum ama yinede yağlandırdı işte ne kadar gıcık bir saç yapım var yaaa

Canım bence yağa filan gerek yok saçın eğer çok uzun değilse,gerekli miktar kadar su ve gliserini karıştır yeter..zaten eğer kür uyguluyorsan orda bakım yapıyorsun yağlarla..ihtiyacın yoksa fazla katma bence canımm..

canımm ılık zeytınyagı denednmı sacına peki

Canım bence yağa filan gerek yok saçın eğer çok uzun değilse,gerekli miktar kadar su ve gliserini karıştır yeter..zaten eğer kür uyguluyorsan orda bakım yapıyorsun yağlarla..ihtiyacın yoksa fazla katma bence canımm..
öyle hazırlayim bir daha ki sefere bu elimde ki bitince

Evet canım zeytin yağı özellikle de uçlara çok iyi geliyor..

canımm ılık zeytınyagı denednmı sacına peki

yok hiç zeytin yağı kullanmadım yıllardır yaptığım tek yaptığım bakım bemiks-bephanten-evigen ampul camterebenti ve badem yağıydı nasıl yapılıyor o sadece zeytin sağını ısıtıp sürücek miyim

öyle hazırlayim bir daha ki sefere bu elimde ki bitince

yok hiç zeytin yağı kullanmadım yıllardır yaptığım tek yaptığım bakım bemiks-bephanten-evigen ampul camterebenti ve badem yağıydı nasıl yapılıyor o sadece zeytin sağını ısıtıp sürücek miyim

canım tavada ısıt saç uçlarına sür 30 35 dkbeklet en azından ben öyle yapıyrum :)

Merhaba arkadaslaar.Benım saclarim Belime kadar geliyordu cok uzundu.Fakat bir gün kuaföre gittim omuzlarımda kestirdim.Keske bu kadarla yetinseydim.Doymadım gidip kısacık kestirdim saclarımı :( cok pısman oldum ağladım o kadar zeytınyagını denedım sadece saclarım yağlandı :S Saclarımı kestırelı 2 ay oldu ve saclarım 4-5 cm uzamıs. Bemiks ampul ,badem yağı ve sinameki otunu denemek istiyorum.Fakat yan etkilerinin oldugunu duydum bazı kisiler sac diplerim agrıyor diyor ,bazıları ise saclarımı döküyor falan demis. Bu formülü denemek istiyorum ama sizlerin yorumlarını da almak istiyorum.Saclarıma yapmadıgım sey kalmadı cidden cok yıprattım.Bu formül zarar verir mi acaba ?

merhaba arkadaslaar.benım saclarim belime kadar geliyordu cok uzundu.fakat bir gün kuaföre gittim omuzlarımda kestirdim.keske bu kadarla yetinseydim.doymadım gidip kısacık kestirdim saclarımı :( cok pısman oldum ağladım o kadar zeytınyagını denedım sadece saclarım yağlandı :s saclarımı kestırelı 2 ay oldu ve saclarım 4-5 cm uzamıs. Bemiks ampul ,badem yağı ve sinameki otunu denemek istiyorum.fakat yan etkilerinin oldugunu duydum bazı kisiler sac diplerim agrıyor diyor ,bazıları ise saclarımı döküyor falan demis. Bu formülü denemek istiyorum ama sizlerin yorumlarını da almak istiyorum.saclarıma yapmadıgım sey kalmadı cidden cok yıprattım.bu formül zarar verir mi acaba ?
benim saçımda dökülme falan olmadı yani zaten dökülüyor da eskisi kadar. Fazladan bir dökülme ya da başka bir zararı olmadı.

Back