Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ban bugün ilk kez denedim uzatmasını bilemem ama saçlarım kaymak oldu kaymakkkk

benim saçım spsarı herdipboyamda acıcı kullanılıyor, saçlarım mat ,yanık ve ucları iğne gibi sürekli dolaşık bir saçta şuan uyguladım yıkadım fön çekmedim ama kuruttum makineyle,
saçlarım fön çekilmiş gibi ve inanılmaz yumuşak , saçki 6sene öncesine geri döndüm

bu arada ben ek olarak 1 ampül evigen 1 ampul bepanten ve 1 tatlı kaşığı menekşe yağı ekledim

canım cevabın için teşekkürler benim saçlarım ayda 1,5 parmak kadar uzuyor saçlarım sapsarı kendi saçım siyah 1,5 parmakta baya farkediliyor mecburen boyuyorum

saç uzamam iyi herkeste sorar bana zaten sen saçına napıyorsun diye ama saçlarım öyle bir kırılıyoki uzayamıyor malesef
bu arada bugün karışımı uyguladım bir mucize ipek gibi oldu saçlarım umarım kırılmalarımıda engeller

benm kırıklarım çok fazla kırıklarımı aldırırsam yinede biraz kırık kalırsa fayda görmemi etkiler mi...

Canım özel msj atmışsın ama cevap veremiyorum malesef msj sayısı yüzünden ben burdan yardımcı olayım sana herkeste aynı etkiyi beklemek yanlış olur ünkü heimizin saç yapısı çok farklı ben sinemaki ve turplu suyu uyguladım 5 er kere ve hemen saçlarım uzadı 2 cm kadar normalde hiç uzamazlar ben 5 hafta yapmadım 3 haftaya sığdırmıştım hepsini şuan sınavlardan dolayı bıraktım tekrar başlıcam ayrıca şampuanına çam terebentin ve hint yağı katmanı öneririm ve kırıkların içinde durulanmayan gliserinli saç bakım suyu hazırlamanı tavsiye ediyorum çünkü benimde boya ve düzleştiricilerden saçım çok yıpranmıştı şuan o kadar iyi toparlandıki saçım herkes ne yaptığımı soruyor tabi herşeyin fazlasıda zarar saçın dinlenmesi gerektiğinide unutma umarım yardımcı olmuşumdur :)

Hanimlar bu kure bemix koymadan da olur mu acaba? Bemix bulamayanlar icin yerine alternatif ne onerebilirsiniz?
Saclarimi en gec hazirana kadar uzatmam lazim su an cok kisalar(

Canım benim, benim saçımda sarı ve açıcı kullanıyorum bende her ay. Sayende deneyeceğim... değmesin...

Canım benim, benim saçımda sarı ve açıcı kullanıyorum bende her ay. Sayende deneyeceğim... değmesin...

canım mutlaka dene, saçlarımın ucu resmen iğne gibi batıyordu o kadar sertti ve sürekli saçlarım birbirine girip keçe gibi oluyordu, sanki haftalarca taramamış gibi yani parmaklarımı saçımda gezdiremezdim basitinden bunlar düzeldi

Son düzenleme:

bemix çok önemli canım, bemix bulamazsan aynı B vitamini komplaksi olan bir başka ampul olabilirsin eczaneye sor o yoksa ampul seklinde başka bir B vitamini önerir sana ,

ayrıca ben bu karışıma bepanten ve evigen ampulde kırıyorum ek olarak[/QUOTE]

Sevgili seda_SARI arkadasim,
Ampul bulamadim ben de yerine B vitamini hapi aldim. Karisimin icine ezerek koysam ayni sonucu verir mi dersin canim?
Bir de bu haplar saclari ve tirnaklari beslemesi icn ozel hazirlanmis, oyle dedi aczaci

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Sayende deneyeceğim canım benim, buradan sonuçlarımı yazacağım. Tekrar teşekkür ediyorum.

O bahsettigim B vitamini hapini karisimin icine ezip ilave ettim, saclarima surdum ve bekliyorum su an. Sanirim 4-5 saat bekliycem. Insallah faydasini gorurum de kipkisacik saclarim cabucak uzar:)) Ha bu arada turp kurumu de birakmayi dusunmuyorum. Iki gun arayla bir ondan bir ondan yapicam. Bakalim etkili olacak mi :/

Ben de deneyeceğim sonuçları yazarım..saçlarımda kırık çoktu öncelikle onları kesitirdim ve düzleştirici kullanmıyorum,uzamaya başladı inşallah bu formulün etkisini kısa sürede görürüm..uzamamasından psikolojim bozulmuştu,postis almayı bile düşünüyordum..saçlarım şu anda göğüs hizasında..

Sevgili seda_SARI arkadasim,
Ampul bulamadim ben de yerine B vitamini hapi aldim. Karisimin icine ezerek koysam ayni sonucu verir mi dersin canim?
Bir de bu haplar saclari ve tirnaklari beslemesi icn ozel hazirlanmis, oyle dedi aczaci[/QUOTE]

canım kendi deneyimim değil şuan hangi arkadaşımız olduğunuda hatırlayamadım ama seningibi hapını kullanmıştı ve aynı şekilde uzattı ve memnun kaldım diye yazmıştı sanırım aynı şekilde deri yine vitamini emdiği için fark etmiyor olabilir

Sayende deneyeceğim canım benim, buradan sonuçlarımı yazacağım. Tekrar teşekkür ediyorum.

inan bana memnuın kalacaksın vakit nakittir vakit kaybetme hemen dene ben 2kere bu kürü uyguladım 1,5 cm saçlarım dipten geldi dün dip boyaya gittim ,
makinem bozuk olduğu için çekemedim ama 4 hafta sonra diplerimin fotosunu çekip koyucam

Canim sen hafta da kac kez uyguluyorsun bu formulu, bir de kac saat bekletiyorsun? Iki kere uyguladim 1,5 cm dibinden geldi demissin, okuyunca gozlerim yerinden firladi inan:))

Canim sen hafta da kac kez uyguluyorsun bu formulu, bir de kac saat bekletiyorsun? Iki kere uyguladim 1,5 cm dibinden geldi demissin, okuyunca gozlerim yerinden firladi inan:))

canım benim saçım çok yıpranmış bir saçtı ona rağmen ayda bir dip boyasına gidiyordum yani uzaması zaten iyiydi,

ama bariz bu dahada hızlandırdı , ben hafta 1 gün yapıyorum 2-3 saat bekletiyorum sarımsaklı şampuanımla yıkayıp kurutuyorum,

ama içine ben ek olarak 1 tatlı kaşığı menekşe yağı 1 evigen ampul 1 bepanten ampul kırıyorum bunlarda etkiyi arttırmış olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…