- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
bana sormamışsın ama her ay dip boyası fazla değilmi saç zaten ayda en fazla 2 cm uzar eğer açıcıyıda ayda bir yaptırıyorsan diplerine tamamen saçından olma ihtimalin çok yüksek bence fazla yüklenme saçlarına canım
benm kırıklarım çok fazla kırıklarımı aldırırsam yinede biraz kırık kalırsa fayda görmemi etkiler mi...
ban bugün ilk kez denedim uzatmasını bilemem ama saçlarım kaymak oldu kaymakkkk
benim saçım spsarı herdipboyamda acıcı kullanılıyor, saçlarım mat ,yanık ve ucları iğne gibi sürekli dolaşık bir saçta şuan uyguladım yıkadım fön çekmedim ama kuruttum makineyle,
saçlarım fön çekilmiş gibi ve inanılmaz yumuşak , saçki 6sene öncesine geri döndüm
bu arada ben ek olarak 1 ampül evigen 1 ampul bepanten ve 1 tatlı kaşığı menekşe yağı ekledim
Canım benim, benim saçımda sarı ve açıcı kullanıyorum bende her ay. Sayende deneyeceğim...değmesin...
Hanimlar bu kure bemix koymadan da olur mu acaba? Bemix bulamayanlar icin yerine alternatif ne onerebilirsiniz?
Saclarimi en gec hazirana kadar uzatmam lazim su an cok kisalar([/QUOTE
bemix çok önemli canım, bemix bulamazsan aynı B vitamini komplaksi olan bir başka ampul olabilirsin eczaneye sor o yoksa ampul seklinde başka bir B vitamini önerir sana ,
ayrıca ben bu karışıma bepanten ve evigen ampulde kırıyorum ek olarak
canım mutlaka dene, saçlarımın ucu resmen iğne gibi batıyordu o kadar sertti ve sürekli saçlarım birbirine girip keçe gibi oluyordu, sanki haftalarca taramamış gibi yani parmaklarımı saçımda gezdiremezdim basitinden bunlar düzeldi[/QUOTE
Sayende deneyeceğim canım benim, buradan sonuçlarımı yazacağım. Tekrar teşekkür ediyorum.
canım mutlaka dene, saçlarımın ucu resmen iğne gibi batıyordu o kadar sertti ve sürekli saçlarım birbirine girip keçe gibi oluyordu, sanki haftalarca taramamış gibi yani parmaklarımı saçımda gezdiremezdim basitinden bunlar düzeldi
bemix çok önemli canım, bemix bulamazsan aynı B vitamini komplaksi olan bir başka ampul olabilirsin eczaneye sor o yoksa ampul seklinde başka bir B vitamini önerir sana ,
ayrıca ben bu karışıma bepanten ve evigen ampulde kırıyorum ek olarak
Sayende deneyeceğim canım benim, buradan sonuçlarımı yazacağım. Tekrar teşekkür ediyorum.
inan bana memnuın kalacaksın vakit nakittir vakit kaybetme hemen dene ben 2kere bu kürü uyguladım 1,5 cm saçlarım dipten geldi dün dip boyaya gittim ,
makinem bozuk olduğu için çekemedim ama 4 hafta sonra diplerimin fotosunu çekip koyucam
Canim sen hafta da kac kez uyguluyorsun bu formulu, bir de kac saat bekletiyorsun? Iki kere uyguladim 1,5 cm dibinden geldi demissin, okuyunca gozlerim yerinden firladi inan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?