Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Haftada bir kez uygulamak yeterli sanirim. Bir an once saclarim uzasin istiyorum, neredeyse hergun bakiyorum dibinden ne kadar cikmis diye Bir de su sarimsakli sampuani kesinlikle deneyecegim. Pek cok kisi kullanmis ve faydasini gormus anladigim kadariyla:) Zavalli saclarimin basina ne geldiyse boyadan geldi benim

Ben iki haftadır uyguluyorum ama bu sinameki otu bi de asıl bemiks çok kötü kokuyor ya :/ sanki saçlarımdan hiç gitmiyor koku halbuki karışımın içine kokulu yağlar da koyuyorum ama yine de alıyorum onun kokusunu :) sizde de öyle oluyor mu kızlar..

Son düzenleme:

Evet canim cok kotu kokuyor ozellikle kuruma esnasinda. Ama sonucuna bakilirsa kokusuna deger. Iki haftadir uyguluyorum sac diplerimden 1 cm uzamis:) cok ama cok sevindim

benimde 2 saattir başımda karışım hep diplerine hem uçlarına sürdüm ama benim karışım biraz farklı bir yerde civan perçemi ve ıhlamurunda saçı uzattığını okudum bu yüzden sinameki civan perçemi ve ıhlamur sinamekiyi daha fazla koydum tabi suda kaynattım ılındıktan sonra süzdeüm içine bemiks empül tatlı badem yağı çrek otu yağı keten tohumu yağı biberiye hint yağı koydum inşallah faydasını görürüm yaza kadar belimde olması gerekiyor saçlarımın yani nerden baksam bir 10 cm uzaması gerekiyor inşallah

merhaba herkese benim sorum şu benim saclarım belimde kırıkları var kestırcem ama kestırmeden öncede bıraz bakım yapayım dedım gercekten işe yarıyor mu diye yalnız belimde olan saçlarıma ölçü ne kadar olacak hepsine yetmezki bu ölçüler saçıma benim 1 ampul vitaminlerden yeterli mi birde 1 çay bardağı mı su bardağımı aklımda kalmadı bu ot sinemakı sanırım onun ölçüsünü nasıl yapıcam saçı belinde olanlar ya da daha az ama uzun olanlar ölçüyü nasıl ayarlıyor acaba :26:

canım benım de saclarım belım de ama ,ben verılen olcunun dısına cıkmıyorum .
yarım cay bardagı suda bır tutam sınemakıyı kaynatıyorum .(1 cay kasıgı ya da bır tatlı kasıgı gıbı )
3-4 sanıye fokurdatıyorum .cay gıbı rengını alınca ılımaya bırakıyorum .
ııyınca suzuyorum .yapraklarını cope atıyorum.
ıcıne bır kapak badem yagı ,1 bemıx ampul kırıyorum .
ayrıca bu kürü sadece sac dıplerıne yedırecegın ıcın ,yeter endıse etme .
tum saca yaymıyorsun sonuc da.
benım de belımden cok az daha asagıda saclarım .bana yettı acıkcası .

Son düzenleme:

önce saçlarını kestir derim.yoksa kırık uçlara gerçekten bişi etki etmiyor.

Kızlar şuanda kafamda ilk sinemaki kürüm var yeni sürdüm akşam 8 gibi yıkıyacağım :) yaptığım kürü boş bi fısfıslı şişeye koydum öyle saç diplerime püskürttüm daha iyi oldu :)
Yapmadan öncede saçlarımın fotoğrafını çektim kullanmam bittiğinde uzamış haliyle çekip siteye koyucam bakalım ne kadar uzayacak çok merak ediyorum :) gelişmelerdende haberdar ederim sizi :) İnş. isteğim gibi saçlara kavuşucam :))) :92: :119: :122: :128: :130:

ben saçımın uçlarınada sürdüm bir zararı olurmu ?

Benim saclarim su an cok kisa oldugu icin dibine surerken uclarina da bulasiyor, yani saclarim tamamen islaniyor. Sonuc, biraz kuru oluyor ama yikadiktan sonra islakken bir iki damla badem yagi suruyorum yumusacik oluyor:) Ama bu uygulama gercekten ise yaradi bende

ben bilerek isteyerek sürüyordum uçlarına :) o zaman sadece diplerine süreyim zaten yeni kestirdim hazır kuruluk ve kırıklar gitmişken tekrar kurutmıyım saçımı 2 3 ayda 10 cm uzarmı acaba ya

6 hafta boyunca aksatmadan yaptım ama saçım hala aynı boyda :2: bende neden işe yaramadı acaba halbuki ne umutlarla yapmıştım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…