canım benim saçım çok yıpranmış bir saçtıona rağmen ayda bir dip boyasına gidiyordum yani uzaması zaten iyiydi,
ama bariz bu dahada hızlandırdı, ben hafta 1 gün yapıyorum 2-3 saat bekletiyorum sarımsaklı şampuanımla yıkayıp kurutuyorum,
ama içine ben ek olarak 1 tatlı kaşığı menekşe yağı 1 evigen ampul 1 bepanten ampul kırıyorum bunlarda etkiyi arttırmış olabilir belki
Ben iki haftadır uyguluyorum ama bu sinameki otu bi de asıl bemiks çok kötü kokuyor ya :/ sanki saçlarımdan hiç gitmiyor koku halbuki karışımın içine kokulu yağlar da koyuyorum ama yine de alıyorum onun kokusunu :) sizde de öyle oluyor mu kızlar..
haftada iki gün uygulasak çokmu olur ? herkes 1 yapıyor sanırım
merhaba herkese benim sorum şu benim saclarım belimde kırıkları var kestırcem ama kestırmeden öncede bıraz bakım yapayım dedım gercekten işe yarıyor mu diye yalnız belimde olan saçlarıma ölçü ne kadar olacak hepsine yetmezki bu ölçüler saçıma benim 1 ampul vitaminlerden yeterli mi birde 1 çay bardağı mı su bardağımı aklımda kalmadı bu ot sinemakı sanırım onun ölçüsünü nasıl yapıcam saçı belinde olanlar ya da daha az ama uzun olanlar ölçüyü nasıl ayarlıyor acaba :26:
merhaba herkese benim sorum şu benim saclarım belimde kırıkları var kestırcem ama kestırmeden öncede bıraz bakım yapayım dedım gercekten işe yarıyor mu diye yalnız belimde olan saçlarıma ölçü ne kadar olacak hepsine yetmezki bu ölçüler saçıma benim 1 ampul vitaminlerden yeterli mi birde 1 çay bardağı mı su bardağımı aklımda kalmadı bu ot sinemakı sanırım onun ölçüsünü nasıl yapıcam saçı belinde olanlar ya da daha az ama uzun olanlar ölçüyü nasıl ayarlıyor acaba :26:
ben saçımın uçlarınada sürdüm bir zararı olurmu ?
ben bilerek isteyerek sürüyordum uçlarına :) o zaman sadece diplerine süreyim zaten yeni kestirdim hazır kuruluk ve kırıklar gitmişken tekrar kurutmıyım saçımı 2 3 ayda 10 cm uzarmı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?