Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun ikinci bakımımı yaptım haftada iki gün yapıyorum[
BENDE 12 GÜNDE UYGULADIM BU SİNEMAKİYİ.2.5 CM UZADIĞINI FARKETTİM ÇOOOK SEVİNDİM YA SÜPERRR...
sinameki dökülmemi gerçekten azalttı, saça faydası olduğu doğru. dip röflemi de akıttı tabii ama onu es geçiyorum :) saçlarım bebek sarısı.. dip röfle yaptırdıktan hemen sonra haftada 1 olmak üzere 4 kere uyguladım sinamekiyi. yavaş yavaş çıkan diplerim sinameki sayesinde daha çabuk çıkmaya başladı. uzamasına etkisi var mı, tabiki de düzenli yapıldıktan sonra var. ama şöyle bi baktığımda kırıklarım hala aynı, mecburen yine kestirdim. uzasa da değişen bişey yok benim gibi röfleden yıpranmış sağlıksız saçlar için..
Yanik ve yipranmis saclar icin her banyodan sonra, saclar islakken badem yagi surmeni tavsiye ederim canim. Ben saclarimda sari boya varken yapiyodum ve hic kirilma olayi yoktu. Badem yagi benim vazgecilmezim ( reklam gibi oldu ama )
tatlı badem yağı değil mi cnm, sadece uçlarına mı süreceğim peki ve ne kadar sürmem gerekir yağlı yağlı gözükmüyo mu kuruynca?
Evet canim tatli badem yagi. Sadece uclarina, saclarinin gurlugune gore ayarla. Bir kac uygulamadan sonra kendin ayarlarsin zaten canim. Saclarina iyice yedir yagi Kuruduktan sonra yagli gorunmez:)
hemen bugün deniycem peki her banyodan sonra mı yoksa haftada 1 filan mı uyguluyoruz bunu,ayy cok soru sordum ama napiim :)
hemen bugün deniycem peki her banyodan sonra mı yoksa haftada 1 filan mı uyguluyoruz bunu,ayy cok soru sordum ama napiim :)
kızlar bende bu bakımı uyfuluyorum haftada 2 gün yapıyorum yarın 3.kürümü yapıcam şampuanımın içinede çeşitli yağlar koydum ama çamterebentin yağını sanırım fazla koydum sulandırdı bir zararı olurmu sizce kullanayımmı yoksa yenisinimi alayım yardımcı olun lütfen :S