- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Canım aşırı bi gürleşme yapıcağını sanmıyorum ben ayrıca turplu su inan sinemaki kadar kötü kokmuyor( gerçi o kötü kokan bemiks ampul ama güzellik uğruna herşey ) bence turplu suyu deneyebilirsin kaynarken evet koku kötü ama yumurta katmayıp saça sürersen kokmayabilir babam dalga bile geçiyor benle bunları yaptığım uğraştığım için ama diplerimin birden geldiğini 1 cm uzadığını görünce şaşırdı kaldı normalde 1 ay sonra yarım cm anca diplerimi gören birisiyim ben:):)
Zencefil kökü kaynatan arkadaşlar vardı o güzelde kokuyormuş onu deneyebilirsin canım eğer denemediysen bende durulama suyu olarak denemeyi düşünüyorum almayı unutup durmazsam eğer :)
Canım aşırı bi gürleşme yapıcağını sanmıyorum ben ayrıca turplu su inan sinemaki kadar kötü kokmuyor( gerçi o kötü kokan bemiks ampul ama güzellik uğruna herşey ) bence turplu suyu deneyebilirsin kaynarken evet koku kötü ama yumurta katmayıp saça sürersen kokmayabilir babam dalga bile geçiyor benle bunları yaptığım uğraştığım için ama diplerimin birden geldiğini 1 cm uzadığını görünce şaşırdı kaldı normalde 1 ay sonra yarım cm anca diplerimi gören birisiyim ben:):)
Zencefil kökü kaynatan arkadaşlar vardı o güzelde kokuyormuş onu deneyebilirsin canım eğer denemediysen bende durulama suyu olarak denemeyi düşünüyorum almayı unutup durmazsam eğer :)
turplu suyu hafta sonu denıcem cnm goz gesdırdım soe sacla ılgılı her maskede yumurta sarısı var o yoksa bı takım yaglar var bı de onu denıcem babanızda pek dıkkatlıymıs sgenelde babalar ole seylerı pek anlamazbenım babam mesela gecen pantolan alrıız dıyelım bı gun gıyerım bunu nerden aldın der :) tesekkur eddrım bu arda:)
Rica ederim canım umarım turplu su uzatır saçını ben genelde akşamları uyguluyorum evde saçlarım strçli dolaştığımdan babamın görmemesi imkansız normalde oda farketmez ama işe yaradığınıda göstermek lazım boşuna olmadığını anlasın:):)
merhaba yazılarının bır kısmını okudum saç dökülmem hat safhada ve ön kısım bıraz açıldı saçıma bakım hıç yapmadım bugune kadar sarımsaklı sampuan kullanıyorum bırde 2 haftadır karanfilli karısım yapıyorum yaptığın önerebileceğin karısım var mı?
kızlar saçlarım cok kısahergün yaparsak ortalama ne kadar uzar????? hızlıca uzamasını istiyorum. baska bi yöntem kullanıpta daha iyi bir sonuç elde eden arkadasımız varsa onunda yorumunu alabilirmiyim.
kızlar saçlarım cok kısahergün yaparsak ortalama ne kadar uzar????? hızlıca uzamasını istiyorum. baska bi yöntem kullanıpta daha iyi bir sonuç elde eden arkadasımız varsa onunda yorumunu alabilirmiyim.
belki saç uzaması kişiden kişiye farklıdır ama hani belli bir boyda saç uzaması durur ya en azından onu aşıyorsun arada da saçı uçlarından temizlemek gerekiyor tabi hiç kesilmeyen saç uzar diye bi şey yok
Canım hepimiz çok çabuk uzamasını isteriz ama saçında dinlenmesi gerektiğini unutma hergün yapman artı yerine eksiye dönüşebilir ben sinemakiyi haftada bir yapıyorum ve aynı hafta turplu su yapıyorum 1 yada 2 kere ama bunları en azından 2 gün arayla yapıyorum ve ben faydasını gördüm umarım sanada faydalı olur ..
turplu su ve yumrta karısımını ne kadar bekletıyosunuz saclarınızda bı de sadece sarısı atılıyodu dımı
sinameki li formulu kirpiklerinde uygulayanlar var mı?
Evet canım sadece sarısı hatta şimdi turp rendelemeye gidicem valla canım ben keyfime göre bekletiyorum en fazla 2 saat ama genelde 1 saat bekletip yıkıyorum
Ben saç bakım yağımı yani barcelinoyu kullanırken gece yapıp yatıodum haliyle 12 saat kadar beklemiş oluyordu ama bi zararını görmedim ama bu kür açısından nasıl bi etki verir bilmiyorum ben sinemakili kürü en fazla 2 saat bekletiyorum yarım saatte oluo 1 saate keyfime göre yanii :) ama 12 saat beklettiğim zamanlardan çok daha fazla etki görüyorum bu kürlerle bence o kadar bekletme ayrıca bana sorarsan taze taze yap herşeyi ve yaptığın gibi uygula canım etkisinde azalma görebilirsin gerçi hiç bekletip kullanmadım seni yanıltmak istemem.
Canım bence o kadar çok şeyi karıştırman ne kadar doğru olur bilmiyorum bemiks bepanthen kullananlar var faydalı olabilir ben badem yağı yanına susam yağıda ekliyorum aklıma geldikçe ama öyle birçok şey karıştırırmısın diye sorarsan ben yapmazdım tabi tercih senin ama yapıp fayda görürsende paylaşırsan sevinirim :)
ilk kürümü yaptım ... çok fazla saçım döküldü.kirpiklerme sürmekten vazgeçtim korkumdan .neden öyle oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?