• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Ben de saçlarımı uzatmaya çalışırken bu konuyu buldum. 3 hafta düzenli olarak aynen uyguladım. Saçımda da 40 dakika beklettim. Geçen ay saçım 1.5 cm uzamıştı. Bu sefer 3 haftada yarım cm anca uzadı ayrıca da çok döküldü. Elim her saçlarıma gidişimde en az beş tel geliyor elime,çok kötü dökülüyor hep. Tabii ki faydası olan kişiler vardır hatta okuduklarıma göre çok da var ama benim saçlarıma zararı oldu. Yararı olmuyorsa zorlamayın bence saç tipiyle alakalı falandır herhalde :(

Bende yeni başladım 1. kürümü uyguladım ve saçlarımın birden daha yumuşak ve daha kolay şekil aldığını farkettim umarım uzamasınada yardımcı olur gerçekten 10-12 cm değil 4-5 cm fazladan uzasa bile yeter

2 saat kadar beklettim saçımda ve gerçekten ne kadar uzatıcak bilmiyorum ama faydası oldu saçıma ayrıca turp suyunuda yapıcam haftada bi sinameki ve turp ne kadar işe yarıcak çok merak ediyorum umarım saçlarım daha çok uzar :) kendimi uzamaya motive ettiğimdenmi bilmiyorum ama sinamekiden önce diplerim yoktu ve bugün bakıyorum diplerim gelmiş,baya umutlandım inş. işe yarıcak :):)

merhaba kızlar ben yeni üye oldum sitenize şuan sinemakili kür kafamda bekliyorum ama bir sorunum var çok akıyo vücudum komple bu karışımdan oldu japongülü bana yardım edersen çok sevinirim akmaması için ne yapmalıyım

kızlar bende denicem yarın bütün malzemeyi alayım
40 dakika beklese yeter bence 2 saat çok uzun bir süre
10 15 cmde yok gözüm yaza kadar uzasa yeter şimdi bile uzun
çıtçt takmaktansa doğal olması daha iyi bence ayy heyecanlandım
sabah hemen gidip almalıyım malzemeleri

ya çok mu gerçekten benim saçlarımda ensemde kıvırcık yandı sonra uzaması durdu tesadüfen eczanede denk geldiğim bi saç testi yaptırmıştım gözeneklerimin kapalı olduğunu söylemişti ve çam terebentin kullanıyorum şampuanımın içinde çok dökülme problemiylede doktora gitmiştim oda bepanten bemiks ve evigen verdi şampuanımın içine kırarak kullanmamı söyledi bir aydır kullanıyorum dökülmemi kesti avuç avuç dökülen saçım şimdi 10-15 tel dökülüyo ama bende uzun saçı çok seviyorum inş uzar

kızlar bende denicem yarın bütün malzemeyi alayım
40 dakika beklese yeter bence 2 saat çok uzun bir süre
10 15 cmde yok gözüm yaza kadar uzasa yeter şimdi bile uzun
çıtçt takmaktansa doğal olması daha iyi bence ayy heyecanlandım
sabah hemen gidip almalıyım malzemeleri

evet bende şimdi duşa giricem bu kadar beklemesi yeterli hemen başla sende inş yaza kadar uzar saçlarımız

ya çok mu gerçekten benim saçlarımda ensemde kıvırcık yandı sonra uzaması durdu tesadüfen eczanede denk geldiğim bi saç testi yaptırmıştım gözeneklerimin kapalı olduğunu söylemişti ve çam terebentin kullanıyorum şampuanımın içinde çok dökülme problemiylede doktora gitmiştim oda bepanten bemiks ve evigen verdi şampuanımın içine kırarak kullanmamı söyledi bir aydır kullanıyorum dökülmemi kesti avuç avuç dökülen saçım şimdi 10-15 tel dökülüyo ama bende uzun saçı çok seviyorum inş uzar

evet 1 bardak çok .bununla uzamazsa olmadı diğer yöntemleri denersin

ben sayfaların hepsını okumadım cok uzun bı kısmnın okudum kıslar bende acıl kakullerı uzatmam lasım:((((((( saclarım uzun gur memnununm ama kakullerımden memnun degılım kısa kısa dedıgım de bı karıs :)) ama ben hep kakulsuz kullndım saclarımı bı kere kısa kestırıdm hosuma gıttı ama kullnamadım alıskın degılım :( bende uzatmak ıstıorum bole bı karısta hıc yakısmadı yuzume sankı bende saclarımın boyunda olmasını ıstıyorum eskısı gıbı lutfen yardımcı olunnnnnnnnnn :?: bu badem yagı tatlı mı olcak ???? bı de sınamekıyı bı tutuam koyun denmıs tutam deken ? tatlı kasıgımı corba kasdıgı kadar mı ????? bı de sınamekı ve de badem yagını karıstırsam bemıks ampulu koymasam olmaz :(( bu ara cok bakım yagı alıyorum artık almak ıstemıyorum acıkcası umarım tatlı badem yagıdır :( cevaplarınızı beklıyorum ???????????

ben sayfaların hepsını okumadım cok uzun bı kısmnın okudum kıslar bende acıl kakullerı uzatmam lasım:((((((( saclarım uzun gur memnununm ama kakullerımden memnun degılım kısa kısa dedıgım de bı karıs :)) ama ben hep kakulsuz kullndım saclarımı bı kere kısa kestırıdm hosuma gıttı ama kullnamadım alıskın degılım :( bende uzatmak ıstıorum bole bı karısta hıc yakısmadı yuzume sankı bende saclarımın boyunda olmasını ıstıyorum eskısı gıbı lutfen yardımcı olunnnnnnnnnn :?: bu badem yagı tatlı mı olcak ???? bı de sınamekıyı bı tutuam koyun denmıs tutam deken ? tatlı kasıgımı corba kasdıgı kadar mı ????? bı de sınamekı ve de badem yagını karıstırsam bemıks ampulu koymasam olmaz :(( bu ara cok bakım yagı alıyorum artık almak ıstemıyorum acıkcası umarım tatlı badem yagıdır :( cevaplarınızı beklıyorum ???????????

tatlı badem yağı canım sinamekide bi tatlı kaşığı yeterli yarım çay bardağı suda kaynatıyosun bemiks şart canım kötü kokmaması için şampuanına çam terebentin ya da güzel kokulu bi yağ koyabilirsin lavanta menekşe gibi

tatlı badem yağı canım sinamekide bi tatlı kaşığı yeterli yarım çay bardağı suda kaynatıyosun bemiks şart canım kötü kokmaması için şampuanına çam terebentin ya da güzel kokulu bi yağ koyabilirsin lavanta menekşe gibi

cnm cok sagol cevap verdıgın ıcın dıyorum kı ben bu sınamekı badem yagını kullnım bı sure bekledıkten sonra ( sız ne kadar bekletıyosunuz bu arada ) sampuanla yıkayım ıkı kez saten koku falan kalmaz o zaman dımı hanı sadece koku vermesı ıcınse bu bemıx bosuna lmayım dıyorum bu arada sınamekı yaprak mı ot mu cnm

cnm cok sagol cevap verdıgın ıcın dıyorum kı ben bu sınamekı badem yagını kullnım bı sure bekledıkten sonra ( sız ne kadar bekletıyosunuz bu arada ) sampuanla yıkayım ıkı kez saten koku falan kalmaz o zaman dımı hanı sadece koku vermesı ıcınse bu bemıx bosuna lmayım dıyorum bu arada sınamekı yaprak mı ot mu cnm

önemli değil bitanem sonuçta amacımız aynı saç uzatmak bemiks önemli saçını daha hızlı uzatır kokusu kötü sinameki yaprak aktara söyle hemen verir 2 tl ye aldım ben daha iki gün önce pazar günü ilk denememi yaptım saçlarım yumuşacık ve hacimli oldu ben 40dk beklettim süre senin inisiyatifinde 1-2 saat bekletenler var

önemli değil bitanem sonuçta amacımız aynı saç uzatmak bemiks önemli saçını daha hızlı uzatır kokusu kötü sinameki yaprak aktara söyle hemen verir 2 tl ye aldım ben daha iki gün önce pazar günü ilk denememi yaptım saçlarım yumuşacık ve hacimli oldu ben 40dk beklettim süre senin inisiyatifinde 1-2 saat bekletenler var

bu bemıx ne kadar pekı cnm ?? eczaneden ne dıyerek alıyosunuz ben hıc kullnmadım da ne kı o krem mı

Back