Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bu arada sacları gurlestırıtırıyo mu cnm ya gurlewstırıyosa bosuna almayım benım gurlugu ıyı daha da gur olunda elektrıklenıyo sevmıyorum cok gur sacı

2. haftadayım ben gayet memnunum saçlarım çok dökülür zaten bugün yıkadıkdan snra dökülmenin azaldığını gördüm ayrıca 1 cm diplerim geldi boyayalı daha 1 ay olmamıştı normalde diplerim gelsede yarım cm anca uzuyordu ben hemen dip boyamı uyguluyordum ama bu kez 8 hafta olayını tamamlamadan boyama yapmıcam saçlarımıda haftada bi kere düzleştirmeye başladım umarım 8 hafta sonunda 4-5 cm uzar bu arada ben hem sinameki hem turplu su yapıyorum haftada birer kez :) inş. hepimizin saçlarını uzatır :):)

inş canım ya bende daha bi kere yaptım ama çok güzel yaptı saçlarımı

canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor, evet bu normal belki ama yavaş dönemde sinir hastası oluyorum kırıklarımla

bu maskeyi yaparken;
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımı aldım onu, yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus, elma, karanfil, çam terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam hatta içinde karbiber, sarımsak, biberiye ve kişnişle evde beklettiğim zeytinyağ var salatalara vs kullanmak için yapmıştım, bir çay kaşığı gibi de ondan koysam ve bal + elma sirkesi

bunları 12 saat filan bekletmek zararlı olur mu? hazırlayıp şişelesem en azından 4-5 kullanımlık bir ay hazır dursa etkisi azalır mı? spreyle sıkıp tarayıp uçlara doğru, yatacağım sarmicam buyuk ihtimalle, yada karışınca etki değişir mi, hepsi yararlı deniyor karıştırıp kullansak yani

Son düzenleme:

canım unutmamalı ki herşeyin fazlası zarar. zaten saçı maksimum uzama hızına zorluyoruz 12 saat bekletmenin zararlı olacağını düşünüyorum. ama bunu evde olduğun bir gün 4-5 saat tutmayı denesen yeterli olur bence. hafta da 2 kere yaparsın mesela. birde taze taze hazırlamak her zaman daha iyi sonuç verir.

benm kırıklarım çok fazla kırıklarımı aldırırsam yinede biraz kırık kalırsa fayda görmemi etkiler mi...

benm kırıklarım çok fazla kırıklarımı aldırırsam yinede biraz kırık kalırsa fayda görmemi etkiler mi...

Ben kuaför yönünden çok şanslıyım herhalde ne kadar dersem o kadar kesiyor saçlarımı bende kırıklarımın tamamını aldırmadım uçlardan azıcık aldırdım incelenleri ama ben bu şekilde faydasını gördüm canım umarım sende görürsün :)

fayda gormenı etkler ama cnmtabıkı hepsını alırsan daha ıyı olur dıcem ama aldırma sakın dıyım kuaforlerı bılıyosun vur dıyınce olduruyolar :) onarıcı kremler alabılırsın saclarını guclendırmek ıcın mesela onlarla daha hızlı uzar sacların

Ben saç bakım yağımı yani barcelinoyu kullanırken gece yapıp yatıodum haliyle 12 saat kadar beklemiş oluyordu ama bi zararını görmedim ama bu kür açısından nasıl bi etki verir bilmiyorum ben sinemakili kürü en fazla 2 saat bekletiyorum yarım saatte oluo 1 saate keyfime göre yanii :) ama 12 saat beklettiğim zamanlardan çok daha fazla etki görüyorum bu kürlerle bence o kadar bekletme ayrıca bana sorarsan taze taze yap herşeyi ve yaptığın gibi uygula canım etkisinde azalma görebilirsin gerçi hiç bekletip kullanmadım seni yanıltmak istemem.
Canım bence o kadar çok şeyi karıştırman ne kadar doğru olur bilmiyorum bemiks bepanthen kullananlar var faydalı olabilir ben badem yağı yanına susam yağıda ekliyorum aklıma geldikçe ama öyle birçok şey karıştırırmısın diye sorarsan ben yapmazdım tabi tercih senin ama yapıp fayda görürsende paylaşırsan sevinirim :)

cnm bu karısım gurlestırmıyo dımı sacı sadece uzatıyo dımı

Bana sormamışsın canım ama deneyimli olduğum için cevap vermek istedim resmini paylaşan arkadaşların saçları daha gür daha sağlıklı duruyordu ayrıca benimde saç diplerim kaşınıyor biraz yeni saçlar çıktığı için olabilir normalde hiç öyle birşeyim yoktu bu kürleri uygulayana kadar

Son düzenleme:

tesekkur ederım cnm cevabın ıcın :) gurlestırıyosa vazgectım o zman ( cnmbenım saclarım ıyı gurlugu ıyı Allah a sukur dah ada gur olmasını ıstemıyorum azalırsa ılerıkı yasalarda o zaman yaparım artık bask abıldıgın yontem varmı cnm yagsız olursa cok ıyı olur :)) cunku sac maskem var onu yapıyorum yumurta sarısı artı zeytınyagı haftada bı yapıyodum ıste burdan ogrenmıstım onu da sonra bı kasıntı tuttu bıt heralde eyvah dedım :) sonra ılac aldırdım babama tabıkı :) yıkadsım falan bısey yok taradım da kafamda yara cıkacak kadar :) sonra bı daha da yag falan surmem dedım gecen yıne yaptım dayanamayıp tabı ama bı dah yapmakıstemıyorum saclarım uzun bı de yaglarla ugrasmak ıstemıyorum ama ıstedıgım uzunlukta degıl tabı kı kakulleırmı uzasın ıstıyorum mesela turplu u dıye okumustum ama o da cok kotu kokuyo dıyolar baska bıldıgın bısey varsa cok sevınırım

Canım aşırı bi gürleşme yapıcağını sanmıyorum ben ayrıca turplu su inan sinemaki kadar kötü kokmuyor( gerçi o kötü kokan bemiks ampul ama güzellik uğruna herşey ) bence turplu suyu deneyebilirsin kaynarken evet koku kötü ama yumurta katmayıp saça sürersen kokmayabilir babam dalga bile geçiyor benle bunları yaptığım uğraştığım için ama diplerimin birden geldiğini 1 cm uzadığını görünce şaşırdı kaldı normalde 1 ay sonra yarım cm anca diplerimi gören birisiyim ben:):)

Zencefil kökü kaynatan arkadaşlar vardı o güzelde kokuyormuş onu deneyebilirsin canım eğer denemediysen bende durulama suyu olarak denemeyi düşünüyorum almayı unutup durmazsam eğer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…