Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bemıx ne kadar pekı cnm ?? eczaneden ne dıyerek alıyosunuz ben hıc kullnmadım da ne kı o krem mı
ay bende babama sınameki aldırayım hemen
ne kadar yapıcazkı haftada bır mı uygulayacakmısız
bu arada sacları gurlestırıtırıyo mu cnm ya gurlewstırıyosa bosuna almayım benım gurlugu ıyı daha da gur olunda elektrıklenıyo sevmıyorum cok gur sacı
2. haftadayım ben gayet memnunum saçlarım çok dökülür zaten bugün yıkadıkdan snra dökülmenin azaldığını gördüm ayrıca 1 cm diplerim geldi boyayalı daha 1 ay olmamıştı normalde diplerim gelsede yarım cm anca uzuyordu ben hemen dip boyamı uyguluyordum ama bu kez 8 hafta olayını tamamlamadan boyama yapmıcam saçlarımıda haftada bi kere düzleştirmeye başladım umarım 8 hafta sonunda 4-5 cm uzar bu arada ben hem sinameki hem turplu su yapıyorum haftada birer kez :) inş. hepimizin saçlarını uzatır :):)
canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor, evet bu normal belki ama yavaş dönemde sinir hastası oluyorum kırıklarımla
bu maskeyi yaparken;
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımı aldım onu, yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus, elma, karanfil, çam terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam hatta içinde karbiber, sarımsak, biberiye ve kişnişle evde beklettiğim zeytinyağ var salatalara vs kullanmak için yapmıştım, bir çay kaşığı gibi de ondan koysam ve bal + elma sirkesi
bunları 12 saat filan bekletmek zararlı olur mu? hazırlayıp şişelesem en azından 4-5 kullanımlık bir ay hazır dursa etkisi azalır mı? spreyle sıkıp tarayıp uçlara doğru, yatacağım sarmicam buyuk ihtimalle, yada karışınca etki değişir mi, hepsi yararlı deniyor karıştırıp kullansak yani
benm kırıklarım çok fazla kırıklarımı aldırırsam yinede biraz kırık kalırsa fayda görmemi etkiler mi...
benm kırıklarım çok fazla kırıklarımı aldırırsam yinede biraz kırık kalırsa fayda görmemi etkiler mi...
canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor, evet bu normal belki ama yavaş dönemde sinir hastası oluyorum kırıklarımla
bu maskeyi yaparken;
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımı aldım onu, yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus, elma, karanfil, çam terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam hatta içinde karbiber, sarımsak, biberiye ve kişnişle evde beklettiğim zeytinyağ var salatalara vs kullanmak için yapmıştım, bir çay kaşığı gibi de ondan koysam ve bal + elma sirkesi
bunları 12 saat filan bekletmek zararlı olur mu? hazırlayıp şişelesem en azından 4-5 kullanımlık bir ay hazır dursa etkisi azalır mı? spreyle sıkıp tarayıp uçlara doğru, yatacağım sarmicam buyuk ihtimalle, yada karışınca etki değişir mi, hepsi yararlı deniyor karıştırıp kullansak yani
bemiks ampül de hemen verirler 4-5tl falan olması lazım
inş canım ya bende daha bi kere yaptım ama çok güzel yaptı saçlarımı
cnm bu karısım gurlestırmıyo dımı sacı sadece uzatıyo dımı
Bana sormamışsın canım ama deneyimli olduğum için cevap vermek istedim resmini paylaşan arkadaşların saçlarım daha gür daha sağlıklı duruyordu ayrıca benimde saç diplerim kaşınıyor biraz yeni saçlar çıktığı için olabilir normalde hiç öyle birşeyim yoktu bu kürleri uygulayana kadar