• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaförde Sir Ağda?

canım ben aydan aya kuaföre gidiyorum bacaklarımı tüm 14 tl'ye özel bölge 9 tl'ye koltuk altı 4 tl'ye aldırıyorum ama yerinden yerine göre değişir fiyatlarr.. bacaklarını kendin yapabilirsin ama koltuk altı ve özel bölgeyle hiç uğraşma kendin yapmaya kalkarsan çok fena canın yanar diyeyim sana heleki bu işşi bilmiyorsan :)))

bende bugünn gittim ve tüm ücüut 50 verdim kaymak gibi oldu:) bence sende kuaföre git uğraşma

canım ben aydan aya kuaföre gidiyorum bacaklarımı tüm 14 tl'ye özel bölge 9 tl'ye koltuk altı 4 tl'ye aldırıyorum ama yerinden yerine göre değişir fiyatlarr.. bacaklarını kendin yapabilirsin ama koltuk altı ve özel bölgeyle hiç uğraşma kendin yapmaya kalkarsan çok fena canın yanar diyeyim sana heleki bu işşi bilmiyorsan :)))

Ay cok ucuz yaa, yurddisinda somuruyolar bizi resmeeen :43:
Iki aydir agdaya gidiyorum sadece ozel bolge icin 25€ istiyolar.

bikini 20 tl (tek kullanımlık sana özel), tüm bacak 20, koltuk altı 7,5 . tek tek değil tüm olursa 35 daha hesaplı
ama şehire göre fiyatlar değişir

sadece özel bölgeyi ben 15 tl ye aldırdım kızlar, dünya varmış valla tam bi rahatlık. :)

Back