- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Durumlari cok cok yerinde, benim nisanlim desteksiz kendi basina dugun yapiyor bu durumu bile bile eşleri varken böyle yapmalarini ben biraz garip buldum. Dedigim gibi bekar olsalar asla ve asla rahatsiz olmazdim.Neye nasil yaklasmalisiniz? Damat oder demisler,bahsi gecen damat gorumcelerinizin kardesi olmuyor mu? Neyi kacirdim ben?
Gorumcelerle ayni kuafore sigmiyor musunuz? Kardesiniz de gelsin gorumceler de,ne zararlari var ki?
Bence bunu elestirmeyi es adayiniza birakin. O odemeye gonulluyse buyursun odesin onun kardesleri. Soyleyin kardeslerin de gelecek canim,hesabi da su kadar tutuyor onlarin deyin. Aralarinda halletsinlerDurumlari cok cok yerinde, benim nisanlim desteksiz kendi basina dugun yapiyor bu durumu bile bile eşleri varken böyle yapmalarini ben biraz garip buldum. Dedigim gibi bekar olsalar asla ve asla rahatsiz olmazdim.
Evetm acikcasi kapaliyim ve her kuafor tesettur gelin basi yapamiyor. Ucuz uygun kuaforler cok iyi yapamiyorlar bu isi iyi yapan sayili kuafor var. Nisanimda ucuz bi kuafore gittim para bile etmedi ama butun gun mutsuz gezdim dugunumde riske atmak istemiyorum.Bence uygun bir kuaför bulma kalıteli ve güzel bir yer bul . Önemli olan senın sacın makyajın, onlarınki değil . Zaten kuaför pahalı olursa onlar da gelemezler. Sırf onları eğlendirmek için kendinden ödün verme .
Aynen öyle ucuz kuafor bulacağım diye en mutlu gununu kendine zehır etme. Zaten düğünde en önemli şeydir kuaför. Kendinden kısıp onları süsleme . Kocaları ödesin.Evetm acikcasi kapaliyim ve her kuafor tesettur gelin basi yapamiyor. Ucuz uygun kuaforler cok iyi yapamiyorlar bu isi iyi yapan sayili kuafor var. Nisanimda ucuz bi kuafore gittim para bile etmedi ama butun gun mutsuz gezdim dugunumde riske atmak istemiyorum.
Geçen hafta ablam evlendi ve çok güzel bir kuaföre gittikKızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var.
Düğünüm olacak kuaför arıyordum hangisi olur olmaz derken yanımda görümcelerim de vardı evli barklı çocuklu kadınlar. Uygun bi kuaföre git de azcık da pazarlık yaparsın biz de gideriz, bi görüş şu kadar kişi gelirse ne kadara yaparsınız diye dediler. Araya da şakayla karışık hesabı da damat öder dediler. Gerçekten bu süreçte herseye ılımlı yaklaşıyorum, bekar olsalar belki ama evli oldukları için biraz rahatsız oldum, kiz kardesim var 17 yasinda yardimci olur bana diye sadece onunla gitmeyi dusunuyordum ama boyle bisey duyunca sasirdim. Bu isler nasil yuruyor cok bilmiyorum buyutuyor muyum sizce nasil yaklasmaliyim bu duruma ?
900 yazıcaktınız herhalde????Geçen hafta ablam evlendi ve çok güzel bir kuaföre gittik
Ben de evliyim ama benimde saç makyajımı damat ödedi. Ben, küçük kardeşim, gelin(ablam), ablamın arkadaşı ve annem. Toplam 5kişi saç makyaj, saç yıkama, gelinbaşı vs 90lira tuttu çok da değil aslında
Durumlari cok cok yerinde, benim nisanlim desteksiz kendi basina dugun yapiyor bu durumu bile bile eşleri varken böyle yapmalarini ben biraz garip buldum. Dedigim gibi bekar olsalar asla ve asla rahatsiz olmazdim.
Evet benimki de uzun surecek vakitlerinin oldugunu sanmiyorum evlerimizin arasi cok cok uzak 45 dakika uzaklikta hadi toplandik gittik derken zaten oglen olur.Nişanlına söyle bu durumu. Ayrıca doğru düzgün yerden randevu al. Ben güya en iyi diye gittim 500 lira aldılar nişanımda ama sinir oldum çıktım. Kavga ede ede saç yaptırdım. Kimse için asla kötü yere gitme. O gün senin günün. Kendine ve kardeşine randevu al direkt. Bir de o kadar vakitleri var mı evlilerse? Nişan saçına 4 saat istediler benden mesela.
Ucuk fiyat cikar tesettur baslari acik sactan cok cok daha pahali bi porselen makyaja 200 lira diyorlar, zaten dugunumuzu kendimiz yapiyoruz desteksiz.Böyle durumlara fazla takılmamak lazım. Millete bıraksan dir dir zir bir sürü laf duyarsin. Sen kendi planlamayi yap. Nişanlına söylersin buraya gidiyorum diye. Kardeşleri de oraya gitmek isterse gitsinler. Sahsen sadece ablamı ve kardeşimi yanıma aldım. Insan zaten heyecanlı. Diger insanlarla organize olmak hep olay. Siz içinizden gecen kuaförü seçin. Ve onlar bir kac kişi daha gelse ne kadar tutar diye sorun. Cok ucuk bur fiyat çıksa herkesin kendi ödemesi lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?