Kuaför sorunsalı

Visnereceli24

Zamansız gelecek güzelliklere ihtiyacımız var. 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
788
1.173
63
Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var.
Düğünüm olacak kuaför arıyordum hangisi olur olmaz derken yanımda görümcelerim de vardı evli barklı çocuklu kadınlar. Uygun bi kuaföre git de azcık da pazarlık yaparsın biz de gideriz, bi görüş şu kadar kişi gelirse ne kadara yaparsınız diye dediler. Araya da şakayla karışık hesabı da damat öder dediler. Gerçekten bu süreçte herseye ılımlı yaklaşıyorum, bekar olsalar belki ama evli oldukları için biraz rahatsız oldum, kiz kardesim var 17 yasinda yardimci olur bana diye sadece onunla gitmeyi dusunuyordum ama boyle bisey duyunca sasirdim. Bu isler nasil yuruyor cok bilmiyorum buyutuyor muyum sizce nasil yaklasmaliyim bu duruma ?

Bu durumu eşinle konuş çözmelisin. Ayrica o gelmelerini isterse zaten getirir o kadar kisi ben ne yapayim derse yine onlarla konusur bu senin dusunecegin bir durum degil bence. Sadece kızkardeşini goturecegini onunda gelinligini giydirmede yardimci olacagini felan söylersin esine. Zaten o kadar kisiyi götüreceğini sanmiyorum. Ayrica gorumceler evliyse esleri kuafor parasini veremiyor muymus da sana boyle bir konuyla geliyorlar degisik buldum

Benim kuaförüm eve geldi. Daha doğrusu halamın evine. Babamın evi curcuna olur sürekli giren çıkan olur diye halamda yaptırdım. Kardeşim, halam, kuzenim ve benim saç makyajım yapıldı. Hepsini eşim ödedi.

Kuaförlerde gelin paketi okuyor. Gelin saç-makyajı ve yanında atıyorum 4 kişinin saç makyajı derler. Sizde kardenizi kuzeninizi ve nezaketen karşı taraftan birini çağırırsınız. Genelde böyledir.

Neye nasil yaklasmalisiniz? Damat oder demisler,bahsi gecen damat gorumcelerinizin kardesi olmuyor mu? Neyi kacirdim ben?
Gorumcelerle ayni kuafore sigmiyor musunuz? Kardesiniz de gelsin gorumceler de,ne zararlari var ki?
Durumlari cok cok yerinde, benim nisanlim desteksiz kendi basina dugun yapiyor bu durumu bile bile eşleri varken böyle yapmalarini ben biraz garip buldum. Dedigim gibi bekar olsalar asla ve asla rahatsiz olmazdim.

Ayrıca ne kadar kalabalık o kadar curcuna gerçekten. Yetişmediği bile oluyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Karışan tiplerse görümceleriniz hiç girmeyin birlikte kuaför olaylarına derşm.

Durumlari cok cok yerinde, benim nisanlim desteksiz kendi basina dugun yapiyor bu durumu bile bile eşleri varken böyle yapmalarini ben biraz garip buldum. Dedigim gibi bekar olsalar asla ve asla rahatsiz olmazdim.
Bence bunu elestirmeyi es adayiniza birakin. O odemeye gonulluyse buyursun odesin onun kardesleri. Soyleyin kardeslerin de gelecek canim,hesabi da su kadar tutuyor onlarin deyin. Aralarinda halletsinler

Evetm acikcasi kapaliyim ve her kuafor tesettur gelin basi yapamiyor. Ucuz uygun kuaforler cok iyi yapamiyorlar bu isi iyi yapan sayili kuafor var. Nisanimda ucuz bi kuafore gittim para bile etmedi ama butun gun mutsuz gezdim dugunumde riske atmak istemiyorum.

Bunu siz degil nişanliniz düşünsün onun kardeşi gelmek isteyenler ve ücreti de o ödüyor. Siz nişanliniza senle kardeşinin gelecegini soylersin , onlardan kim geliyorsa bunu da nişanliniz düşünsün kendi aralarinda konuşsunlar .

Ben öyle yaptim , sadece kizkardesim gelecek sizden kim gelecek bilemem dedim . Onlar kendileri yaptirsin dedi .

Ben kuaföre gittiğim de yanımda yiğenim ve erkek tarafından da görümcem gelmişti. Ve kuaförü iyisini buldum bi kere olcak bisey neden kısayım ki. Zaten düğün mevsimi oldumu sağolsun kuaförler vs filan ateş pahası oluyo.

Aynen öyle ucuz kuafor bulacağım diye en mutlu gununu kendine zehır etme. Zaten düğünde en önemli şeydir kuaför. Kendinden kısıp onları süsleme . Kocaları ödesin.

Geçen hafta ablam evlendi ve çok güzel bir kuaföre gittik
Ben de evliyim ama benimde saç makyajımı damat ödedi. Ben, küçük kardeşim, gelin(ablam), ablamın arkadaşı ve annem. Toplam 5kişi saç makyaj, saç yıkama, gelinbaşı vs 900lira tuttu çok da değil aslında

900 yazıcaktınız herhalde????

Zaten iyi kuaförler hep o fiyatlarda geziyor. Bence beş kişiye gayet normal.

Bizim sülalede ablamın düğününde öyle umdular ama ablam sadece beni götürdü yanında eniştem ödedi.Ablamın görümcesiyle kayınvalidesi kendileri başka yere gittiler hepimizin işi çabuk bitsin diye.Kararı siz verirsiniz müstakbel eşinizde duyurur bunu uygun bi dille bence

Ne kadar kalabalık olursanız o kadar başınız ağrır. Her kafadan bir ses çıkar, gerilirsiniz.

Genelde hem kız hem erkek tarafından birileri çağırılır, parayı da damat öder.
Ama ben olsam kız kardeşimi ve evli, tecrübeli olup bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımı alıp giderdim.
Damat çok istiyorsa ablalarının masrafını ayrıca ödesin ama kuaför olayı zaten stresliyken 10 kişinin çenesini çekmek istemem.
Nişanlınızla konuşun bunu, görümcelerle gitmek istemiyorsanız kibarca söyleyin.

Nişanlına söyle bu durumu. Ayrıca doğru düzgün yerden randevu al. Ben güya en iyi diye gittim 500 lira aldılar nişanımda ama sinir oldum çıktım. Kavga ede ede saç yaptırdım. Kimse için asla kötü yere gitme. O gün senin günün. Kendine ve kardeşine randevu al direkt. Bir de o kadar vakitleri var mı evlilerse? Nişan saçına 4 saat istediler benden mesela.

Böyle durumlara fazla takılmamak lazım. Millete bıraksan dir dir zir bir sürü laf duyarsin. Sen kendi planlamayi yap. Nişanlına söylersin buraya gidiyorum diye. Kardeşleri de oraya gitmek isterse gitsinler. Sahsen sadece ablamı ve kardeşimi yanıma aldım. Insan zaten heyecanlı. Diger insanlarla organize olmak hep olay. Siz içinizden gecen kuaförü seçin. Ve onlar bir kac kişi daha gelse ne kadar tutar diye sorun. Cok ucuk bur fiyat çıksa herkesin kendi ödemesi lazım bence.

Evet benimki de uzun surecek vakitlerinin oldugunu sanmiyorum evlerimizin arasi cok cok uzak 45 dakika uzaklikta hadi toplandik gittik derken zaten oglen olur.

Ucuk fiyat cikar tesettur baslari acik sactan cok cok daha pahali bi porselen makyaja 200 lira diyorlar, zaten dugunumuzu kendimiz yapiyoruz desteksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…