Kuaför Eşleri

sevvalcik

minnakk davşanımmmm
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
4.698
4
44
aranızda eşi kuaför olan varsa gelin yazışalım ve tanışalım.:lepi:

anladığım kadarıyla koskoca sitede benden başka kuaför eşi yok.

canım işin zor bayan kuaförüyse kıskanırdım ya

vaLLA BENIM SEVGILIM KUAFOR BABA MESLEGI KUAFOR SALOLARI VAR KENDINE AIT YANI ESIM KOCAM DEIL BELKI AMA SEVGILIM KUAFOR

Bende askomo cok kisakniyorum onceden olmadik yere sorunlarla kavga yaratioydum ama guvenmek cok onemli inanin cok guveniyorum yine arada kiskancliklar oluyo ama olsun napiyim adam mesleginimi degistrsin ben ona guveniyorumn o kotu biisi yaopmaz seviyorum seviliyorum guvende karsilikli var sorun deil yanii

öncelikle açtığım konuya cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.eşim erkek kuaförü ama eğer bayan kuaförü olsaydı sanırım bende kıskanırdım..

öncelikle açtığım konuya cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.eşim erkek kuaförü ama eğer bayan kuaförü olsaydı sanırım bende kıskanırdım..

valla benımkı bayan ama napım herıfe meslekmı degstrdıyım benmkı gerccı bolum olarak muhasebe bolumu bıtrdıama hazır ıs olarak o meslek oldugu ıcın yapıyo ınsallah degıstrıcek

valla benımkı bayan ama napım herıfe meslekmı degstrdıyım benmkı gerccı bolum olarak muhasebe bolumu bıtrdıama hazır ıs olarak o meslek oldugu ıcın yapıyo ınsallah degıstrıcek

eğer bayan kuaförü olmuş olsaydı yapacak bir şeyim yoktu ama şu andan sonra değiştirtmem.benim bu konuyu asıl açış sebebim yaşadığım zorlukları diğer kuaför eşleride yaşıyormu onu merak etmiştim.yoksa kıskanmak değildi konum.mesela gece geç saate kadar çalışmaları sizi ne kadar rahatsız ediyor. benimle paylaşırmısınız...

valla benım dusuncem bu konuda sevgılım henuz aıleler tanısıyo gorusuyoz sozlu sayılırız ben gec gıttıgı zmanavıne rahatsızlık duyuyorum su konuda ıs yerınde zatn ılgılenemıo tele bakmaıyo ılgılenlenemıyo flan eve gıttıgın dede yemek yıyo yıgılıp kalıyo uyuo bu benı uzuyo

ben geceden geceye görüyorum ama çocuklar bazen bir hafta boyunca babalarını göremiyo çünkü onlar uyurken geliyo yine onlar uyurken gidiyo. ben onlar için üzülüyorum .ama ekmek parası napıcan...

konu eskide kalmış ama yazayım benimki de erkek kuaförü.Bütüngün dükkanda çalışmaktan başka birşey yapamıyor,müşteriler onu robot sanıyor eve ymeye dahi gelemiyor,geç yatmaktan bıktım bunun gibi bi sürü şey işte...

beniim erkek arkadasim erkek kuaforu.biz cok iyi anlasiyoruz ve liseden beri beraberiz,ama annem iliskimizi onaylamiyor.ben psikoloji okuyorum o da kuafor diye,niye boyle yapiyor anlamiyorum :1no2:( canim cok sikkinmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…