beniim erkek arkadasim erkek kuaforu.biz cok iyi anlasiyoruz ve liseden beri beraberiz,ama annem iliskimizi onaylamiyor.ben psikoloji okuyorum o da kuafor diye,niye boyle yapiyor anlamiyorum :1no2:( canim cok sikkinmafoldumben
Aynen kimse istemedi halamlar felan kuaför böle olur şöyle olur şimdi kendi yienlerini aramaz onu ararlar oğlum oğlum derler :))Bende bankacıyım üniv. mezunu, eşim bayan kuaförü.. benim ailemde istememişti ama ben inat ettim onunla evlenmezsem ben birdaha kimseyle evlenmem dedim.. Kaçarım diye korkup mecbur verdiler :) Şimdi mi?.. Babam damadım damadım diyor başka bişey demiyor :)) Ön yargıydı kabul ettiler..
eski eşim bayan kuaförüydü.. hala da öyle.. ben öğretmenim.. benim tatillerim onun en yoğun çalıştığı zamanlardı sosyal yaşam yoktu ben kuaför o olmasına rağmen çok rahattım çünkü güveniyordum ama o üstüne bir de aşırı kıskançtı.. sebebini az çok tahmin ediyorum,kuaför salonunda kadınlar eşlerini aldatmalarına kadar paylaştıkları için her kadının potansiyel olduğunu düşünür olmuştu..