- Konu Sahibi divine_time
-
- #19.641
çok şükür allaha şükretmeyi unutmuyorum
unutmamamda gerekiyo biticek
geçici bu ayrılık
bir rüya farzet
sonunda zafer bizim olacak
sabrettt
evet canım yhaa bitti sonunda :lepi:
okadar gün bekledim bi 5 gün daha beklerim anasını satim :teytey:
çoook şüküürrr:asigim::teytey:
nbsasmaz 40 gün de az deil yanii... 116 yerine 66 demek gibi mesela di mi :)
muğla marmaris düşünüyoruz canım güzelmi değilmi bilmiyorum gidip görücez =))
biz daha karar vermedik :) marmaris sakin olur heralde emekli falan çok oluyormuş orda..
ya bişi diim mi ben aslında istanbul istiyorum ama balayına acaip olabilir biraz :)
ya bizim düğün 19 eylülde olcak Allah nasip ederse.. havaların durumu ne olur acaba bilmiyorum deniz kenarında o mevsimde tatil nasıl olurki... bu durumda en iyisi istanbul die düşündük balayında önemli olan başbaşa olmak deil mi :)... boğazda bi otelde kalıp gezeriz die düşündüm ama dediğim gibi kesin karar vermedik daha... aslında bali adası maldivler gidilse ne güzel olur ama düğün ardından pahalı olur yaa...
günaydın kızlar
elvıncım madem eylulde dugunun sana bı tavsıye . sole tatıl yerlerıne yakın bı termal otele gıdın muthış dınlendırırsız malum çok yorulacaksınız ya aklinialirimsmile düğün yorgunlugu, falan yanı yanlsı anlamayın
yok wala veremem öyle çok para kaydirigubbakcemile3
zaten çok fazla kalınca sıkılırım ben bi yerden 1 hafta bile çok gibi geliyo banaaklinialirimsmile
:) iyi fikir aslında mesela neresi olabilir canım
antalya zaten termal vardır orası olabılır . sonra ızmır merkezde var mesela. cesme kusadası cok yakın buraya. hava guzelolursa cesmeye falan gıdersınız. bıde tavsıyem evlendıkten sole 2 hafta sonra gıdın tatıle daha guzel olur. bıde orman kamp ve denızı bır arada ıstersenız bır yer var ama eylulde suyu sogur sanırım . sole agustos sonuna yetısmeye calıssan cadırda muhtesem bı balayı hazırlayabılız sana hem elektırık ve suyun bulundugu bı kamp yerı kampın bıraz ılersıde denız ve muhtesem bı su . gerısını sen dusun karar ver artık .
günaydın güzellerrrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?