- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #19.621
selam opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar?
biraz geçmişe baktım elvin sakın izin kullanmasına izin verme =) Herkes kavuşur sen de böyle uzaktan bakarsın benim gibi için buruk bir şekilde =) o da arkadaşlarını yolcu ederken nasıl bir hata yaptığını anlar ama iş işten geçmiş olur =)
selam opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar?
biraz geçmişe baktım elvin sakın izin kullanmasına izin verme =) Herkes kavuşur sen de böyle uzaktan bakarsın benim gibi için buruk bir şekilde =) o da arkadaşlarını yolcu ederken nasıl bir hata yaptığını anlar ama iş işten geçmiş olur =)
merhabalarrr.nasılsınız?ağrı yolcuları var sanırım:)kızlar ya daha 40 gün mü oldu nasıl geçecek bu zaman aman ya valla daha bir sürü gün var...
selam opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar?
dur kız akşam akşam
yok öyle bişey 156 nere 116 nere
öle tabi canım:)))ama ne bileyim sıkıcı be valla.insan hayatının 5 ayı böle geçiyor ,garip bişey
sen dua etki 15 ayın geçmiyo
dustmu 5000 ne kız .. teblıg taslagı vardı teblıgı cıktımıkı bız cıkmadı bılıyoruz kdv muhtasar bas alıp b lere bakamadıkkı
nbsasmaz 40 gün de az deil yanii... 116 yerine 66 demek gibi mesela di mi :)
bal damlıo ağzından
Anam anam 60 larda gelcekmı kız demeyın. 5 martta kadar sayıyorum sımdılık 6 hafta 2 gun
ilk gittiğinde de ağlamıştım ama izinden dönerken çok daha kötü hissettim kendimi canım.Onun için de çok zor olmuştu =(hoşgeldin yusum
hadi ya çok zor oluyo di mi.. alcak gibi gerçi ben alma desem almaz ben en çok izinden dönüşü zor olur diye istemiyorum..
İyiyim canım. Şafağı bitirmeye çalışıyoruz.iyiyiz yusum sen nasılsın?
hoşgeldin yusum
seninde bişey kalmadı bizimkinin yanında seninki neki
kızlaarr ben geldiim sonundaa bittiii beaaaa askerlik denilen kabus :hooray: :dance:
gerçii bide memleket yolu beklicez amaa ossun ordan çıktı yaa :asigim:
çoook şükür Rabbime :Saruboceq:
banlıydım ilk gün yazamadım ama şimdi geldiim :lepi:
niye banlandın kıss
hoşgeldin boşver askerlik olmasında memlekette olsun
istediğin zaman ara konuş karnı tok yeri sıcak bil yeter