- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.601
kızlaarr ben uyumaya gidiyorum bugün işte cok yoruldum
bide bugun bıtsın ıstıyorum artkk.. hepınıze ıyı geceler allah kocacıklarımızı bıze bıgun daha bagısladı bigün bi bakmışız ocak gelmiş=))
öptüm hepinizi iyi gecelerrhihoyyyt
bide bugun bıtsın ıstıyorum artkk.. hepınıze ıyı geceler allah kocacıklarımızı bıze bıgun daha bagısladı bigün bi bakmışız ocak gelmiş=))
saolun arkadaslarrr biraz rahatladım içimi döktümde:)
aminn insallah cnm insallahay darısı basımızaa cnmmmm
tsk edrim cnm sesini duydukca qörüstükce rahatlıyorum ya sanki yanımda qibi hissediyorumOhhhhh gözün aydin. :1hug:
Deryacım cok sanslısın gercekten canım..
tsk edrim cnm darısı sizded olsn seslerini duydukca bu kadar rahat olur insan ya coook sükürçok mutlu oldum gözün aydın canım:dance:
kızlar ben tatlı yapmaya gideceğim buarada wenes snden de bekliyoruz tanışma hikayenizi :)
Bizimkinin öle cok bi degisik yani yok ama :)
ii geclerrrr evet nekadar erken yatarsak okadar ii aslındaa
haklısınızd ayatabilirsek sahsen askım qit qideli uyuamıuyorum
Biz ilk 2004 agustos ta tanistik. beni eski sirketime cagirmislardi tekrar gorusmek icin. Oda yeni baslamis ise.
O zamanlar cok iyi arkadas olmustuk. Cok guzel sohbeti vardir sevgilimin :) Hatta ozamanlardaki ilişkimi anlatip dertlesirdim onunla :)
Bizim şirkette cok guzel bir grubumuz vardi. hafta sonlari yemeklere giderdik topluca eglenirdik. E bizde ayni yerde oturuyoruz benide o alırdı beraber giderdik.
Tabii hic dusunmemistim sevgili gozuyle bakmamistim ozamanlar ona.
hatta annem gordu sevgilimi. Kızım bak cok guzel bakıyor bu cocuk sana demisti.Bende tersledim annemi ne alakasi var anne o benim arkadasim die kaydirigubbakcemile3
Sonra bi gun is yerinde calisirken yanimdan gecti gozgoze geldik birden.
Ama baska biseydi o an. Sanki simsekler cati birden delikafadulden
Ogunden sonra tam 3 ay beni ugrastırdı.
İlk defa boyle bisey yaptım hayatımda.Simdilerde hatirlar hatirlar guleriz.
3 ayin sonunda kii buda 25 agustos 2007e denk gelir ( yıldonumumuz yaklastı )
25 agustos gecesi aradi. sizin ordan geciyordum seni gormeden gidemedim dedi.
Ben bahçeye ciktim. Hosgeldin dedi.
O geceden beri sevgiliyiz iste.:asigim:
haklısınızd ayatabilirsek sahsen askım qit qideli uyuamıuyorum
masallah ne güzeeell nazar değmesin
Bızım tanısma faslımız cok garıptır.. arkadaslarıma hep anlatırdım ılgıyle dınlerlerdı...
Hey gıdı gunler.. o gunlerde deselerdı sen evleneceksın bı oglun olucak esını askere gondereceksın şaka ınanmazdım..
Benım hayatımın en guzel donum noktası canım kocacım..
Betuly kullanıcısından alıntı
Bızım tanısma faslımız cok garıptır.. arkadaslarıma hep anlatırdım ılgıyle dınlerlerdı...
Hey gıdı gunler.. o gunlerde deselerdı sen evleneceksın bı oglun olucak esını askere gondereceksın şaka ınanmazdım..
Benım hayatımın en guzel donum noktası canım kocacım..