Ksa dnem Askerlik...

ben de 1,5 yıllık evliydim eşim askere gittiğinde (2006 da gitmişti.)geçmişi tek tek okuyamadım ama yer değişikliği konusundan bahsetmişsiniz kısa dönemde yer değişikliği olmuyor olsa da yakın çevre il ya da ilçelere oluyo diye biliyorum eşimin zamanında öyleydi.eşim bursa gemlikteydi çok rahattı.yemin törenine kadar bize çoook zor gelmişti. sonra çarşıya çıkmaya başlayınca msnden her hafta görüştük.günde en az 3 kez arardı.bir de ben ayda bir giderdim yanına.bunlara rağmen zordu yine de ayrı kalmak.umarım sizler de bu durumu rahatça atlatırsınız.daha yeni gittikleri için ilk günler zor olur.ben 2 hafta hiçbişey yiyememiştim boğazımdan geçmiyordu.sonra düzeldim.hepinizin eşlerine hayırlı teskereler.Tez zamanda sağlıkla kavuşun sevdiklerinize...

ben de 1,5 yıllık evliydim eşim askere gittiğinde (2006 da gitmişti.)geçmişi tek tek okuyamadım ama yer değişikliği konusundan bahsetmişsiniz kısa dönemde yer değişikliği olmuyor olsa da yakın çevre il ya da ilçelere oluyo diye biliyorum eşimin zamanında öyleydi.eşim bursa gemlikteydi çok rahattı.yemin törenine kadar bize çoook zor gelmişti. sonra çarşıya çıkmaya başlayınca msnden her hafta görüştük.günde en az 3 kez arardı.bir de ben ayda bir giderdim yanına.bunlara rağmen zordu yine de ayrı kalmak.umarım sizler de bu durumu rahatça atlatırsınız.daha yeni gittikleri için ilk günler zor olur.ben 2 hafta hiçbişey yiyememiştim boğazımdan geçmiyordu.sonra düzeldim.hepinizin eşlerine hayırlı teskereler.Tez zamanda sağlıkla kavuşun sevdiklerinize...

Amin canim..Tum bekleyenler inşallah hayirlisiyla, sagsaglim kavusmak nasip etsin sevdiklerine.

Ankara çıktı arkadaşlar o konuda biraz rahatım ama askerlik işte normal zaman gibi degil bir de ürtiker çıkardım diyor belli etmese de sıkıntılı olduğunu anladım burda sizlerle konuşamasam iyice daralıcam:/ bu arada ugurnuriye umarım alışırız tesekkürler

Oyle bi cektimki ben kendimi herseyden 4 aydır dısari bile cıkmamıstım.
gozum kulagım telefonda beklemekle gecti.
Hatta o kadar hamlamısım kı gecen hafta sonu dısarı cıktım ayaklarımın agrısından ertesı gun ıse gıdemedım.
Bol bol mektup yazdım , sizde ihmal etmeyin . bekliyorlar cunku.
Bizim carsimizda 2 haftada bir neyazıkki.

ilk zamanlar daha ayrlalı kaç gün olduğu düşünülüyor. sonra kavuşulacak an yaklaştıkça günler azalıyor ya.onları saymak rahatlatıyor.derler ya sayılı gün çabuk geçer.mesela 1 saat sonra sevdiklerinize kavuşmanıza 1 gün daha az kalmış olcak...

X