- 1 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #1.621
arkadaşlar merhaba bir günü daha bitirdik sayılır:) ama ben geliyorum siz çıkıyorsunuz :)
Ben safagi dusurene kadar burdayim canım, hosgeldin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba bir günü daha bitirdik sayılır:) ama ben geliyorum siz çıkıyorsunuz :)
Hoşbulduk canım aslında bol bol uyumak en iyisi galiba günler cabuk geçera.s
sen tabi evlisin daha zordur eminimmm yanında arıosundur
Ben safagi dusurmeden uyuyamiyorum. Mutlaka indiricem öle uyuyacagim daha bi cabuk geciyor o zaman bana.
ben de 1,5 yıllık evliydim eşim askere gittiğinde (2006 da gitmişti.)geçmişi tek tek okuyamadım ama yer değişikliği konusundan bahsetmişsiniz kısa dönemde yer değişikliği olmuyor olsa da yakın çevre il ya da ilçelere oluyo diye biliyorum eşimin zamanında öyleydi.eşim bursa gemlikteydi çok rahattı.yemin törenine kadar bize çoook zor gelmişti. sonra çarşıya çıkmaya başlayınca msnden her hafta görüştük.günde en az 3 kez arardı.bir de ben ayda bir giderdim yanına.bunlara rağmen zordu yine de ayrı kalmak.umarım sizler de bu durumu rahatça atlatırsınız.daha yeni gittikleri için ilk günler zor olur.ben 2 hafta hiçbişey yiyememiştim boğazımdan geçmiyordu.sonra düzeldim.hepinizin eşlerine hayırlı teskereler.Tez zamanda sağlıkla kavuşun sevdiklerinize...
özlemek güzl de bu özlem biraz acı 5 gün degil de aylar geçti sanki canım ya sizin nerye çıkmıştı:uhm:
özlemek güzl de bu özlem biraz acı 5 gün degil de aylar geçti sanki canım ya sizin nerye çıkmıştı:uhm:
ahh ahh sen onu bide bana sor seneler oldu gibi geliyor 128 gundurde gormedim.
Erzincanda canim.
daisybaby,
sende haklisin canim.İlk baslarda saymak kolay olmuyor.
- aynen cnm ya insallah qecer bu qünler esmerayın sarkısına takılsdım buara normalde bu sarkıları dinlemem tarzım poptur ama qel teskere qel teskere bitsin qurbet demesi beni öldürüyoe yaaaa
aman aman bu gunlerde dınleme boyle seyler durup durup aglarsın valla.
kızlar ii gecler ben yattımm yarın isanbula dönücem
kızlar ii gecler ben yattımm yarın isanbula dönücem