Ksa dnem Askerlik...

o bı sene boyunca ne yalvarmalar ne yakarmalar ama burnunu fena sürttürdüm
yazık sımdı bana hesap soruyo cok nazlanmısım ona göre

Olabilir canim. biz kiyafetler geldikten sonra 2 gunde bir konusabiliyorduk. musait olamamistir bence . üzme kendini yarin arar mutlaka için rahat olsun.

allah bozmasın mutluluğunuzu.askerden sonra anlaşılan çoğumuz evlilik hazırlığı, çeyiz bölümünde olacağız desenize kaydirigubbakcemile3

Ya ben anlamadım bu ne zaman oldu yenı mı... Allahım hepsını korusun yaa... bu kadar basıt ıste olum.. cok kotu oldu sımdı ıcım... karamsarlıgın sonu yok.. aklımın gıtmedıgı nokta kalmıyor boyle seyler duyunca..
ya seninki hakkaride diilmiydi nasıl raht arayabilio?bence arasın bosver eli mahkum alısıcak sen bişey söleme kötü kişi olursun bence
canım hakkarıde olan benım esım.. gunde bır kere arıyordu bugun arayamadı nedense bekledım yok..
Olabilir canim. biz kiyafetler geldikten sonra 2 gunde bir konusabiliyorduk. musait olamamistir bence . üzme kendini yarin arar mutlaka için rahat olsun.

:) bugün eğitimler sıkıymış canım ondan arayamamıştır muhtemelen.

cnm bnmkide arayamadı egitim falan ptesi ya yogundur herlade bilmemki böle diyip avutuyorum kendimi:)
saolun arkadaslar... sanırım bugun gectı artık yat saatı 10 cunku.. yarını bekleyecegım.. sesıne hasret kaldım ya kendını bıraktım da...

ben sevgilime kontur gönderdim burdan bikaç kere teyzesiyle konusrkende laf arasında söledim ama siz merak etmeyin konturu bitince ben gönderirorum manasında söledim.buda gitmiş annesine sölemiş...müstakbel kayınvalidem beni aradı bugun sen dedi timuçine kontur alıomussun biz nasıl gönderilio bilmioruz biz sana verelimde oara sen gönderrr.bende çokkk sinirlendim tabi ona belli etmedim sadece bizim aramızda böyle şeylerin lafı olmaz oda bana alır bende ona alırım timuçin duyarsa çok üzülür dedim ben teyzeye böle düsünmesi için sölemedim aldıgımı dedim.oda yok yok gelince bize gel mutlaka timuçine bisey sölemem aramızda kalır dediii(şimdi bursadayımda yrn dönuyorum) offf cıldırcammm duyarsa çok yanlış anlarrr ben napcam kızlarr

Bızım tanısma faslımız cok garıptır.. arkadaslarıma hep anlatırdım ılgıyle dınlerlerdı...
Hey gıdı gunler.. o gunlerde deselerdı sen evleneceksın bı oglun olucak esını askere gondereceksın şaka ınanmazdım..
Benım hayatımın en guzel donum noktası canım kocacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…