- 19 Ağustos 2007
- 635
- 1
- Konu Sahibi divine_time
- #1.581
kızlarrr yazımı okudunuz mu akıl verin nolurrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim amin.mmnelvn' cim
Allah bozmasin, hersey gonlunce olsun.
kızlarrr yazımı okudunuz mu akıl verin nolurrr
allah bozmasın mutluluğunuzu.askerden sonra anlaşılan çoğumuz evlilik hazırlığı, çeyiz bölümünde olacağız desenize kaydirigubbakcemile3
cep telefonu konturumu yolladın canım? Kullanabiliyormu orda?
ne garip insanlar var yahu. ama sen yine de olumlu bak yine de. belki annesi ezik hissetmiştir kendini. oğlu askerde ve kendisi sanki hiç ona yardım etmiyor gibi hissetmiştir.onlardan önce sen anlatsan daha ii olur gibime geliyor.çünkü annesi şimdi değil belki ama askerden gelince sevgiline anlatır bu olayı. kayınvalideler uyuzdur da azıcık -tatlicadiarzu-kızlarrr yazımı okudunuz mu akıl verin nolurrr
ne garip insanlar var yahu. ama sen yine de olumlu bak yine de. belki annesi ezik hissetmiştir kendini. oğlu askerde ve kendisi sanki hiç ona yardım etmiyor gibi hissetmiştir.onlardan önce sen anlatsan daha ii olur gibime geliyor.çünkü annesi şimdi değil belki ama askerden gelince sevgiline anlatır bu olayı. kayınvalideler uyuzdur da azıcık -tatlicadiarzu-
ben yavas yavas basladım almaya yazıyorum arada hatta=)
kaydirigubbakcemile3 geçen eğitim döneminde çok yoğun çalışıyordum okul,kurslar ve yurt nöbetim vardı. birgün kursa giderken bankamatikten para çekecektim önümde de bir polis vardı. arkasını döndü para vermiyor ne yazık ki dedi ben de sağlık olsun :) dedim ve kursa gittim. o gün arkadaşına beni sormuş kim falan die. sorduğu arkadaşı da benim ev sahibim. neyse bu olaydan bir ay geçti hala beni soruyormuş tabi benim bu konuşmalardan haberim bile yok. en sonunda ev sahibim bana söledi böle böle tanışmak istiyor falan dedi. ben de onlara çok güvenirim ve birkaç hafta sonra tmm dedim konuşalım. onu ilk gördüğmde sanki uzun yıllar tanışıyormuşum gibiydi. mart ayında tanışmış olduk temmuz 7de de nişanlandık. çook seviyorum onu
allah bozmasın bı yastıkta kocatsın inşallaahhhzemuszemus
ben yavas yavas basladım almaya yazıyorum arada hatta=)
cnm bnm ki 12 agustostan beri silopide misafirdi asıl çıkan yer orasıydı aslında ama onu cizreye gönderdiler çok kalabalaık die neyse bu misafir oldugu için rahat kullanıodu
ne garip insanlar var yahu. ama sen yine de olumlu bak yine de. belki annesi ezik hissetmiştir kendini. oğlu askerde ve kendisi sanki hiç ona yardım etmiyor gibi hissetmiştir.onlardan önce sen anlatsan daha ii olur gibime geliyor.çünkü annesi şimdi değil belki ama askerden gelince sevgiline anlatır bu olayı. kayınvalideler uyuzdur da azıcık -tatlicadiarzu-
allah bozmasın bı yastıkta kocatsın inşallaahhhzemuszemus
amin amin o günleri bir görseydik kaydirigubbakcemile2
ya yanlış anlarsaaa of asker psikolojisi ne düşünür bilmiorummm
simdi zaten donunce annesine gidicem ve ben negerekiosa yaparım para falan istemiorum dicem aslında kadında belki bende yoksa zorlanmıyım die dusunuodur ama olsun sölemesi bile yanlış o benm parçam yaa herşeyim feda olsun vallaaa
simdi zaten donunce annesine gidicem ve ben negerekiosa yaparım para falan istemiorum dicem aslında kadında belki bende yoksa zorlanmıyım die dusunuodur ama olsun sölemesi bile yanlış o benm parçam yaa herşeyim feda olsun vallaaa
Canım öle dusunme sakin ol azıcık bırak iyilik sende kalsin. Lafimi olur gibisinden konus. Bisey degill buyutmesinler sonra. Bosver senin niyetin belli zaten.
evet cnm biraz sakin olmam lazım sanırım aslında timuçin burda olsaydı bukadar takmazdım hem o yok die bende asırı tepkiler verebiliorum erafıma üzgün oldugumdan hemde ona kendimi ifade edemzssem die korkuyorum sonuçta uzakta gerci beni çok ii tanıoo
evet cnm biraz sakin olmam lazım sanırım aslında timuçin burda olsaydı bukadar takmazdım hem o yok die bende asırı tepkiler verebiliorum erafıma üzgün oldugumdan hemde ona kendimi ifade edemzssem die korkuyorum sonuçta uzakta gerci beni çok ii tanıoo
takma kafana boşuna. sevgiline anlatırsın böle böle oldu die. ama annenin yanına gittim hemen gönlünü aldım darıldığını düşünerek falan de. şimdi o askerde olunca sana olduğu kadar annesine de hasrettir. onun da üzülmesini istemez. sen de annesini pohpohla birazcık. konu da kapanır gider zaten. pasta falan al annesine giderken. sonra sohbet koyulaşır kadın da unutur zaten