Ksa dnem Askerlik...

kızlarrr yazımı okudunuz mu akıl verin nolurrr
ne garip insanlar var yahu. ama sen yine de olumlu bak yine de. belki annesi ezik hissetmiştir kendini. oğlu askerde ve kendisi sanki hiç ona yardım etmiyor gibi hissetmiştir.onlardan önce sen anlatsan daha ii olur gibime geliyor.çünkü annesi şimdi değil belki ama askerden gelince sevgiline anlatır bu olayı. kayınvalideler uyuzdur da azıcık -tatlicadiarzu-

ya yanlış anlarsaaa of asker psikolojisi ne düşünür bilmiorummm

cnm bnm ki 12 agustostan beri silopide misafirdi asıl çıkan yer orasıydı aslında ama onu cizreye gönderdiler çok kalabalaık die neyse bu misafir oldugu için rahat kullanıodu

canım zaten asıl yerine gecince cep telefonu kullanamayacak boylece boyle bir konu bidaha acilmayacak

katılıyorum canım sana. bencede bole bisey oldu dei herkesten once sen anlat ama sikayet eder gibi degilde ( yaa canım bole bole oldu yanlıs anladırlar beni cok uzuldum gibii)

simdi zaten donunce annesine gidicem ve ben negerekiosa yaparım para falan istemiorum dicem aslında kadında belki bende yoksa zorlanmıyım die dusunuodur ama olsun sölemesi bile yanlış o benm parçam yaa herşeyim feda olsun vallaaa

Canım öle dusunme sakin ol azıcık bırak iyilik sende kalsin. Lafimi olur gibisinden konus. Bisey degill buyutmesinler sonra. Bosver senin niyetin belli zaten.

canım bence ne gerkiyorsa ben yaparım falan deme. hepimiz bişeyler yaparız de onların yanlış anlamayacağı bir dille. sizin oğlunuz haklısınız bişeyler yapmak istersiniz de. ama izin verin ben de ona destek olayım falan de.

Canım öle dusunme sakin ol azıcık bırak iyilik sende kalsin. Lafimi olur gibisinden konus. Bisey degill buyutmesinler sonra. Bosver senin niyetin belli zaten.

evet cnm biraz sakin olmam lazım sanırım aslında timuçin burda olsaydı bukadar takmazdım hem o yok die bende asırı tepkiler verebiliorum erafıma üzgün oldugumdan hemde ona kendimi ifade edemzssem die korkuyorum sonuçta uzakta gerci beni çok ii tanıoo

takma kafana boşuna. sevgiline anlatırsın böle böle oldu die. ama annenin yanına gittim hemen gönlünü aldım darıldığını düşünerek falan de. şimdi o askerde olunca sana olduğu kadar annesine de hasrettir. onun da üzülmesini istemez. sen de annesini pohpohla birazcık. konu da kapanır gider zaten. pasta falan al annesine giderken. sonra sohbet koyulaşır kadın da unutur zaten

Ee ne guzel iste seni zaten taniyormus sevgilin. Dert etme o kadar. Simdi hassas bir donemdesin zaten. Takma boyle ufak seyleri kafana. Guzel bir dille niyetini anlat ve kapat. hatta konuyu acmazlarsa sende acma bile. Hic uzme kendini.

evet evet cnm haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…