- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.641
walla öyle oluyor zaten annemde kzıyıyor dinleme su sarkıyı diye eee ne yapım işte bitsin bu qurbetlik
esmer sarışın kumral farketmez bahriyeliler affetmez :mymeka: bunu söylüyorlarmış orda.dedim asker falan dinlemem gelir kafanı kırarım sen söylemeyeceksin o marşı
bak bakk ne guzelde marş yapmıslar :) ii demissin valla. bende carsıda soyluyorum senin gibi seyler..
inşallah hayırlısıyla 1 gün kaldığını göreceğiz işte o zaman:dance:
sana yazacağıma miracleye yazmışım tanışma hikayesiyle ilgili mesajı :kedi:
acemi birliğinden sonra mı yazmaya başladın canım mektupları. yoksa acemi birliğindeyken mi?evet Wenesin söylediği doğru mektubu ihmal etmeyin.ben çok yazardım.bir de şöyle düşünürdüm.mektup yazıyorum gönderiyorum o alıyo okuyo aldığını söylüyo.yaklaşık 5 gün geçerdi böyle.sonra o bana yazardı filan derken 5 günde öyle 10 gün geçerdi bile. mektup yazdıkça zamanın kısaldığını düşünürdüm.bir de orda herkese mektup gider onlar almazsa kötü oluyorlar.ayrıca hatıra kalır bu günlerden...
yok yok gercekten dinleme canım , zaten ozlem gunden gune agırlasıyor bide ustune boyle sarkılar dınlersen erıyıp bıtersın valla.
Hem senin saglam olman lazım. Sesin ne kadar iyi cikarsa o kadar iyi onun icin. Senden destek alicak
karşılıklı dans ederiz elvancım ohh yandan yandan off o günün hayaliyle yaşar oldum be:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: o gün geldiğinde böyle dans edeceğim ben :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
aslında en iyisi bekarken askere gitmeleri. aynı evi paylaştıktan sonra zor oluyor.heryerden odalardan çıkacakmış gibi geliyor insana...bir de sürekli eşyalarını görünce....
karşılıklı dans ederiz elvancım ohh yandan yandan off o günün hayaliyle yaşar oldum be
bide mümkün oldugunca iyi ses tonuyla konusmaya calisin. İyi oldugunuzu bilsin. Sizden destek alsin. Sevgilim hep der , senin sesin iyi geldikce bende burda sabredebiliyorum , dayanabiliyorum die.
karşılıklı dans ederiz elvancım ohh yandan yandan off o günün hayaliyle yaşar oldum be