- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.521
kızlar hepinizin yemin töreni 11 eylülde bizimkisi neden 4 eylülde acaba??
benimkide gece mactan sonra aradı, sabah 7de günaydın demek için aradı, öglen aradı simdi birazdan yıne arıycak desemmi demesemmi ya .. ama ben söylemezsem bu böyle 5 ay devam eder cünkü burda yalnız oldugum için kendisini suçlu hissedıyo napsam sastım kaldım cnm
bence söyleme. başka başka anlamlar çıkartabilir asker psikolojisi farklıdır. ben söylemeyeceğim en azından. rahat edemez o biliyorum çünkü.benimkide gece mactan sonra aradı, sabah 7de günaydın demek için aradı, öglen aradı simdi birazdan yıne arıycak desemmi demesemmi ya .. ama ben söylemezsem bu böyle 5 ay devam eder cünkü burda yalnız oldugum için kendisini suçlu hissedıyo napsam sastım kaldım cnm
haberleri izlediniz mi kızlar. bir kere daha dedim allah herşeyin hayırlısını versin. :Saruboceq:
bugün elazığ karakoçanda 1 asker şehit olmuş birkaç da yaralı varmış. ki burası çok tehlikeli bir bölgede değildir.neden mi şehit olmuş elinde bomba patlamış.
başka bir yerde de 20 yaşında bir asker kalp krizi geçirmiş ve şehit olmuş.
iyi yer kötü yer diye birşey yok aslında. kaderinde varsa oluyor demek ki.
seninki nerdeydiki canım? bizimde 11 eylüldeymiş
haberleri izlediniz mi kızlar. bir kere daha dedim allah herşeyin hayırlısını versin. :Saruboceq:
bugün elazığ karakoçanda 1 asker şehit olmuş birkaç da yaralı varmış. ki burası çok tehlikeli bir bölgede değildir.neden mi şehit olmuş elinde bomba patlamış.
başka bir yerde de 20 yaşında bir asker kalp krizi geçirmiş ve şehit olmuş.
iyi yer kötü yer diye birşey yok aslında. kaderinde varsa oluyor demek ki.
söleme asker cocugaa bırak arasın bak benimki arayamıoo nekdar üzücü deliriyorummm işallah arar yaaaa cıldırcammm bugun sabah sadece teslim olmadan duydum sesini
bende sesını duymadan duramıyorum aklım onda kalıyo arıycam dıyıpte gec aradıgında ama annemde bugun kızdı ıskence edıyosunuz bıraz az konusunkı cocuk alıssın dıyo
senin nerdeydi canım?inanmıoyorum yaaaaaaaaaaaaaa allahımmmm sen koru yarabbimmm cok korkuyorum ben yaa alışamadım halaaa:'Saruboceq:
ya seninki hakkaride diilmiydi nasıl raht arayabilio?bence arasın bosver eli mahkum alısıcak sen bişey söleme kötü kişi olursun bence
senin nerdeydi canım?
kızlaaarrrrrrrrrrrrrr buarada hepiniz için dua ettim allah kabul etsiiiinnnnnn
Allah tum dua edenlerden razi olsun , kabul etsin inşallah.
Kızlar bugunlerin kıymetini bilin egitimler başlayınca bu kadar rahat konusamayacaksiniz.Gunde 1 kereye dusecek aramalar rahat rahat konusun simdi.
elazıgda sehit olan 4 askerin ölüm nedeni eğitim sırasında ellerınde patlayan bombaymış, nısanlımın toplama merkezıydı orası 2 gun orda kaldılar.. canları nekadar ucuz cok yazık cok...
merhaba cnm...seninki nerdeydi?30 günmü kaldııı