- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.541
kızlaaarrrrrrrrrrrrrr buarada hepiniz için dua ettim allah kabul etsiiiinnnnnn
elazıgda sehit olan 4 askerin ölüm nedeni eğitim sırasında ellerınde patlayan bombaymış, nısanlımın toplama merkezıydı orası 2 gun orda kaldılar.. canları nekadar ucuz cok yazık cok...
128 gün görmedin mi? ayyy biz ne yapıcaz 4ay görmezsek. muhtemelen çoğumuz da göremeyceğiz böyle uzun süre :gitme:erzincanda canım. evet 30 gun kaldı simdi dahada zor hersey. ben yemin torenine falanda gitmedim tam 128 gundur gormedim sevgilimi.
erzincanda canım. evet 30 gun kaldı simdi dahada zor hersey. ben yemin torenine falanda gitmedim tam 128 gundur gormedim sevgilimi.
ilk önce sen başla ozaman canım. sonra devam ederiz kaydirigubbakcemile5evet hadi biriniz nasıl tanıstıgını anlatsıınnn
allah korusun cnm dua et...hadi konu dagıtalımmm anlatsana nasıl tanıstınızzz
128 gün görmedin mi? ayyy biz ne yapıcaz 4ay görmezsek. muhtemelen çoğumuz da göremeyceğiz böyle uzun süre :gitme:
bızimki çok komık.. ben üniversiteye ılk geldıgımde o 2. sınıftaydı. 1. sınıfın yazında baslar gıbı oldu ama annem ıstemedı henuz kucuksun okulun var dah dedı, ertesı sene sureklı bana mesajlar attı süreklı konusmaya calıstı ama ben yuz vermedım, daha dogrusu ıcım gıdıyodu ama annem kızar korkusuyla sırnasamadım bıtürlü=))))
bı sende gectıkten sonra bızı tanıstıran ortak arkadasımızın uzun surelı cabaları sonucu zar zor konusmayı kabul ettım, guya konuscaktık ama sevgılı olduk o gunun sonunda... sımdıde nısanlıyız ıste ve annem onu cook sevıyo=)))allah nazardan saklasın tabi 41bucuk masallahalkisalkisalkis
az kalmıs azzz darısı basımızaa.bende gidemiycem yemin törenine sırnakta ya nasıl gidiyim
bızimki çok komık.. ben üniversiteye ılk geldıgımde o 2. sınıftaydı. 1. sınıfın yazında baslar gıbı oldu ama annem ıstemedı henuz kucuksun okulun var dah dedı, ertesı sene sureklı bana mesajlar attı süreklı konusmaya calıstı ama ben yuz vermedım, daha dogrusu ıcım gıdıyodu ama annem kızar korkusuyla sırnasamadım bıtürlü=))))
bı sende gectıkten sonra bızı tanıstıran ortak arkadasımızın uzun surelı cabaları sonucu zar zor konusmayı kabul ettım, guya konuscaktık ama sevgılı olduk o gunun sonunda... sımdıde nısanlıyız ıste ve annem onu cook sevıyo=)))allah nazardan saklasın tabi 41bucuk masallahalkisalkisalkis
Amin Canım. ailesi falan gitmiyormu onlarla beraber gidemezmisin?
cnm babası gider büyük ihtimal ama ben izin alamamki çalışıorum
Soz sırası mıracledeymıs ama ben kaptım :)
ya arkadaslar bugun esım arayamadı benı neden acaba yaa... acaba kıyafetlerı geldı de egıtımlerımı basladı bılmem kı.. aksam ustune kadar arar deyı bekledım... yok..
Soz sırası mıracledeymıs ama ben kaptım :)
ya arkadaslar bugun esım arayamadı benı neden acaba yaa... acaba kıyafetlerı geldı de egıtımlerımı basladı bılmem kı.. aksam ustune kadar arar deyı bekledım... yok..