Ksa dnem Askerlik...

elazıgda sehit olan 4 askerin ölüm nedeni eğitim sırasında ellerınde patlayan bombaymış, nısanlımın toplama merkezıydı orası 2 gun orda kaldılar.. canları nekadar ucuz cok yazık cok...

Valla size bravo ben hic haberleri izlemedim böle izleyememde. Moralim bozulmasin diye hemen kanali degistiririm. Yapmayin kızlar bozmayin moralinizi. gecmez yoksa böle gunler.Bol bol dua edin, gonlunuzu ferah tutun. ıskence bu kendinize.

erzincanda canım. evet 30 gun kaldı simdi dahada zor hersey. ben yemin torenine falanda gitmedim tam 128 gundur gormedim sevgilimi.
128 gün görmedin mi? ayyy biz ne yapıcaz 4ay görmezsek. muhtemelen çoğumuz da göremeyceğiz böyle uzun süre :gitme:

allah korusun cnm dua et...hadi konu dagıtalımmm anlatsana nasıl tanıstınızzz

bızimki çok komık.. ben üniversiteye ılk geldıgımde o 2. sınıftaydı. 1. sınıfın yazında baslar gıbı oldu ama annem ıstemedı henuz kucuksun okulun var dah dedı, ertesı sene sureklı bana mesajlar attı süreklı konusmaya calıstı ama ben yuz vermedım, daha dogrusu ıcım gıdıyodu ama annem kızar korkusuyla sırnasamadım bıtürlü=))))
bı sende gectıkten sonra bızı tanıstıran ortak arkadasımızın uzun surelı cabaları sonucu zar zor konusmayı kabul ettım, guya konuscaktık ama sevgılı olduk o gunun sonunda... sımdıde nısanlıyız ıste ve annem onu cook sevıyo=)))allah nazardan saklasın tabi 41bucuk masallahalkisalkisalkis

128 gün görmedin mi? ayyy biz ne yapıcaz 4ay görmezsek. muhtemelen çoğumuz da göremeyceğiz böyle uzun süre :gitme:

evet canim gonderdigim gunden beri goremedim. sabrimizin son demlerindeyiz. hele boyle 30 gun kalınca daha da bi kotu oluyosun. hem gun yaklasiyo hemde ozlem dayanılmayacak kadar artıyo. Sen gidemicekmisin yemin torenine?

sizin uzun bir zaman olmuş desene. ne güzel. inş hep böle mutlu olursunuz.

masallah cnm kısmet isteee

Amin canim allah bozmasin , nazarlardan saklasin

Soz sırası mıracledeymıs ama ben kaptım :)

ya arkadaslar bugun esım arayamadı benı neden acaba yaa... acaba kıyafetlerı geldı de egıtımlerımı basladı bılmem kı.. aksam ustune kadar arar dıye bekledım... yok..

bende anlatıyımmmm...bizde 27 mart 2007de okulda tanıstık bnm son dönemimdi onun 1 senesi daha vardı.böle sus pus oturan grup içinde cool takılan bi tipti bende valla ben bu cocugu cok beendimm ben konusturmasını bilirim dedimm:) sorada basladık işte 2.5 senedir devam.çok kavga ederiz ama telefondayken yanyanayken ikimizde okadar mutluyuzki çok eglenioruzzz.allah bozmasın askerden gelincede söz nişan falan.onun ailesiyle ben tanısıorumda benm bi tek babam bilmio:)

cnm babası gider büyük ihtimal ama ben izin alamamki çalışıorum

Ogun icin bisey uydurursun sende :) hasta olursun , birilerini hasta edersin:dance:. Eger beraber gidebilecegin birileri varsa bence hic durma git. ama gidemiyorsanda kismet üzülme. ben cok uzuldum icimde kaldi gidememek:a015:

:) bugün eğitimler sıkıymış canım ondan arayamamıştır muhtemelen.

cnm bnmkide arayamadı egitim falan ptesi ya yogundur herlade bilmemki böle diyip avutuyorum kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…