- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi divine_time
- #1.561
o bı sene boyunca ne yalvarmalar ne yakarmalar ama burnunu fena sürttürdüm
yazık sımdı bana hesap soruyo cok nazlanmısım ona göre
yazık sımdı bana hesap soruyo cok nazlanmısım ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soz sırası mıracledeymıs ama ben kaptım :)
ya arkadaslar bugun esım arayamadı benı neden acaba yaa... acaba kıyafetlerı geldı de egıtımlerımı basladı bılmem kı.. aksam ustune kadar arar dıye bekledım... yok..
bende anlatıyımmmm...bizde 27 mart 2007de okulda tanıstık bnm son dönemimdi onun 1 senesi daha vardı.böle sus pus oturan grup içinde cool takılan bi tipti bende valla ben bu cocugu cok beendimm ben konusturmasını bilirim dedimm:) sorada basladık işte 2.5 senedir devam.çok kavga ederiz ama telefondayken yanyanayken ikimizde okadar mutluyuzki çok eglenioruzzz.allah bozmasın askerden gelincede söz nişan falan.onun ailesiyle ben tanısıorumda benm bi tek babam bilmio:)
allah bozmasın mutluluğunuzu.askerden sonra anlaşılan çoğumuz evlilik hazırlığı, çeyiz bölümünde olacağız desenize kaydirigubbakcemile3[/QUOte
söz sırasııı mmnelvn daaa
kızlar coook sevinçliyim msnden qörüsütm esimle :dance: hihoyyyt seni çoook seviyorum kocacqm ya
kızlar coook sevinçliyim msnden qörüsütm esimle :dance: hihoyyyt seni çoook seviyorum kocacqm ya
Ya ben anlamadım bu ne zaman oldu yenı mı... Allahım hepsını korusun yaa... bu kadar basıt ıste olum.. cok kotu oldu sımdı ıcım... karamsarlıgın sonu yok.. aklımın gıtmedıgı nokta kalmıyor boyle seyler duyunca..haberleri izlediniz mi kızlar. bir kere daha dedim allah herşeyin hayırlısını versin. :Saruboceq:
bugün elazığ karakoçanda 1 asker şehit olmuş birkaç da yaralı varmış. ki burası çok tehlikeli bir bölgede değildir.neden mi şehit olmuş elinde bomba patlamış.
başka bir yerde de 20 yaşında bir asker kalp krizi geçirmiş ve şehit olmuş.
iyi yer kötü yer diye birşey yok aslında. kaderinde varsa oluyor demek ki.
canım hakkarıde olan benım esım.. gunde bır kere arıyordu bugun arayamadı nedense bekledım yok..ya seninki hakkaride diilmiydi nasıl raht arayabilio?bence arasın bosver eli mahkum alısıcak sen bişey söleme kötü kişi olursun bence
Olabilir canim. biz kiyafetler geldikten sonra 2 gunde bir konusabiliyorduk. musait olamamistir bence . üzme kendini yarin arar mutlaka için rahat olsun.
:) bugün eğitimler sıkıymış canım ondan arayamamıştır muhtemelen.
saolun arkadaslar... sanırım bugun gectı artık yat saatı 10 cunku.. yarını bekleyecegım.. sesıne hasret kaldım ya kendını bıraktım da...cnm bnmkide arayamadı egitim falan ptesi ya yogundur herlade bilmemki böle diyip avutuyorum kendimi:)
allah bozmasın mutluluğunuzu.askerden sonra anlaşılan çoğumuz evlilik hazırlığı, çeyiz bölümünde olacağız desenize kaydirigubbakcemile3[/QUOte
söz sırasııı mmnelvn daaa
kaydirigubbakcemile3 geçen eğitim döneminde çok yoğun çalışıyordum okul,kurslar ve yurt nöbetim vardı. birgün kursa giderken bankamatikten para çekecektim önümde de bir polis vardı. arkasını döndü para vermiyor ne yazık ki dedi ben de sağlık olsun :) dedim ve kursa gittim. o gün arkadaşına beni sormuş kim falan die. sorduğu arkadaşı da benim ev sahibim. neyse bu olaydan bir ay geçti hala beni soruyormuş tabi benim bu konuşmalardan haberim bile yok. en sonunda ev sahibim bana söledi böle böle tanışmak istiyor falan dedi. ben de onlara çok güvenirim ve birkaç hafta sonra tmm dedim konuşalım. onu ilk gördüğmde sanki uzun yıllar tanışıyormuşum gibiydi. mart ayında tanışmış olduk temmuz 7de de nişanlandık. çook seviyorum onu
kaydirigubbakcemile3 geçen eğitim döneminde çok yoğun çalışıyordum okul,kurslar ve yurt nöbetim vardı. birgün kursa giderken bankamatikten para çekecektim önümde de bir polis vardı. arkasını döndü para vermiyor ne yazık ki dedi ben de sağlık olsun :) dedim ve kursa gittim. o gün arkadaşına beni sormuş kim falan die. sorduğu arkadaşı da benim ev sahibim. neyse bu olaydan bir ay geçti hala beni soruyormuş tabi benim bu konuşmalardan haberim bile yok. en sonunda ev sahibim bana söledi böle böle tanışmak istiyor falan dedi. ben de onlara çok güvenirim ve birkaç hafta sonra tmm dedim konuşalım. onu ilk gördüğmde sanki uzun yıllar tanışıyormuşum gibiydi. mart ayında tanışmış olduk temmuz 7de de nişanlandık. çook seviyorum onu
Allah ayırmasın canım cok guzel... kısmet her yerden bulup yakalıyor ınsanı...
maşallah cnm istekısmetin nerde cıkacagı belli olmuo
allah kimseyi sevdğinden ayırmasın canım
Allah ayırmasın canım cok guzel... kısmet her yerden bulup yakalıyor ınsanı...