Ksa dnem Askerlik...

haberleri izlediniz mi kızlar. bir kere daha dedim allah herşeyin hayırlısını versin. :Saruboceq:
bugün elazığ karakoçanda 1 asker şehit olmuş birkaç da yaralı varmış. ki burası çok tehlikeli bir bölgede değildir.neden mi şehit olmuş elinde bomba patlamış.
başka bir yerde de 20 yaşında bir asker kalp krizi geçirmiş ve şehit olmuş.
iyi yer kötü yer diye birşey yok aslında. kaderinde varsa oluyor demek ki.

benimkide gece mactan sonra aradı, sabah 7de günaydın demek için aradı, öglen aradı simdi birazdan yıne arıycak desemmi demesemmi ya .. ama ben söylemezsem bu böyle 5 ay devam eder cünkü burda yalnız oldugum için kendisini suçlu hissedıyo napsam sastım kaldım cnm

söleme asker cocugaa bırak arasın bak benimki arayamıoo nekdar üzücü deliriyorummm işallah arar yaaaa cıldırcammm bugun sabah sadece teslim olmadan duydum sesini

benimkide gece mactan sonra aradı, sabah 7de günaydın demek için aradı, öglen aradı simdi birazdan yıne arıycak desemmi demesemmi ya .. ama ben söylemezsem bu böyle 5 ay devam eder cünkü burda yalnız oldugum için kendisini suçlu hissedıyo napsam sastım kaldım cnm
bence söyleme. başka başka anlamlar çıkartabilir asker psikolojisi farklıdır. ben söylemeyeceğim en azından. rahat edemez o biliyorum çünkü.

haberleri izlediniz mi kızlar. bir kere daha dedim allah herşeyin hayırlısını versin. :Saruboceq:
bugün elazığ karakoçanda 1 asker şehit olmuş birkaç da yaralı varmış. ki burası çok tehlikeli bir bölgede değildir.neden mi şehit olmuş elinde bomba patlamış.

ya allah korusun haberlerı izlemezmıyım eskısınden cok dıkkatlı izliyorum elim yüreğimde.. due etmekten baska caremiz yokki allaha emanetler

inanmıoyorum yaaaaaaaaaaaaaa allahımmmm sen koru yarabbimmm cok korkuyorum ben yaa alışamadım halaaa:':-)Saruboceq:

söleme asker cocugaa bırak arasın bak benimki arayamıoo nekdar üzücü deliriyorummm işallah arar yaaaa cıldırcammm bugun sabah sadece teslim olmadan duydum sesini

bende sesını duymadan duramıyorum aklım onda kalıyo arıycam dıyıpte gec aradıgında ama annemde bugun kızdı ıskence edıyosunuz bıraz az konusunkı cocuk alıssın dıyo

bende sesını duymadan duramıyorum aklım onda kalıyo arıycam dıyıpte gec aradıgında ama annemde bugun kızdı ıskence edıyosunuz bıraz az konusunkı cocuk alıssın dıyo

ya seninki hakkaride diilmiydi nasıl raht arayabilio?bence arasın bosver eli mahkum alısıcak sen bişey söleme kötü kişi olursun bence

ya seninki hakkaride diilmiydi nasıl raht arayabilio?bence arasın bosver eli mahkum alısıcak sen bişey söleme kötü kişi olursun bence

tuncelıde canım, acemılıkte pek sıkmıyolar sanırım arasın ben mutluyum zaten halımden onu dusunuyorum parasıda gıdıyo canımın yoksa herdakka konusurum doyamıyorumkı zaten

Allah tum dua edenlerden razi olsun , kabul etsin inşallah.

Kızlar bugunlerin kıymetini bilin egitimler başlayınca bu kadar rahat konusamayacaksiniz.Gunde 1 kereye dusecek aramalar rahat rahat konusun simdi.

elazıgda sehit olan 4 askerin ölüm nedeni eğitim sırasında ellerınde patlayan bombaymış, nısanlımın toplama merkezıydı orası 2 gun orda kaldılar.. canları nekadar ucuz cok yazık cok...

X